Budoucnost

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
LiSsie
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 3 poděkování

Re: Budoucnost

Příspěvek od LiSsie » pát 24. črc 2015 18:14:35

@Cepino právě jsem level up a už se hádám i s modama, tak na tebe nemám moc času .. no jo jsem asi hrozná osoba, no friends, foreveralone. Hlavně, když jsem se teď už naposledy "vyšťavil". Přečetl jsem si jen začátek, prostředek a konec. Ten začátek sotva to čtu, tak už zase mám bolehlav z toho jak jsem si silně plácl rukou na čelo. Sotva tam vidím "nekritizuješ hru", tak jen beznadějně vzdychám. Ještě, že jsem v těch příspěvcích psal, že mě to netěší a je to tam pomalé. Přečti si to a pak i to co si napsal - pak si to možná přečtu taky. To samé platí o tom, že myslím jen na VLKODLAKA ! Whů ... na kterého dáš moc rád dislike, pokud se jedna o anketu zaměřenou na něm. tady na fóru 65% proti 35% pro. Ve hře padesát na padesát a na offiku, kde je ta největší část ekury, by asi hlasovalo 80%. Teď věštím já, bacha! Prostředek jen tam vidím samé tvoje "úžasné story", jak si někde něco dropnul a jen zívám. A konec, jsem rád, že kouříš cigarety .. za prvé jsem si myslel, že to může být ještě něco horšího no a za druhé, alespoň něco v čemu můžeš být frajer! :) Na závěr zatleskám tvým divákům, který neuproseně lajknou každou tvou mezeru a odstavec, to musí zvýšit sebevědomí ! .. ještě, že ho mám dost :)
Naposledy upravil(a) LiSsie dne sob 25. črc 2015 23:08:45, celkem upraveno 1 x.

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 254 poděkování

Příspěvek od tyranka » pát 24. črc 2015 18:40:44

Boha tak jim toho Lycana dejte na test server ať už je od těchto rádoby hráčů a pisálků pokoj. Bavit je to bude do konce prázdnin a pak potáhnou dál.

Edit: Ještě mne napadá, že tu nikdo nevzpomněl 6 kouzlo pro wara a ninju.

Omlouvám se dopředu.
Naposledy upravil(a) tyranka dne sob 25. črc 2015 16:00:50, celkem upraveno 1 x.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

GiVeMeLoVe
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od GiVeMeLoVe » pát 24. črc 2015 18:54:16

filiph1 píše:1. zabilo se tim jakykoliv PVM na puvodnich mapach

2. To je kurva presen ono. Ja byl schopen mnozit a davit si metiny 130 I pred 100% buffem, samozrejme clovek jich tam nemel 10 tisic, ale mnozil jsem slusne. A dneska? kazdy blbec si to muze davat takze jaky to pak ma smysl??????

To je presne to co poslalo ekonomiku do horoucich prdeli. Pred tim byl nejlepsi vydelek v SD 2 cca 80-100kk na hodinu, metiny 60 podobne, zbytek metiny jste byli radi do 40kk na hodinu. A potom?? umoznite hracum vydelavat 10x tolik pak ta ekonomika nema byt tam kde je.

Jasný, teď dává každý za swamp okolo těch 700kk ( při dobrém Pc) ale řekni jak jinak si vydělávat, mapy šli dolů stejně tak okouzlení, zručnosti už se nedá nějak extra vydělávat , herbařeni - elixíry šli taky dost slušně dolů, teď se možná vyplatí jen prekup a točení bonusů či talismanu , pokud máš štěstí . Jinak netuším kde si vydělat na nějaký PVP či věci luxus pvmko , kde jedna věc má cenu i 50kkk a víc

LiSsie
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od LiSsie » pát 24. črc 2015 18:58:00

@tyranka možná zhruba po těch vašich prázdninách bych měl mít ty prázdniny i já, tak kdyby to trvalo i déle a ne na testu :) No stejně už to vidím jak tam přibude najednou tisíce hráčů kvůli Lycanovi!

filipaser
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od filipaser » pát 24. črc 2015 20:09:56

ahoj, já jsem taky pro Lycana, ale pozor udělal bych to že tento charakter by nemohl do válek říší, aby někdo neměl problém s tím že narval stovky miliard do LXS PVP a najednou by měl vše přetáčet. A všichni by byly spokojení

ElPatron3
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od ElPatron3 » sob 25. črc 2015 13:41:37

lycan= blbost a zbytečnost

Edit: To je tento příspěvek také. Warn za spam.
/Script

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » stř 05. srp 2015 10:13:45

filiph1 píše:Jak vidite budoucnost Ekury pripadne metiny?

Ja jsem se toho nahral opravdu hodne, Byli jsem tu TOP kdyz byl SWAMP prvnich par mesicu. docela bych I zacal znova, ale kdyz si vzpomenu na tu sichtu tak WHY?
Chtel bych ukazat par problem ktere tu vidim.
1. Tadle hra co se tyce zabavnosti nepatri do TOP. XX hodin mlatit stejny prisery o zed.
2. Na vyssich levelech to vecne omezovani. Clovek by se jeste dokopal jit na chvili SWAMP, nebo do K, ale pak zjisti nene musis obheat xy mist a sehnat xy veci aby si mohl jit dropovat.
3. Expeni na lvl 100(97-100). Uplne chybi v tedle hre, metiny lvl 90 je fakt peklo.
4. Uplne zabite PVM, za mych casu abyste dali ROKLY, SWAMP museli jste mit velmi dobre pvm veci. DNES???? staci 100% a pak vam staci dreveny naramek +5 a jediny bonus ktery do swampu potrebujete je 20 na EZO, zadny jako driv ZB, + EZO, + absorobce
5. ekonomika, proc se ceny nevydeli ceny 10?
6. Ukoly, proc to neni par ZAJIMAVYCH Questu? Jediny co tym pridal je zrucnsota karma,
7. Karma jediny misto kde se to da dropnout je SWAMP, takze kdyz za den nestravite aspon 90 minut dropem ve SWAMPU neodevzdate GG
8. Po kratke dobe se ze hry stane prace. Zapnete hru: na vsech uctech biology, na nekolika karma pak nekde I zrucnsot( tam vam padne nejaky shit +4, kde zabijete 20 minut behanim nekde po pritazlivce hledanim) WELL PLAYED
9. Tym nepremysli moc dopredu, Rokle zajimavy napad, I kdyz verim, ze pro spoustu lidi casove nesplnitelne.(to je OK), ale kdy jste byli naposled v rokly?
10. Potreba mit XY uctu
Neukameňujte ma, ale čiastočne bohužial musím súhlasiť s tým s čím Filiph prišiel
1. Musím súhlasiť, podla mňa táto hra má potenciál čo sa týka zábavnosti, no swamp a ostatné dropovacie mapy k tomu nepatria, teda hlavne swamp, mapa ktorá neustále laguje, padá, človek musí vypínať klienta cez správcu ked to moc premnoží atd, človek len pri tom chytá nervy, lenže čo keď to je takmer jediná slušne zarábajúca mapa..
2. s týmto tiež musím súhlasiť, prečo proste nemôže byť vstup ako do metinlandu alebo do inej mapy? musíš urobiť hento, tamto choď tam, prines to a potom môžeš vstúpiť, to je dôvod prečo ma nebaví stále jazdiť do swampu, zháňať krv a tak podobne.. Toto nemá nič spoločné so sťažovaním hry, ale skôr že to len otravuje, pretože zohnať krv a zájsť do swampu neni nič ťažké, ale otravné..
3. Toto mi je celkom jedno, 90tky už zďaleka niesu tak plné ako kedysi...
4. PvM bolo odjakživa lahšie od PvPčka, osobne mi 100% buff nevadí aj tak to s ním nejde úplne na pohodu na každej mape..
5. toto mi je tiež celkom jedno..
6. Ano aj s týmto súhlasím, ja osobne som nikdy nebral bio ako zaujímavý quest, ani ako quest, skôr rutinu že ráno a večer odovzdám bio, nič zábavné nič čo by ma bavilo, proste som to robil aby sa mi zlepšovala postava..Questy tu fakt chýbajú, niečo čo by hru okorenilo a odviedlo od toho neustáleho stereotypného držania medzerníka..
7. Takisto, jediný dôvod prečo nerobím karmu, nebudem robiť niečo čo ma dennodenne bude nútiť chodiť do swampu, budem bez toho o dosť slabší, ale na to kašlem, keby je viac spôsobov ako to dropnúť nepoviem ani pol slova, a výbavu do HG si fakt robiť nebudem len kvôli tomu aby sa mi MOŽNO podarilo dropnúť karmu..
8. Keď to človek nechce robiť, nech to nerobí, mne sa bio nechcel ale robil som ho a nesťažoval som si, hotového biologa mám tak už mám pokoj, zručka a herbarenie mi nijako nevadia..
9. Ano rokla bola výborná mapa, ale bohužiaľ už sa nevyužíva a velmi vela ludí túto mapu chválilo ako najzábavenjšiu mapu..
10. Toto mi až tak nevadí...
moje zhrnutie, môj názor, ale vo väčšine má bohužial Filiph pravdu, pamätám si ho ešte z dávna keď väčšina z vás dropovala na metinoch a možno ani to ne a on si sekal bažiny...Podla mňa vie o čom hovorí a nemôžem mu vela vecí vytknúť :)
ende

Gwynbleidd
Lv.8
Lv.8
Dostal poděkování: 16 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gwynbleidd » čtv 20. srp 2015 0:56:08

Jako hráč, jež už cca rok nehraje, musím jen a jen souhlasit se všemi negativizmy.

Nic už psát dále nemusím. V době, kdy existují tituly jako TERA, mi metin2 připadá jako první díl Maria, Fruits, Duke Nukem 1 a podobné tituly.

Hráči jež hrají metin2 i v těchto časech, hrají pouze a jen pro falešný pocit úspěchu, na jehož efekt je metin2 koncipovaný.

Nulová hratelnost, nulová grafika, nulová práce se skily. (ne, to že víte, který skil je fajn použít jako první a který jako druhý není práce se skilly)

Nalijme si čistého vína, metin2 v roce 2015 je prostě bedekr :)
Obrázek
Kusy drahokamu: 40/60
103
Kde zřídka prošel člověk a otiskla se jeho bota, tam nejsnáze dočerpáš síly i chuť do života.

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od crazy8 » čtv 20. srp 2015 6:19:48

ale ľudí čo hraje metin je dosť veď je milión metinov len by to chcel podľa mňa už dlhšie to hovorím dobrú reklamu.. ja neviem do telky aspoň na týždeň ako mali aj world of tanks a zrazu koľko ľudí to hrá alebo len reklamu k mobilným appkám alebo na prehliadačové hry to je fuk hlavne spraviť niečo kde môžu ľudia maldší aj starší čo nemajú čo robit spoznať metin veď niektorý kamaráti v mojom veku (18) ani nevedia čo to metin je možno by práve reklama pomohla serveru :) A náhodou kritizujete tu server ale ja nepoznám lepší máte tu HM, BM bez bugová hra vďaka GM týmu a ich opravám vďaka chyumgovi tu nemáme žiadne preklepy v textoch :D a hlavne je tu všetko prehľadne spravené keď som chcel začať hrať iný metin tak som nevedel čo je čo a bol som tu zvyknutý na taký luxus že mi tam proste milión vecí chýbalo ako sú recepty hlavne BM a potom hlavne ta zabugovanosť neviem presne opísať to slovo ale kebyže začnem hrať iný metin tak hneď viem čo tam nieje na ostatných serveroch mi prekážajú aj nestabilné lunchre. Podľa mňa nieje dôvod sa sťažovať aj keď uznávam niektoré pripomienky tak zas druhé su klamlivé čo ma na ekura najviac hnevá je že na fóre v sekcií návrhy riešia návrhy aj viac ako rok proste tak buď nech ho zamietnu alebo povedia kedy by to bolo možné spraviť nejakú informáciu pre hráčov či je to vôbec možné a keď je návrh úspešný a tým ekura ho nechá rok zapadnúť potom ho musí človek refovať a aj tak sa už nikto nevyjadrí.... Malo by sa to uzatvárať skôr.
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix