Podle mě to nebude teď jen 1 za rok ale častěji věřím v celé Chunjo a jejich posilySaliven píše:No ty jo.... musim uznat že sem nikdy nevěřil že chunjo vyhraje... určitě mluvim za cele jinno že si to konečně zasloužíta a jak bylo řečeno UŽIJTE SI BONY
Gratuluju k výhře
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Gratuluju k výhře

- TS96
- Lv.19
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 82 poděkování
Mě je úplně šumák jak ostatní.kamosvsech píše:A těch pár lidí taky řeklo, že půjdou do žlutý (až tam budou bonusy)? Mě jen prostě zaráží, jak si všichni přeběhlíci stěžovali, že když je tu nikdo nechce, tak jdou tam, ale ne kvůli bonusům. Najednou bonusy přestaly a co se děje? Už je tu všichni chtěj? Fakt už jen stačí, aby začali psát, že se vracej pomoct Chunju.TS96 píše:Tak pozor, já už dva dny předtím než jsem byl násilně přesunut ke šmoulům jsem tvrdil že se chci vrátit
Já osobně (nemluvím zdaleka o postavě posedli, pouze o mě), jsem byl v chunjo doma už před X lety na ofíku, a bude to moje nejmilejší říše vždy, i když časem z metinem určitě natrvalo seknu

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
Just open your eyes
- Nagashek
- Lv.5
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 120 poděkování
Ano, ty si nebyl dvakrát nadšenej, že Tvůj (váš) sura odešel do modré
, tak ho tam nech a pojd bojovat s jiným charem
.

Narodil sem se, abych zaplatil složenky a umřel
Sem starej, sem negativní, sem svůj, sem nasranej... a hlavně ste mi ukradený

Sem starej, sem negativní, sem svůj, sem nasranej... a hlavně ste mi ukradený

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Stejně by si moc nepomohl, když za toho suru neumíš hrát jako MílaTS96 píše:Mě je úplně šumák jak ostatní.kamosvsech píše:A těch pár lidí taky řeklo, že půjdou do žlutý (až tam budou bonusy)? Mě jen prostě zaráží, jak si všichni přeběhlíci stěžovali, že když je tu nikdo nechce, tak jdou tam, ale ne kvůli bonusům. Najednou bonusy přestaly a co se děje? Už je tu všichni chtěj? Fakt už jen stačí, aby začali psát, že se vracej pomoct Chunju.TS96 píše:Tak pozor, já už dva dny předtím než jsem byl násilně přesunut ke šmoulům jsem tvrdil že se chci vrátit
Já osobně (nemluvím zdaleka o postavě posedli, pouze o mě), jsem byl v chunjo doma už před X lety na ofíku, a bude to moje nejmilejší říše vždy, i když časem z metinem určitě natrvalo seknu

- TS96
- Lv.19
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 82 poděkování
To je věc druhá, za suru jsem byl ve válkách jen párkrát( Asi 6x ?DpetanD píše:Stejně by si moc nepomohl, když za toho suru neumíš hrát jako Míla

Těch 250-300 si namlátim, ale bude i víc .. zlepšuju se

Spíš jde o to ukecat Mílu aby jsme se přesunuli z5 do žluté, a on si ty války pak za posedliho dá tak jako tak. Nevím jak to dělá ale dává i čtyři kila, a to už je pro říši významná pomoc

A já se zas budu moct věnovat své nové hračce - lukařovi

Just open your eyes
Just open your eyes
Just open your eyes
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Pripajam sa ku gratulacii
Takato zmena je dobra vec, pretoze nas obcas donuti pouvazovat nad niektorymi vecmi a cinmi ako by sme ich neskor urobili lepsie. Takze verim, ze v nasich radach tiez dojde k zmene taktiky a sposobu vedenia boja. Mame urcite chybicky, ktore snad napravime a ten vysledok bude v cervenych cislach. Este nas nehadzte do stareho zeleza. Snad nase PVP nestalo na dvoch hracoch
PS: Vyhrat jednu bitku neznamena vyhrat celu vojnu
Za diakritiku sa ospravedlnujem, pisem z mobilu.

Takato zmena je dobra vec, pretoze nas obcas donuti pouvazovat nad niektorymi vecmi a cinmi ako by sme ich neskor urobili lepsie. Takze verim, ze v nasich radach tiez dojde k zmene taktiky a sposobu vedenia boja. Mame urcite chybicky, ktore snad napravime a ten vysledok bude v cervenych cislach. Este nas nehadzte do stareho zeleza. Snad nase PVP nestalo na dvoch hracoch

PS: Vyhrat jednu bitku neznamena vyhrat celu vojnu

Za diakritiku sa ospravedlnujem, pisem z mobilu.
xHeadhunterx
Šaman healer lvl 133
Shinsoo
Šaman healer lvl 133
Shinsoo
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
neporazitelny - jasně, že tě nenecháme skončit.
Zařiď si záskok na Karmu a pokud ti čas dovolí, tak aspoň Válči a burcuj spoluhráče a motivuj je. A jestli se fakt cítíš na "důchod", tak hledej schopného-schopné nástupce.
A k tomu "utíkání ve Válce" - kdo neumí nebo nechce ve Válce utíkat, zdrhat, přesouvat se, pobíhat... tak je předem mrtvej. Nevím, proč někteří vidí tolik špatného na tom se stáhnout, když vidím, že mé ZB se tenčí. Berte to trošku sportovně = nikdo nechce prohrát (a nechat se zabít). Umění se rychle přesunout ke skupině bojujících, vysypat do ní jedno dvě kouzla a přemístit se dál od ní je určitě rozumné pro ty, co nemají tolik obran, aby tam postávali tu chvíli, než se ty kouzla dobijí. Navíc stojící cíl-e je pro mě osobně velké lákadlo: ten, kdo se zastaví, aby se přebuffoval, vyléčil, nahodil podpůrné kouzlo = k tomu běžím hned s Prstem, pak Vírem a Zruško na závěr. Proč? No protože většina pohybujících se hráčů mi z Prstu uteče, Vír je plošné kouzlo, ale neumím dát někomu do jeho běhu Vír a Zruško nemá až takovou dalekou účinnost.
Takže, kdo nechce umírat - ten se pohybuje - a i když je to jen hra o CB, tak je doufám nikdo nedává zadarmo ve stoje.

A k tomu "utíkání ve Válce" - kdo neumí nebo nechce ve Válce utíkat, zdrhat, přesouvat se, pobíhat... tak je předem mrtvej. Nevím, proč někteří vidí tolik špatného na tom se stáhnout, když vidím, že mé ZB se tenčí. Berte to trošku sportovně = nikdo nechce prohrát (a nechat se zabít). Umění se rychle přesunout ke skupině bojujících, vysypat do ní jedno dvě kouzla a přemístit se dál od ní je určitě rozumné pro ty, co nemají tolik obran, aby tam postávali tu chvíli, než se ty kouzla dobijí. Navíc stojící cíl-e je pro mě osobně velké lákadlo: ten, kdo se zastaví, aby se přebuffoval, vyléčil, nahodil podpůrné kouzlo = k tomu běžím hned s Prstem, pak Vírem a Zruško na závěr. Proč? No protože většina pohybujících se hráčů mi z Prstu uteče, Vír je plošné kouzlo, ale neumím dát někomu do jeho běhu Vír a Zruško nemá až takovou dalekou účinnost.
Takže, kdo nechce umírat - ten se pohybuje - a i když je to jen hra o CB, tak je doufám nikdo nedává zadarmo ve stoje.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- epileptic
- Lv. 18
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Chunjo potřebovalo opěrný bod (prostě bm suru kterej zazdí útoky) jinak celkem změna po pul století ,třeba to tak zůstane
Jináč gratuluji ......

Jináč gratuluji ......
KONEC HRY
- Absinthak
- Lv.14
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 88 poděkování
Nezaměňujte furt původního Essáka s tím novodobým. Společnýho maj tak akorát přesun 10 tisíc.Ghibli píše:Cepino - mistře učiteli - co mám dělat - jsem zase nejhorší z cechu i když vyžírám CB (hlavně Rassovi), kam mé Zruško dolehne, tak to ve Válkách nestačí. Ach jo.![]()

Gratuluji k úspěchu...

- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Nebýt přechodů všechno by bylo vyrovnanější každej buď jde za bonusem a nebo za kámošama a vždy ti dobří lidé ale tak co no jejich věc zůstaňte tam kde se vám víc líbí nebo tam kde vás víc baví PvPNagashek píše:Ano, ty si nebyl dvakrát nadšenej, že Tvůj (váš) sura odešel do modré, tak ho tam nech a pojd bojovat s jiným charem
.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
REEEN « úte 10:16 pm »

@
ChunjoKing « úte 12:42 am »

@
Grout « pon 11:05 pm »

@
Tomori « sob 12:04 pm »

@
Tomas142 « sob 11:35 am »

@
Revus « pát 8:44 pm »