Rusila píše:Pein píše:Mně ani moc ty šípy nevadí (35%miss) tolik jako zrušit, po kterém se mi bugne obraz..
Nerada ,ale musím stebou asi poprvé souhlasit ,je užasné jak za někym běží dva wp suraci ,od každěho chytne zruška po 10k+ a k tomu se ještě sekne obraz ,většinou ,že mi toho při 26k zb nezbývá a to můžu mít obranu jakou chci ,naké 55% meče ,60% sura,plný biolog + kosti moc nepomáhaj
No a vzhledem k tomu ,že mam taky wp suku ,nevidím tam někde psáno v kouzlu seknutí obrazu,stun či něco podobného. A ještě je lepší ,když se něco namítne na to ,tak se ohrazují ,že by byly low a nemaj ,žadné kouzla.Ale to ,že si wp si naháže obran ,že beru sotva 3 k a on mě za 10k+ zruškem je ok..
Ale k tématu archer a šíp ,hm no když neberu v potaz ty dýkaře s lukem ,tak archer taky nemá ,žadný med .
Viz .přiklad dnes buchnu tak kouzlo šamíkovi po 15k ,dávam opakovane na posledni smrtící kouzlo ,hvězdičky (cb by mělo příjít ke mě že?) a co se nestane příde žlutý bm s duchem a cb de k němu.To samé jak bm háže ranu plameny do chumlu ,či duch plamene ,healer s bleskem,Drak s řevem (plošné kouzlo a vyzbíra vše v tom "kolečku") ,ninja vysekne ,war vysekne,war mentoš hodí průraz do chumlu další plošné kouzlo,wp vírem do chumlu (i když většina jen běhá a háže zrůška) atd atd.
Takže kdo komu vlastně krade?
PS:Já osobně bych to nechala tak ,je tu tolik chyb ,věcí co má saggin co dělat ,že rejpat se ještě v systemu ,no to by zas nemuselo skončit 2x dobře
PS2:Akorát stim zrůškem by měl něco dělat.