SWAMP je TU !!!
-
KLUC94
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
-
Tommo
- Lv.13

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
Ahoj,
prokousal jsem se do konce tohoto vlákna. A jediná věc co mě napadla je: Pár lidí co tady psalo příspěvky by si je mělo po sobě přečíst a potom si jít do kouta nafackovat aby se probrali. Zde se krásně projevila nenávist, závist, radost ze smutku druhých.
prokousal jsem se do konce tohoto vlákna. A jediná věc co mě napadla je: Pár lidí co tady psalo příspěvky by si je mělo po sobě přečíst a potom si jít do kouta nafackovat aby se probrali. Zde se krásně projevila nenávist, závist, radost ze smutku druhých.
jasně tak to je fajn, lidé co dávají přednost pvm, před pvp a dělali si wp sury musí být oslabeni, aby si ti, co si dělali postavy spíš pvp nepřipadali ochuzení a když to samé navrhnu pro pvp mapy tak to je blbost, protože to jsou mapy jen pro pvp postavy, samozřejmě pvp je i o bonusech stejně jako pvm, ale někteří mají blíž k tomu a někteří blíž zas k tomu. to už můžem začít omezovat postavy od 1 mapy a ne čekat až do 100 levlu.
Samozřejmě, že už to není - zapneš čepel, brnko, strach hodíš buffy a jen blbě sekáškyslikcz1 píše:To si teda fakt nemyslímBugatti píše:PospeDrop píše:Já teda nevidím žadný rozdíl u tý čepele
Přesně, tak rozdíl tam není žádnýje to jen tím, že se regenerujou i lvly 1 ( pejsci, fanatici, pěšáci apod.) takže nenasaješ do čepele a letíš. Ale když člověk ví, jak nato tak to ani nepozná....
1 sek který ti vezme 1k cca. tak to poznat už jde
-
kyslikcz1
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
- PospeDrop
- Lv.13

- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Mě je osobně jedno co si myslíš tak ti to řeknukyslikcz1 píše:To si teda fakt nemyslímBugatti píše:PospeDrop píše:Já teda nevidím žadný rozdíl u tý čepele
Přesně, tak rozdíl tam není žádnýje to jen tím, že se regenerujou i lvly 1 ( pejsci, fanatici, pěšáci apod.) takže nenasaješ do čepele a letíš. Ale když člověk ví, jak nato tak to ani nepozná....
1 sek který ti vezme 1k cca. tak to poznat už jde
-
filiph1
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
-
ColaCocaxD
- Lv. 11

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
lidi už to tu zasneme spamovat ze nejsou ale na zacatek se musime zamyslet diky komu nejsou a myslim ze znate cloveka na ktereho myslim
dekujeme saggi

dekujeme saggi
Co máš se zuřením ? to je uplně v pořátku ..filiph1 píše:konecne deti prestanou brecet, PS kdy teda opravi to zureni,