Vaše nesmyslný hádky na dvacet stránek s tím ale nic nezmění. Tak si nechte své názory a počkejte...
SWAMP je TU !!!
- Absinthak
- Lv.14

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 85 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
Swamp měl být exp a drop mapa pro lvly 100+. Nic pro žádné dropery, ale pro hlavní postavy. Podle mého tedy mapa, kde žádná postava nemá a hlavně by neměla mít navrch...
Vaše nesmyslný hádky na dvacet stránek s tím ale nic nezmění. Tak si nechte své názory a počkejte...
Když ti omezí její použití tak ti ji vzali, ale asi to nepochopíš dokud ti ve svaté neomezí temnou,Belichar píše:Jenže pokud vím tak se nikomu kouzlo nezrušilo. Jen se přidali mobové s menšíma lvlama..Ariad píše:Jako každá postava má nějaké výhody, jedna je lepší pvp druhá pvm. Já jako wp sura navrhuji zrušit kozla i jiným, třeba na pvp mapách. Tak by se mohla BM surum zrušit třeba temná, warům zase omračující kouzla, ninjům třeba jedno útočné kouzlo, drakům pomoc a healerům uzdravovaní. Co vy na to, ať se wp sury lepe chytájí ve svaté.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Nebudu se hádat jenom řeknu "ale vo vo tom to to je" a beli řeknu ti že ani já to neustojím pokud si nevezmu bílej elik L na obranu a kosti, ale to už nikdo neví, bez toho tam jsem taky skoro nula bez buffu. Sám tam jít rozhodně nemůžu a buffa tam nedostanu pač nemá lv 100. To si jenom nasypu trošku popelu na vlastní hlavu aby si někdo nemyslel že wp to tam ustojí lážo plážo.Belichar píše:Jenže pokud vím tak se nikomu kouzlo nezrušilo. Jen se přidali mobové s menšíma lvlama..Ariad píše:Jako každá postava má nějaké výhody, jedna je lepší pvp druhá pvm. Já jako wp sura navrhuji zrušit kozla i jiným, třeba na pvp mapách. Tak by se mohla BM surum zrušit třeba temná, warům zase omračující kouzla, ninjům třeba jedno útočné kouzlo, drakům pomoc a healerům uzdravovaní. Co vy na to, ať se wp sury lepe chytájí ve svaté.
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne čtv 21. črc 2011 23:36:56, celkem upraveno 1 x.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- Zeleninový Salátek
- Lv.25

- Dostal poděkování: 20 poděkování
Tak když nedáš ani nejslabší skupinku ve Swampu,tak tam ani nelez.To je totiž jen ztráta času.Věř mi,že se máš v tomhle případě v čem zdokonalovat.Tak šup na dropíka.McFencer píše:Jen dodám..že krom pár doopravdy TOP surů kteří si to tak dávají jsou zde i ti slabší ...viz já.
Já jsem tam bez bufu nedal ani skupinku psu..no dal ale trvalo to a obcas jsem u toho lehnul.
Vy ted přijdete s tím že znehodnotíte čepel a co ted mam delat ? To na tu mapu nemam ani chodit protože kvuli 2-3 surum co si to davali si to ted neda pomalu žádnej sura ?!

Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.
CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší
- Diabolkaa
- Lv. 18

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
:DD ty jsi dneska vtipný fakt že joZeleninový Salátek píše:Tak když nedáš ani nejslabší skupinku ve Swampu,tak tam ani nelez.To je totiž jen ztráta času.Věř mi,že se máš v tomhle případě v čem zdokonalovat.Tak šup na dropíka.McFencer píše:Jen dodám..že krom pár doopravdy TOP surů kteří si to tak dávají jsou zde i ti slabší ...viz já.
Já jsem tam bez bufu nedal ani skupinku psu..no dal ale trvalo to a obcas jsem u toho lehnul.
Vy ted přijdete s tím že znehodnotíte čepel a co ted mam delat ? To na tu mapu nemam ani chodit protože kvuli 2-3 surum co si to davali si to ted neda pomalu žádnej sura ?!
-
ColaCocaxD
- Lv. 11

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
v prvnim nesouhlasim protoze vsude ..teda jak bych to rekl ...do ted vam wp nevadil a mel cepel brnko i strach jen...prijdede swamp a kazdy na serveru co nema wp 100+ se jde hned potrehat proc...( nemam ja takovej drop tak nebude mit ani on zacnu hazet kraviny na forum a hodne lidi me podpori a nejak mu to pokazi) vem si to takhle....wp sura hraje celou dobu s tim ze se spoleha na cepel proste je to jeho zachranna vesta a ted zachranou vestu strahne silny proud vody(nespokojni hraci) to proste nejdeAbsinthak píše:Swamp měl být exp a drop mapa pro lvly 100+. Nic pro žádné dropery, ale pro hlavní postavy. Podle mého tedy mapa, kde žádná postava nemá a hlavně by neměla mít navrch...
a to druhe ano mas pravdu už radeji pockejme na sagiho
-
Belichar
- Lv. 18

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Taky proto tam je nejlepší chodit spolu s naším cechemRenegade2 píše: Nebudu se hádat jenom řeknu "ale vo vo tom to to je" a beli řeknu ti že ani já to neustojím pokud si nevezmu bílej elik L na obranu a kosti, ale to už nikdo neví, bez toho tam jsem taky skoro nula bez buffu. Sám tam jít rozhodně nemůžu a buffa tam nedostanu pač nemá lv 100. To si jenom nasypu trošku popelu na vlastní hlavu aby si někdo nemyslel že wp to tam ustojí lážo plážo.
g
Naposledy upravil(a) Ariad dne čtv 21. črc 2011 23:40:15, celkem upraveno 1 x.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Opravdu salátku nevíš o čem mluvíš, ještě musíš dozrát. Kdyby to šlo tak ti tu postavu půjčím a uvidíš jaký to je bez čepele, když teda je wp sura nesmrtelnej.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
Já třeba dávam metin lvl 110
a nepotřebuju zuřko doženu elikama
Mě stačí když mi dá kamarádka buff a už ho sesekam