SWAMP je TU !!!

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno
kyslikcz1
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: SWAMP je TU !!!

Příspěvek od kyslikcz1 » čtv 21. črc 2011 22:58:57

Belichar píše:Co to tady melete? Nikdo vám čepel nesebral pokud vím, stále jít máte, je jen na vás jak se s tím vypořádáte a co uděláte. Prostě sou ted postavy celkem vyrovnaný a stejně je WP ve výhodě... nemelte tu dál kraviny... nikdo vám kouzlo nesebral a dále ho máte.. pokud vim tak Saggi psal že se pak má zvážit jaké šperky opravdu použít ;)
Hele sebral.Myslím, že teď kdo bude používat čepel?Aby mu brala ZB ? zkažená mapa
iLneaR - Shinsoo
Drak Šaman, 114 Lv

Momentálně
Vydělávání na Zdobené šperky
• Expení na HG

Postava Achiles123 již není v mém vlasnictví

,,Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist''

Zeleninový Salátek
Lv.25
Lv.25
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od Zeleninový Salátek » čtv 21. črc 2011 22:59:28

War má jen auru + 3 další útočná kouzla(zuření se moc počítat nedá).Vy máte teď místo 6 k použití jen 5.Stále by se tedy dalo říci,že máte výhodu.Ale to už by to taky nemusela být sametová revoluce,že?
Obrázek
Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.

CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší

filiph1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování

Příspěvek od filiph1 » čtv 21. črc 2011 22:59:52

SpraTekk píše:
filiph1 píše:vam nekdo vzal cepel, ze to nevim
Neřk sem že vzal spíš zmenožnil používat.. dám do psa sek za dejme tomu 15 k a ubere mi to cca 1/15 života.. to je feer ;)

a ze mi zurko ubira to je fer

ColaCocaxD
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od ColaCocaxD » čtv 21. črc 2011 23:00:11

Belichar píše:Co to tady melete? Nikdo vám čepel nesebral pokud vím, stále jít máte, je jen na vás jak se s tím vypořádáte a co uděláte. Prostě sou ted postavy celkem vyrovnaný a stejně je WP ve výhodě... nemelte tu dál kraviny... nikdo vám kouzlo nesebral a dále ho máte.. pokud vim tak Saggi psal že se pak má zvážit jaké šperky opravdu použít ;)
mas pravdu nesebrali nam ho....oni ho otocili proti nam a zamerne !! tak jako nebudu nasilu pouzivat kouzlo ktere odporucuji ucitele magikych zbrani hned ze zacatku...užasne vyrovnane...jediny kdo tu mele kraviny budes ty...co vic dodat

ColaCocaxD
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od ColaCocaxD » čtv 21. črc 2011 23:01:47

filiph1 píše:
SpraTekk píše:
filiph1 píše:vam nekdo vzal cepel, ze to nevim
Neřk sem že vzal spíš zmenožnil používat.. dám do psa sek za dejme tomu 15 k a ubere mi to cca 1/15 života.. to je feer ;)

a ze mi zurko ubira to je fer
filipheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mas to v popisuuuuuuuu :D už to pochop mas neco takovy u popisu cepele ze je bugla a bude te na vysokym lvu zabijt??? se už spamatuj !!!!! ja expil v rokly se zurkem bez kosti bez eliku a jen s bufem a ver mi ze to slo uplne v poho

HrochDavid
Lv.20
Lv.20
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od HrochDavid » čtv 21. črc 2011 23:02:23

Zeleninový Salátek píše:War má jen auru + 3 další útočná kouzla(zuření se moc počítat nedá).Vy máte teď místo 6 k použití jen 5.Stále by se tedy dalo říci,že máte výhodu.Ale to už by to taky nemusela být sametová revoluce,že?
Zrušení nám vede PvM, že?
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » čtv 21. črc 2011 23:02:49

Stačí se trochu zamyslet, to co vy s na sebe naberete tam a ustojíte tak neustojí ani ostatní postavi, kdyby tam nebyli ty psi, tak ustojíte snad vše tam a v jakém koliv počtu, nějaký důvod prostě mají, nás zabijí oni a vás čepel, jednoduché.. podmínky celkem vyrovnány a stejně ste ve výhodě (strach, brnění)

Zeleninový Salátek
Lv.25
Lv.25
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od Zeleninový Salátek » čtv 21. črc 2011 23:04:17

HrochDavid píše:
Zeleninový Salátek píše:War má jen auru + 3 další útočná kouzla(zuření se moc počítat nedá).Vy máte teď místo 6 k použití jen 5.Stále by se tedy dalo říci,že máte výhodu.Ale to už by to taky nemusela být sametová revoluce,že?
Zrušení nám vede PvM, že?
Třeba s tím něco vyvedeš.Ty si šikovnej,ty něco vymyslíš.Máš na to několik stovek miliónů,tak můžeš zkoušet a kombinovat dle libosti.
Obrázek
Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.

CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší

HrochDavid
Lv.20
Lv.20
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od HrochDavid » čtv 21. črc 2011 23:04:40

Belichar píše:Stačí se trochu zamyslet, to co vy s na sebe naberete tam a ustojíte tak neustojí ani ostatní postavi, kdyby tam nebyli ty psi, tak ustojíte snad vše tam a v jakém koliv počtu, nějaký důvod prostě mají, nás zabijí oni a vás čepel, jednoduché.. podmínky celkem vyrovnány a stejně ste ve výhodě (strach, brnění)
On stačí jeden stun, nebo ať se jich trefí víc zároveň, a i to WPčko s čepelí hned líže zem ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

ColaCocaxD
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od ColaCocaxD » čtv 21. črc 2011 23:05:23

tak a už je zvyhodnen jen war tak de se krajet chleb pryc auru a hned ....! nebo 100% obranu na obourucaky at si to filiph se zralokem užije to jeho sekani metinu za 2 minuty

Zamčeno