Naprosto souhlasím s Narperem. Víc tady do tohoto tématu už snad nemám co dodat.Narper píše:Jenže Ninjové používají průniky. Nandej si do výbavy miss a nebudou ti brát, ale dej si do výbavy full sura full meče full magii nebo co ještě a stejnak ti to bude k ničemu.
To co mě na zrušit štve neni DMG to je až následek, ale ta bezmoc se bránit prostě. Nemůžeš ani kdyby ses na hlavu postavil.
Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
LORDxMICHAL. píše:proc nema byt wp pvp postava? uz jsem tu 1 psal kdo me ve valce vezne 20k a wp sura to neni?:D ja mam si myslim taky docela slusnou postavu:D hold jak jsem uz zjistil ve hre jsou anomalie ktere nikdo nechape ma rana zrusit je 5k a to ti povrtdi vschni wp surove a krtik 10k vy kritiky nemate?
Já ti to napíšu asi tak ty mi dávaš kritik zrůškem 12k ,já tobě kritik ohnivákem taky cca 12k (záleží na vzdálenosti) vysětleni?Máš méně obran .
Když si vemu takoveho rendyse on mi dáva zruškem stejně jak ty ,ale má víc obran a beru na kriti sotva 4k a tady je ten kámen urazu ,WP si může udělat obrany na všechno ,jen na jeho kouzlo nic není ,takže protivník muže dělat o chce a stejně bude dostavat stejné rány (nedej bože aby neměl kosti.
Tohle mi tady vysvětli ,proč na všechny jiné chary mužou být obrany a snížit protivníkove dmg na minimum viz.Rendyss a jiný char dostavá stejné šupy at dělá co děla?A ted piš..

- Morfik
- Lv.15
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
toho bych chtel videt kdo te na kouzlo daLORDxMICHAL. píše:ted se ptam kdo me zabiji skoro na kouzlo kdyz tan neni wp?

BrruceLee | ||
---|---|---|
Shinsoo | Ninja - Archer | 112 LvL |
Bio-Úlomky
[/td][td]Zručnost-M2Karma-16[/td][tr][td][/td][td]
Game for Fun
[/td][td]----[/td][/tr][/table]Proč nerostu na LVL? Jednoduché!- není proč expit

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Tohle už tu bylo tolikrát a nikdy se to nevyřešilo! Akorát tu vznikají hádky.
Prostě výrobce hry vymyslel, že na tohle kouzlo obrany nebudou. Je to nejslabší utočný kouzlo ve hře, asi proto na něj neplatí obrany.Kdyby platily, WP hodí zrušit za 500 a může se jít vycpat. Pochopte to už.
A jo, psal bych to samý i kdybych WP suru neměl...
Taky by šlo říct, že nechci aby se healer mohl léčit, protože to přece žádná jiná postava neumí. Tak proč on ano?!?! A to by zas bylo keců, že bla bla bla a rovnováha postav a bůh ví co ještě -.-
Prostě výrobce hry vymyslel, že na tohle kouzlo obrany nebudou. Je to nejslabší utočný kouzlo ve hře, asi proto na něj neplatí obrany.Kdyby platily, WP hodí zrušit za 500 a může se jít vycpat. Pochopte to už.
Taky by šlo říct, že nechci aby se healer mohl léčit, protože to přece žádná jiná postava neumí. Tak proč on ano?!?! A to by zas bylo keců, že bla bla bla a rovnováha postav a bůh ví co ještě -.-
Naposledy upravil(a) ObriKnir dne čtv 12. dub 2012 13:42:17, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.15
- Dostal poděkování: 45 poděkování
myslim ze uplne pravda to neni muzu popsat vybavu ful magie 51% mec 51% obouruc 51 %dyka rozdeleno 40%saman 50% sura 50%war 40%ninja prijde didnea da za 15k taky jsem to nikdy nevytahl 23k zb kdyz vas vydim jde me husi kuze
vy tam stojite 5 min a nic a ja jen vybehnu a jsem dole tak mozna jsem lama ale fandim vam mozna jsou to me posledni valky aspon budete met klid

![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
- Absinthak
- Lv.14
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 88 poděkování
Copa, už neřešíš malé dmg logováním toho wpčka?Trolof píše:Az mi na kamen nebudou fungovat obrany nebudu pindat na zrusit.

- Rusila
- Lv.17
Výrobce nepočítal s jaspicem a podobně a jak řekl mansary ,všude na to jsou obrany jen ne tady,a offi sem taky nedostávala zruškem po 12kDarthMaul píše:Tohle už tu bylo tolikrát a nikdy se to nevyřešilo! Akorát tu vznikají hádky.
Prostě výrobce hry vymyslel, že na tohle kouzlo obrany nebudou. Je to nejslabší utočný kouzlo ve hře, asi proto na něj neplatí obrany. Kdyby platily, WP hodí zrušit za 500 a může se jít vycpat. Pochopte to už.

- Rusila
- Lv.17
Nebude to tím ,že si nebezpečný v tom ,že na tebe není obran tak zabít jako první?LORDxMICHAL. píše:myslim ze uplne pravda to neni muzu popsat vybavu ful magie 51% mec 51% obouruc 51 %dyka rozdeleno 40%saman 50% sura 50%war 40%ninja prijde didnea da za 15k taky jsem to nikdy nevytahl 23k zb kdyz vas vydim jde me husi kuzevy tam stojite 5 min a nic a ja jen vybehnu a jsem dole tak mozna jsem lama ale fandim vam mozna jsou to me posledni valky aspon budete met klid
PS:Můžeš mi odpovědět na to co sem psala výše nebo se tomu vyhýbáš?

-
- Lv.15
- Dostal poděkování: 45 poděkování
ja jsem pro obrany na zrusit ale jsem i za jinsi opravy co zas nechapete vy ze ta hra pujde i tak do haje ja udelal ninju 122 lvl biolog ledove kulicky 300 cb za war ja uz nevim co udelat max uz po 5 150 bodu podotykam presne 150 bodu mozna bug zkusim jeste 2 valky muzete sledovat se mnou jestly jeste 2 x bude 150 pisu na podporu a kdyz nic tak koncim ve valce risi mozna jen nahoda ted mam 188 diky vcerejsi svate sledujte to klidne se mnou
![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
-
- Lv.7
- Dostal poděkování: 11 poděkování
K čemu by potom jinak bylo WP to kouzlo. I když tím zruší bufy atd. tak když si někdo ugriluje určitou rybu tak si je muže okamžitě nahodit zpátky. Na oheň od šamana taky není obran. A na jed taky není obran snad krom léčitele. Když už by měla fungovat nějaká obrana na zruško tak bych dal odolnost proti větru ,ať má každej důvod měnit bonusy .
lvl - 121
Nekecej - Jinno
Nekecej - Jinno
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »