Ty si to absolútne nepochopil :normal?:Malchus píše:Jestli to dobře chápu, tak nedělní válka by byla pro skupinu nejsilnějších, kteří si vybojovali vstup do nedělní války v předchozích válkách a mají v neděli čas na další válku ?LOCO30 píše:1. Ne každý kdo vstoupí do war, ale jen s PVP hodností. Normal war by byla na získání hodnosti, nedělní souboj jen pro hodnostáře.
2. Když by byl počet hodností omezen např. na 30 hráčů( teď je to moc, ale třeba za čas se tolik PVP hráčů zrodí) tak by stejně vyčůránci z toho nic neměly, jelikož by hodnost nezískaly. Radši by šli do říše, kde by měli na větší šanci získat hodnost. Rozložení sil by bylo rovnoměrné za čas.
3. Buffeři odvádějí skvělou práci, ale osobně bych radši vyděl přímo na bojištích, jak pomáhají spoluhráčům a ješte zabíjejí. Souboj by byl v podstatě bez bufferů, jen s aktiv šamany.
Já moc nepochopil tvůj úplně první post. Měl jsem za to, že ti jde o to, přitáhnout do války nové lidi. Ale podle toho, co navrhuješ, chceš vlastně přitáhnout ty stávající pvpery, co teď na války kašlou. Pro ně bych měl pouze dvě slova - na.... jim !
EDIT: Také mám obavu, že by to neřešilo bod 2 z mého předchozího postu - totiž přestupy do říše, která bude pravidelně vítězit. Navíc přestupy těch nejsilnějších. Pokud jsem na čele žebříčku své říše, ale moje říše nevítězí a nic z toho nemám, neměl bych raději přestoupit do říše, kde z toho něco budu mít ?
EDIT2: Možná by bylo lepší nejdříve počkat co přinese královský systém, jestli se v něm počítá s nějakou formou odměn a potom bych vymýšlel co dál. Spíš bych byl proto, aby byl spuštěný co nejdřív.

Meleš si svoje. A je to odveci. Loco to vystihol perfektne.
30 hodností - 10 z každej ríše. Chápeš? Jednoducho, by z každej ríši išlo 10 najlepších bojovníkov z celkových vojen do tej nedelnej -> A ja by som týchto 10 bojovníkov vyberal viete podla čoho? Nie podla cb! Ale podla toho, akú škodu špôsobia!!! Presne tak