Novinky 15.4.2014

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

pre zlúčenie sindi-sinfortie

pre zlúčenie :up:
137
49%
proti zlúčeniu :down:
114
41%
je mi to jedno :no:
27
10%

Celkem hlasů: 278

megac
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 123 poděkování

Re: Novinky 15.4.2014

Příspěvek od megac » stř 16. dub 2014 22:02:26

Saggitarius píše:Sice jsem psal, ze nebudu, ale presto :)

Vemu to poporade a na zaver mam pro vas jednu radu :)
Ja se neptal na Vase vseobecne stanovisko, ja se Vas ptal na konkretni veci,
Vzhledem k tomu, ze nejste ten, ktery byl blokovan, tak se nemate co ptat na konkretni veci k blokaci jine osoby.
Ja s kymkoli, kdekoli a jakoli dokazu komunikovat, nemam s tim sebemensi problem. Taktez dokazu prijmout kritiku, kdyz neco prezenu nebo mam jiny nazor. Formou diskuze se to da vyresit, pokud je zajem.
S tim souhlasim, ze by to tak melo byt, ale nekdo zde predvadi uplne neco jineho, ale to zde neresim.
Kdyz nekdo nedokaze komunikovat prostrednictvim tiketu, tak muzeme komunikovat pomoci komunikacnich aplikaci napr. Skype, TS atd. Jelikoz pro nekoho je velice snadne lhat, kdyz pise tiket, nez kdyz s nekym hovori.
Zde doporucuji vazit sva slova, narknout nekoho lharem je slusny pokus.
Vy jste nebyl schopny z nejakeho duvodu ani komunikovat na tiketu a po 2 mesicich cekani na odpoved, jste jednoduse tiket uzavrel.
Mno vite, nemam na starost jenom Vas, a kdyz nekdo zaklada tikety jak na bezicim pasu, tak nemam duvod hrat gramofonovou desku. Tiket sem jednoduse uzavrel, to ano (jak jinak zavirat tiket, nez kliknutim na tlacitko zavrit, co je opravdu lehka cinnost), nicmene jsme vam uvedl duvod uzavreni.
Mel jsem moznost videt Vase odpovedi na obhajobu hracu, kteri byli neadekvatne potrestani.
O adekvatnosti / neadekvatnosti rozhoduje tym. Vas pohled vam neberu a ani jsem ho nespochybnoval, jen se proste rozchazi s tim nasim.
Vy osobne jste mel potize jim vubec napsat za co ty tresty dostali a vubec jste jim nepredlozil dukazy.
Vsem bylo zdeleno za co je blokace udelena (zaznamy z LOGu jsem neposkytoval, protoze k tomu neni duvod).
Po nejake dobe jste je zacal ignorovat a tikety jim jen zaviral, kdyz se pokouseli o obhajobu!
Pokud nekomu sdelim za co je blokace udelena, tak jiz nepotrebuji na dane tema diskutovat.
Vysvetlete mi, jak je mozne, ze hrac dostane trest a nekomu je ten trest za uplne stejnou vec odpusten ??? Jak je tohle mozny ??? To si hazite kostkama, kdyz se nad necim rozhodujete ?
To jsem vam psal ...
Vy chcete, aby hraci dodrzovali pravidla, ale Vy sami nejste prikladem, protoze co jsem mel moznost videt, tak jednoduse si pravidla natahujete, ohybate a vytvarite je sami podle toho, co se Vam v te dobe hodi. V pravidlech mate nedostatky a pomoci tech nedostatku toho zneuzivate v neprospech hracu, kdyz se obhajuji !!!
Pokud by mela pravidla obsahovat veskere pripady, pak by se nevesly na 1 TB disk. Obecne by melo stacit jedine pravidlo, repektujte ostatni a nepodvadejte. To ze jsou nutne pravidla svetsi o necem zcela jinem.
Pokud mi to vyvratite pomoci dukazu o co jsem Vas zadal, tak uz to necham byt. Ja se jen snazim znat PRAVDU a chci SPRAVEDLNOST !!!
Viz prvni veta ... vam nic poskytnuto nebylo a ani nebude.
P.S. Je docela zarazejici, ze Vy osobne mi "radite", ze bych mel skoncit s hranim, zvlastni ....
Je to svobodna volba a vase vec, ale prece nebudu nekde, kde je to tak hrozne, tym si dela co chce, ohyba si pravidla, vymysli si je .... pokud pouziji vase slova.

Nicmene jeste ta "rada" na zaver.
Neustale chcete kontakt s GP, vemte toho hrace, za ktereho zde "kopete", vemte sebou "vas dukazni material", jeste naberte toho tretiho do party a stavte se. Pokud se dany hrac prokaze ze je skutecne ten, se kterym muzeme komunikovat (podle emailu) tak s jeho svolenim vam dame nahlednout pod poklicku toho "super kamarada". Ale musite mit i toho tretiho, jiste budete vedet koho.
A jedno doporuceni, dejte pro jistotu vedet predem kdy, protoze se muze stat, ze nebudeme v dane dobe pritomni. Tak aby jste nevazili cestu nadarmo.
Preji prijemny den a na brzkou shledanou.
uff čo je vela to je vela čo niektorý proste spravia preto....
mali ste skor rozmíšlat než ste to robili.
Zaynev BM sura 109

menší comeback ;) tentokrát už nie tryhard :hello:

Itako
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 447 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Itako » stř 16. dub 2014 22:16:10

Saggitarius píše:Sice jsem psal, ze nebudu, ale presto :)

Vemu to poporade a na zaver mam pro vas jednu radu :)
Ja se neptal na Vase vseobecne stanovisko, ja se Vas ptal na konkretni veci,
Vzhledem k tomu, ze nejste ten, ktery byl blokovan, tak se nemate co ptat na konkretni veci k blokaci jine osoby.
Ja s kymkoli, kdekoli a jakoli dokazu komunikovat, nemam s tim sebemensi problem. Taktez dokazu prijmout kritiku, kdyz neco prezenu nebo mam jiny nazor. Formou diskuze se to da vyresit, pokud je zajem.
S tim souhlasim, ze by to tak melo byt, ale nekdo zde predvadi uplne neco jineho, ale to zde neresim.
Kdyz nekdo nedokaze komunikovat prostrednictvim tiketu, tak muzeme komunikovat pomoci komunikacnich aplikaci napr. Skype, TS atd. Jelikoz pro nekoho je velice snadne lhat, kdyz pise tiket, nez kdyz s nekym hovori.
Zde doporucuji vazit sva slova, narknout nekoho lharem je slusny pokus.
Vy jste nebyl schopny z nejakeho duvodu ani komunikovat na tiketu a po 2 mesicich cekani na odpoved, jste jednoduse tiket uzavrel.
Mno vite, nemam na starost jenom Vas, a kdyz nekdo zaklada tikety jak na bezicim pasu, tak nemam duvod hrat gramofonovou desku. Tiket sem jednoduse uzavrel, to ano (jak jinak zavirat tiket, nez kliknutim na tlacitko zavrit, co je opravdu lehka cinnost), nicmene jsme vam uvedl duvod uzavreni.
Mel jsem moznost videt Vase odpovedi na obhajobu hracu, kteri byli neadekvatne potrestani.
O adekvatnosti / neadekvatnosti rozhoduje tym. Vas pohled vam neberu a ani jsem ho nespochybnoval, jen se proste rozchazi s tim nasim.
Vy osobne jste mel potize jim vubec napsat za co ty tresty dostali a vubec jste jim nepredlozil dukazy.
Vsem bylo zdeleno za co je blokace udelena (zaznamy z LOGu jsem neposkytoval, protoze k tomu neni duvod).
Po nejake dobe jste je zacal ignorovat a tikety jim jen zaviral, kdyz se pokouseli o obhajobu!
Pokud nekomu sdelim za co je blokace udelena, tak jiz nepotrebuji na dane tema diskutovat.
Vysvetlete mi, jak je mozne, ze hrac dostane trest a nekomu je ten trest za uplne stejnou vec odpusten ??? Jak je tohle mozny ??? To si hazite kostkama, kdyz se nad necim rozhodujete ?
To jsem vam psal ...
Vy chcete, aby hraci dodrzovali pravidla, ale Vy sami nejste prikladem, protoze co jsem mel moznost videt, tak jednoduse si pravidla natahujete, ohybate a vytvarite je sami podle toho, co se Vam v te dobe hodi. V pravidlech mate nedostatky a pomoci tech nedostatku toho zneuzivate v neprospech hracu, kdyz se obhajuji !!!
Pokud by mela pravidla obsahovat veskere pripady, pak by se nevesly na 1 TB disk. Obecne by melo stacit jedine pravidlo, repektujte ostatni a nepodvadejte. To ze jsou nutne pravidla svetsi o necem zcela jinem.
Pokud mi to vyvratite pomoci dukazu o co jsem Vas zadal, tak uz to necham byt. Ja se jen snazim znat PRAVDU a chci SPRAVEDLNOST !!!
Viz prvni veta ... vam nic poskytnuto nebylo a ani nebude.
P.S. Je docela zarazejici, ze Vy osobne mi "radite", ze bych mel skoncit s hranim, zvlastni ....
Je to svobodna volba a vase vec, ale prece nebudu nekde, kde je to tak hrozne, tym si dela co chce, ohyba si pravidla, vymysli si je .... pokud pouziji vase slova.

Nicmene jeste ta "rada" na zaver.
Neustale chcete kontakt s GP, vemte toho hrace, za ktereho zde "kopete", vemte sebou "vas dukazni material", jeste naberte toho tretiho do party a stavte se. Pokud se dany hrac prokaze ze je skutecne ten, se kterym muzeme komunikovat (podle emailu) tak s jeho svolenim vam dame nahlednout pod poklicku toho "super kamarada". Ale musite mit i toho tretiho, jiste budete vedet koho.
A jedno doporuceni, dejte pro jistotu vedet predem kdy, protoze se muze stat, ze nebudeme v dane dobe pritomni. Tak aby jste nevazili cestu nadarmo.
Preji prijemny den a na brzkou shledanou.
I tak nechápem, načo sa to tu rieši, keď téma je úplne iná.
Neos - Skús sa s nimi nejak dohodnúť tak, aby ste sa stretli a tam si to vysvetlili, hoci doteraz nechápem, čo riešiš a čo tým chceš docieliť :-)
ObrázekTheItakoObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
102k+ min
Jinno
131
6xP
Hotovo
P
M4
17
P
30
Návrhy:Zrychlené prodávaní,Remake questu "Odplata bažin",Nové úlohy pre knihy misí
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj

"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou" :fight:

BeerBelly
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování

Příspěvek od BeerBelly » čtv 17. dub 2014 8:27:35

SvetaPan píše:wtf? proc cpat sinfortii na sindi? at si hrajou tam kde zacli meli na vyber hnali se tam aby byli nej at si to tam tedka uzivaj....nepsaly sme tu ze novej server bude k nicemu? musi se zacit u hracu co by chteli jak by to chteli a tak co aby bylo nekde a dalsi ....jinak se to nikam nepohne
Oni mali zlúčenie premyslené ešte pred tým, ako Sinfortiu zakladali. Bol to iba marketingový ťah ako zase získať ďalšie peniaze, čo sa im z určitej časti podarilo a keď vidia ze dlhšiu dobu už platby zo Sinfortie neprichádzajú, tak im je zbytočné ťahať 2 servery :) :up:
Jeho revírom je Shinsoo :shinsoo:. Jeho tempo je smrtiace. Jeho súpermi sú afk hráči, dropovia a buffky. Je v nasadení vo dne v noci. Lejno z Jinna :jinno:. Naša smrť je jeho prácou :hello:
Obrázek
BeerBellyYT:https://www.youtube.com/channel/UCksM6G ... subscriber

Gues
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Příspěvek od Gues » čtv 17. dub 2014 10:40:11

totální p***** to sloučení.. :omg:

Edit: Warn za spam.
/Script
Konec, postavy v dobrých rukou

Obrázek

Obrázek

Tipek123
Lv.8
Lv.8
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Tipek123 » čtv 17. dub 2014 12:24:49

Celá ekura celý ten Váš slavný neschopný tým radšej skončite lebo pripravujete len novinky ktorým z večšej častí škodíte ako je napr. spojenie sinfortie zo sindicate ..
Team trošku porozmýšlajte nad tím čo robíte :D je kríza penazí viacej mat nebudete aj ked otvoríte dalších 10 serverov každý normýlný hráč vám može nasrat na vaše SDčka nebo cokoliv jiné ked sa to dá ve hre zehnat (krom prémia)

Edit: Warn za vulgarity.
/Script

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » čtv 17. dub 2014 13:16:37

Tipek123 píše:Celá ekura celý ten Váš slavný neschopný tým radšej skončite lebo pripravujete len novinky ktorým z večšej častí škodíte ako je napr. spojenie sinfortie zo sindicate ..
Team trošku porozmýšlajte nad tím čo robíte :D je kríza penazí viacej mat nebudete aj ked otvoríte dalších 10 serverov každý normýlný hráč vám može nasrat na vaše SDčka nebo cokoliv jiné ked sa to dá ve hre zehnat (krom prémia)
Já zase nechápu proč se tu Ty vyjadřuješ, když je to tak nemožný metin.... urážet lidi, kteří se něčemu věnují ve volném čase by Ti šlo.... nelíbí se ti to ... nehraj to a hraj hru, která Tě uspokojuje.
A je vidět, že ekonomice asi moc nerozumíš, tím že zruší jeden server sloučením s druhým, jim klesne finanční náročnost.... a nejen ta, ale i časová ... rozděl síly mezi 2 servery a máš 50%tní čas na jeden.. spoj je a máš 100%tní čas na jeden. Otevřením dalších "10 serverů jak říkáš" by tak akorát prodělali i kalhoty a boty......A v dnešní době, kdy jak říkáš je finanční krize, nevěřím ani tomu, že tam lidé v hojné míře posílají real peníze, spíš si SD vydělávají prodejem na BM.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 17. dub 2014 17:08:17

Tipek123 píše:Celá ekura celý ten Váš slavný neschopný tým radšej skončite lebo pripravujete len novinky ktorým z večšej častí škodíte ako je napr. spojenie sinfortie zo sindicate ..

Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Každý normální hráč se vyjadřuje slušne, né jako ty jako čuňátko. Nauč se nejdříve slušnému chování, pak s tebou někdo bude možná diskutovat a brát zřetel na tvé příspěvky. Nenapsal jsi jediný rozumný důvod na to, proč nesloučit Sindi a Sinfo. Narozdíl od jiných.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » čtv 17. dub 2014 17:44:41

Myslím si,že sloučením serverů zase taková změna nebude. Jen zmizí čorkaři nicků. Bude to jen halo pár dní a pak to tu pojede zase dál úplně stejně :)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Gues
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Příspěvek od Gues » pát 18. dub 2014 0:08:08

Gues píše:totální p***** to sloučení.. :omg:

Edit: Warn za spam.
/Script

za co warn?žádné vulgární slovo tam nevidím :roll:

Edit: Provokace? Warn za spam.
/Script
Konec, postavy v dobrých rukou

Obrázek

Obrázek

strnaj
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 70 poděkování
Dostal poděkování: 66 poděkování

Příspěvek od strnaj » pát 18. dub 2014 7:53:00

Zlúčenie serverov by nebola zlá vec keby sa pridajú ďalšie 2 CH. Pomohlo by to aj súčasnému serveru a aj serveru na sinforti..
Ja som mal tú česť hrať na sinfortii ale bavilo ma to až 1 mesiac, človek si všetko musí nadropovať sám všetko spraviť sám...
Je mi to v podstate jedno či sa servery zlúčia alebo nie...
Pre mňa by bolo jediné :+: pridanie dvoch ch.
P.S Ako tu čítam niektoré komentáre - je to len hra nejde tu o život ani nič podobné tak by si tu niektorý jedinci mali vstúpiť do svedomia čo tu píšu, a ako nehorázne to prežívajú...
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)

Who is chatting

offline Azaril 
offline Symbio