uff čo je vela to je vela čo niektorý proste spravia preto....Saggitarius píše:Sice jsem psal, ze nebudu, ale presto
Vemu to poporade a na zaver mam pro vas jednu radu
Vzhledem k tomu, ze nejste ten, ktery byl blokovan, tak se nemate co ptat na konkretni veci k blokaci jine osoby.Ja se neptal na Vase vseobecne stanovisko, ja se Vas ptal na konkretni veci,
S tim souhlasim, ze by to tak melo byt, ale nekdo zde predvadi uplne neco jineho, ale to zde neresim.Ja s kymkoli, kdekoli a jakoli dokazu komunikovat, nemam s tim sebemensi problem. Taktez dokazu prijmout kritiku, kdyz neco prezenu nebo mam jiny nazor. Formou diskuze se to da vyresit, pokud je zajem.
Zde doporucuji vazit sva slova, narknout nekoho lharem je slusny pokus.Kdyz nekdo nedokaze komunikovat prostrednictvim tiketu, tak muzeme komunikovat pomoci komunikacnich aplikaci napr. Skype, TS atd. Jelikoz pro nekoho je velice snadne lhat, kdyz pise tiket, nez kdyz s nekym hovori.
Mno vite, nemam na starost jenom Vas, a kdyz nekdo zaklada tikety jak na bezicim pasu, tak nemam duvod hrat gramofonovou desku. Tiket sem jednoduse uzavrel, to ano (jak jinak zavirat tiket, nez kliknutim na tlacitko zavrit, co je opravdu lehka cinnost), nicmene jsme vam uvedl duvod uzavreni.Vy jste nebyl schopny z nejakeho duvodu ani komunikovat na tiketu a po 2 mesicich cekani na odpoved, jste jednoduse tiket uzavrel.
O adekvatnosti / neadekvatnosti rozhoduje tym. Vas pohled vam neberu a ani jsem ho nespochybnoval, jen se proste rozchazi s tim nasim.Mel jsem moznost videt Vase odpovedi na obhajobu hracu, kteri byli neadekvatne potrestani.
Vsem bylo zdeleno za co je blokace udelena (zaznamy z LOGu jsem neposkytoval, protoze k tomu neni duvod).Vy osobne jste mel potize jim vubec napsat za co ty tresty dostali a vubec jste jim nepredlozil dukazy.
Pokud nekomu sdelim za co je blokace udelena, tak jiz nepotrebuji na dane tema diskutovat.Po nejake dobe jste je zacal ignorovat a tikety jim jen zaviral, kdyz se pokouseli o obhajobu!
To jsem vam psal ...Vysvetlete mi, jak je mozne, ze hrac dostane trest a nekomu je ten trest za uplne stejnou vec odpusten ??? Jak je tohle mozny ??? To si hazite kostkama, kdyz se nad necim rozhodujete ?
Pokud by mela pravidla obsahovat veskere pripady, pak by se nevesly na 1 TB disk. Obecne by melo stacit jedine pravidlo, repektujte ostatni a nepodvadejte. To ze jsou nutne pravidla svetsi o necem zcela jinem.Vy chcete, aby hraci dodrzovali pravidla, ale Vy sami nejste prikladem, protoze co jsem mel moznost videt, tak jednoduse si pravidla natahujete, ohybate a vytvarite je sami podle toho, co se Vam v te dobe hodi. V pravidlech mate nedostatky a pomoci tech nedostatku toho zneuzivate v neprospech hracu, kdyz se obhajuji !!!
Viz prvni veta ... vam nic poskytnuto nebylo a ani nebude.Pokud mi to vyvratite pomoci dukazu o co jsem Vas zadal, tak uz to necham byt. Ja se jen snazim znat PRAVDU a chci SPRAVEDLNOST !!!
Je to svobodna volba a vase vec, ale prece nebudu nekde, kde je to tak hrozne, tym si dela co chce, ohyba si pravidla, vymysli si je .... pokud pouziji vase slova.P.S. Je docela zarazejici, ze Vy osobne mi "radite", ze bych mel skoncit s hranim, zvlastni ....
Nicmene jeste ta "rada" na zaver.
Neustale chcete kontakt s GP, vemte toho hrace, za ktereho zde "kopete", vemte sebou "vas dukazni material", jeste naberte toho tretiho do party a stavte se. Pokud se dany hrac prokaze ze je skutecne ten, se kterym muzeme komunikovat (podle emailu) tak s jeho svolenim vam dame nahlednout pod poklicku toho "super kamarada". Ale musite mit i toho tretiho, jiste budete vedet koho.
A jedno doporuceni, dejte pro jistotu vedet predem kdy, protoze se muze stat, ze nebudeme v dane dobe pritomni. Tak aby jste nevazili cestu nadarmo.
Preji prijemny den a na brzkou shledanou.
mali ste skor rozmíšlat než ste to robili.