@Cepino právě jsem level up a už se hádám i s modama, tak na tebe nemám moc času .. no jo jsem asi hrozná osoba, no friends, foreveralone. Hlavně, když jsem se teď už naposledy "vyšťavil". Přečetl jsem si jen začátek, prostředek a konec. Ten začátek sotva to čtu, tak už zase mám bolehlav z toho jak jsem si silně plácl rukou na čelo. Sotva tam vidím "nekritizuješ hru", tak jen beznadějně vzdychám. Ještě, že jsem v těch příspěvcích psal, že mě to netěší a je to tam pomalé. Přečti si to a pak i to co si napsal - pak si to možná přečtu taky. To samé platí o tom, že myslím jen na VLKODLAKA ! Whů ... na kterého dáš moc rád dislike, pokud se jedna o anketu zaměřenou na něm. tady na fóru 65% proti 35% pro. Ve hře padesát na padesát a na offiku, kde je ta největší část ekury, by asi hlasovalo 80%. Teď věštím já, bacha! Prostředek jen tam vidím samé tvoje "úžasné story", jak si někde něco dropnul a jen zívám. A konec, jsem rád, že kouříš cigarety .. za prvé jsem si myslel, že to může být ještě něco horšího no a za druhé, alespoň něco v čemu můžeš být frajer!

Na závěr zatleskám tvým divákům, který neuproseně lajknou každou tvou mezeru a odstavec, to musí zvýšit sebevědomí ! .. ještě, že ho mám dost