Stale vsak doufam v to, ze se pridaji ochrane pilire na konec uzonke ulicky a ze se nejak zredukuji CB body za zabiti soupere.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Delas si me srandu? Bez PvM neni PvP,protoze PvP je dalsií zabava na oddech od PvM.Az bude takovy server,ze se bude zacinat PvP,tak to urcite nebude zde.Jinak osobne k te spolupraci ve war risi.Je tragicka.Kde byly lty nase ToP PvP kdyz staly na trapne lavce hovadka.Jen je obihaly,aby si nahrabaly co njebvic CB.Tolik,asi k te teamove spolupraci.Ghibli píše:lordsword - A kde ty šmelináři, co si vydělávají levným nákupem a drahým prodejem věcí, vzali do začátku na šmelení nějaký yangy? Zase z toho PvM. Navíc tady nemusím nic rozdělovat - ve hře máme do ZÁKLADU všichni PvM a jako NADSTAVBU tu k tomu navíc, pro ty, co mají ČAS, YANGY a BOJOVÉHO DUCHA, tu máme PvP. Takže - ono je to rozdělené.![]()
Plno PvP hráčů ma dropa - já taky - ale když budu makat na obojím, tak pořádně nestihnu nic. Proto je tak málo PvP hráčů - protože pořádně nestíhají nic a když se běžně hrající hráč potká v PvP s noliferem, tak... tak ho to určitě bude bavit? Myslím, že ne. Nechci říkat, že PvP TOPky jsou nolifeři - ale mají k tomu hodně blízko, protože musí být dobří 2x - jak v PvP, tak i v PvM - a to zase stojí 2x více času, yangů, energie... takže... že by fakt PvP TOPky byly nakoneco nolifeři?![]()
Esence?No vida - takže i ty jako slušné PevePéčko nemáš až tolik času na to je dropovat. A věř mi, že vás bude mnohem víc, co nestíháte a těch, co nestíhají víc věcí, bude ještě víc. Nápady by byly, ale chce to OBECNĚ UBRAT u PvP hráčů na PvM oblasti. Proto se sem tlačí ty žoldy, odměny za Hodnosti apod. A i na ty Esence by se přišlo - Už jsi slyšel o "Novince", kdy u Velitele si můžeš koupit za CB "šutr Mudrců", pomocí kterého přeměníš na Kovadlině Esenci na Esenci o stupeň vyšší? Ale že prý tam není 100% účinnost - něco jako Plusování Kamenů u NPC Seon - Pyeong v Údolí orků. A zase máme o důvod víc lézt do PvP map, než se jen trápit na PvM mapách. Jen aby to opět Vedení hry nenarvalo do Item Shopu, jak to už dopadlo u některých "PvP suvenýrů". :wannafight:
Neos - tak to jdu taky konečně testnout.Koně mi nevadily (to spíš, co na nich někteří hráči vyváděly), kill od Sloupů jsem chytil jednou nebo dvakrát - ALE DOUFÁM, že se už nebudu zasekávat na Mapě - to byl můj nevětší problém.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Asi tak, kdyby pvm všude nezahrnovali jen na pvm bonusech ale i něco na lidi a kde použít schopku nebo tak, ale všude jen pvm pvm co je furt do kola, já vždy byl pro pvm ale už mě to přešlo a už jen pvp.SvetaPan píše:kdyby jednou sli novy veci vymlatit jen diky pvp a ne porad jen pvm tak pvp neni na 2 miste porad ....a zaclo by se konecne neco dit ale je tezky kdyz se vse potrebne vymlati z priser delat neco s pvp
Kdyby to mělo být jak ty si přeješ, tak na tomhle serveru nehraje 99% hráčů. Prozrad nám za jakou postavu ty vůbec hraješ jak se jmenuje? Nápady nemáš žádné, ale jen kritizuješ všechny ostatní okolo.SvetaPan píše:jak by mohlo bejt na 2 miste porad kdybys dal ze new veci budou kupovat za cb a naka soucast vylepseni bys musel taky za cb? a jinak by to neslo sehnat? me rekni jak by to mohlo bejt porad na 2 miste? o tom to je omg museli by zacit delat pvp jinak by veci nemeli a zadny cb za valky risi kde udela par cb kazdej nouma ale jen za svatou hned by tam bylo plno ale to by zas musela bejt jina svata nez je tedka
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |