Chcete nový server ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemazat, vyjádřit se se vší slušnosti
PRo ty dva joudy (dark něco a ten druhej):
Tak mě nahlaš joudo. Reaguju jenom na to co vidim. Když to neumíte hrát, naučím vás to odinstalovat :tutununu:
Tak mě nahlaš joudo. Reaguju jenom na to co vidim. Když to neumíte hrát, naučím vás to odinstalovat :tutununu:
- DarkMagic
- Lv.19
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
takže to tu můžeme změnit na "kdy se povolí dalš stupně..." trochu myslet -anfalas píše: Asi to myslel tak že se povolí větší lvl ne? Trošku myslet by to chtělo.
takže kolik hráčů musí mít max levl na tohle spuštění? myslím že to bude tak za 2 roky
EDIT: pro honzaM
proč nahlašovat? nejsem nějakej udavač, jen říkám, aby si zmírnil tón a tebe taky nenutí nikdo sem psát jinak tě naučím jak zrušit účet na fórku
Metin 3!
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Vidím, že jsi na tom opravdu špatně, neumíš číst, myslet, to je pak špatná domluva s těmito hráčiHonzaM píše:PRo ty dva joudy (dark něco a ten druhej):

Za další, proč bych já měl půjčovat peníze těm, co je nemají, taky jsem si to vydřel, tak nemám důvod nikomu nic dávat.
Šlo tady prostě o to, dát tu možnost těm hráčům aby si zažili "Start" serveru. Dropovat bska - vydělat si na nich prachy, metiny a tak dále, ne že když dropnou bsko +6 tak ho zahoděj na zem, trošku divné ne ?

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chcete nový server ?
Tomu se říká rozvoj ... nebo chceš zamrznout na mrtvém bodě jako např na offiku?
PS. Neznám tě a neuznávám tvůj názor. Takže se komentáře nezdržím
PS. Neznám tě a neuznávám tvůj názor. Takže se komentáře nezdržím
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
To myslíš jako třeba jak je na offiku ty servery?.. jestli ano ,tak čau , jdi na offik.. jsem pro NE!
Novááá éra - MonsterKrach , začátek 31.3.2013 20:30
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
DontSleep
1kkk a půl ve swampu za 90 minut? To asi ne.Směju se,až mi tečou slzy.Zdražujte střepy ať si je kupují ty velké lvly co si to už nemůžou nadropovat!!!
Tak tahle hláška se ti moc povedla.Kde žiješ? To si jako myslíš,že velké lvly nemají dropery?Klidně prodávej střepy i za 100kk,klidně apeluj na malé lvly,aby zdražovali,ale jedno si přiznej.Pověz nám popravdě,proč chceš nový server? Já ti to povím.Protože jsi líný pohnout tím,na čem si sedíš a něco s postavou udělat.Radši budeš dojemně tvrdit,že myslíš i na ostatní,začínající hráče, aby měli snadný rozjezd.My jsme neměli na začátku to,co tu mají oni,takže to budou mít o hodně lehčí a k tomu nepotřebují nový server.Výbavu si koupí na každém stánku za pár kaček už hotovou,yangy padají taky,tak jen stačí chtít.Ale to se některým asi moc nechce.
1kkk a půl ve swampu za 90 minut? To asi ne.Směju se,až mi tečou slzy.Zdražujte střepy ať si je kupují ty velké lvly co si to už nemůžou nadropovat!!!
Tak tahle hláška se ti moc povedla.Kde žiješ? To si jako myslíš,že velké lvly nemají dropery?Klidně prodávej střepy i za 100kk,klidně apeluj na malé lvly,aby zdražovali,ale jedno si přiznej.Pověz nám popravdě,proč chceš nový server? Já ti to povím.Protože jsi líný pohnout tím,na čem si sedíš a něco s postavou udělat.Radši budeš dojemně tvrdit,že myslíš i na ostatní,začínající hráče, aby měli snadný rozjezd.My jsme neměli na začátku to,co tu mají oni,takže to budou mít o hodně lehčí a k tomu nepotřebují nový server.Výbavu si koupí na každém stánku za pár kaček už hotovou,yangy padají taky,tak jen stačí chtít.Ale to se některým asi moc nechce.

Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tady pokud se chce chytnout nový hráč tak nemá moc na výběr i když se to dá aby si vydělal ale to taky musí mýt postavu ze kterou ho to bude bavit.
Stačí si založit dobrou postavu a to je asi war tělo ( aura) a držet se při měřěně a nechtit všecko hnedka . a držet se chvilku lvlu třeba přiklad založím dvě postavy
Wara auru a dračiho šamana a dělam je naraz tak že se expí stejne do lvlu 18 pak dam exp dračimu šamanovy aby byl veči lvl jak ty aby všecko bzk šlo němu nemusíš tak používat jedy a přichazet o zbýtečne yangy kupovaním jedu nebo kurare a v lvlu 18 dropuju ve 2 meste kuličky promeny ktere nestojí malo + pokud vím tak tam padají modre bylyny ktere se daji 1ks prodat za 1kk a myslím si že za 2 hodinky se da vydělat víc jak 200kk a při tom bych prodaval promeny a drople bylyny
jen se musí chtit
a už bych dal lvl víš třeba na lvl 50 a stěch 200kk si udělaš už dobrou výbavu sám protože ebenove naušnice dropneš pomali všude a sám si je mužeš dat na +9 a to stoji když to udělaš sám usmouraních 5kk
Ale nebudu to rozepisovat dál ale proč jsou někteří Proti a někteří Pro ?to nepochopím. A e na každým jestli by šel na novej server nebo ne nemusí snad být všude TOP pokud je snad na 1 TO tak at tu zustane ma karmu biologa a dalši veci hotove a noví krači by začali tam jednoduche ne
Stačí si založit dobrou postavu a to je asi war tělo ( aura) a držet se při měřěně a nechtit všecko hnedka . a držet se chvilku lvlu třeba přiklad založím dvě postavy
Wara auru a dračiho šamana a dělam je naraz tak že se expí stejne do lvlu 18 pak dam exp dračimu šamanovy aby byl veči lvl jak ty aby všecko bzk šlo němu nemusíš tak používat jedy a přichazet o zbýtečne yangy kupovaním jedu nebo kurare a v lvlu 18 dropuju ve 2 meste kuličky promeny ktere nestojí malo + pokud vím tak tam padají modre bylyny ktere se daji 1ks prodat za 1kk a myslím si že za 2 hodinky se da vydělat víc jak 200kk a při tom bych prodaval promeny a drople bylyny

a už bych dal lvl víš třeba na lvl 50 a stěch 200kk si udělaš už dobrou výbavu sám protože ebenove naušnice dropneš pomali všude a sám si je mužeš dat na +9 a to stoji když to udělaš sám usmouraních 5kk
Ale nebudu to rozepisovat dál ale proč jsou někteří Proti a někteří Pro ?to nepochopím. A e na každým jestli by šel na novej server nebo ne nemusí snad být všude TOP pokud je snad na 1 TO tak at tu zustane ma karmu biologa a dalši veci hotove a noví krači by začali tam jednoduche ne

Hraji dál ale už jen občas

-
- Lv.7
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Attilla... moje řeč
jak jsem tu už psal, hraji tu půl roku a vyhovuje mi to tu více, než kdybych měl hrát na úplně nově založeném serveru 

- Azaret
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Navíc na offíku se budou servery sloučovat dohromady, protože je tam poloprázdno :lol:
Aurimek
130

130

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « úte 3:58 pm »

@
cervik1234 « úte 2:23 pm »

@
Uncut69 « úte 1:26 pm »

@
jogurd007 « úte 6:34 am »

@
Uncut69 « pon 11:45 pm »

@
Suko201 « pon 9:37 pm »