Ahoj, ano, chápeš to dobře.Wolfikk píše:chapu to dobre vyhraju prvni dve valky a treti chodit nemusim a mam postup ?
PVP Hry Joan 2015
- Meripa
- Lv.8
- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 249 poděkování
Re: PVP Hry Joan 2015

- GiVeMeLoVe
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Tak to se mi zdá jako velká blbost, přeci jen je jich tam 10 a mají mnohonásobně levnější pvp výbavu než třeba o kategorii víš, možná dokonce i pvm výbavu. To ten kdo by si chtěl vydělat na turnaji yangy by mohl chodit s buffem. Dat 50CB za válku a skončit nejhůře 3GiVeMeLoVe píše:Chtěl bych se zeptat nejlépe GM týmu, jestli výherce ve skupině Super Masters kde je jen 10 soutěžících budou mít všechny odměny ( monokl pero povolení) stejně jako třeba Top Ten. Děkuji
Edit by Mithra: Nevidím důvod, proč by je neměli mít. Za to, že je ve skupině tak málo soupeřů přece nemohou.

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Kdo ti bránil si do války vzít malou postavu v PvM a kvalifikovat se do poslední skupiny. Dále není chybou jejich, že v poslední skupině je jen 10 lidí, to je chyba ostatních. Naopak, to že šli do válek s takovou to postavou je jejich plus. Přihlíželo se i k minulým výsledkům, tak že podvádět se nedalo. Zkus si vzít PvM postavu a zkus ve válce něco zabít, téměř zázrak. A i oni se teď musí stejně snažit, aby porazili druhé. Je to PvP turnaj ve válkách říší pro všechny, tak jaké zvýhodňování kvůli ceně PvP výbavy?GiVeMeLoVe píše:Tak to se mi zdá jako velká blbost, přeci jen je jich tam 10 a mají mnohonásobně levnější pvp výbavu než třeba o kategorii víš, možná dokonce i pvm výbavu. To ten kdo by si chtěl vydělat na turnaji yangy by mohl chodit s buffem. Dat 50CB za válku a skončit nejhůře 3GiVeMeLoVe píše:Chtěl bych se zeptat nejlépe GM týmu, jestli výherce ve skupině Super Masters kde je jen 10 soutěžících budou mít všechny odměny ( monokl pero povolení) stejně jako třeba Top Ten. Děkuji
Edit by Mithra: Nevidím důvod, proč by je neměli mít. Za to, že je ve skupině tak málo soupeřů přece nemohou.ale vás turnaj vaše pravidla:)
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
A víš, že máš vlastně pravdu?GiVeMeLoVe píše:Tak to se mi zdá jako velká blbost, přeci jen je jich tam 10 a mají mnohonásobně levnější pvp výbavu než třeba o kategorii víš, možná dokonce i pvm výbavu. To ten kdo by si chtěl vydělat na turnaji yangy by mohl chodit s buffem. Dat 50CB za válku a skončit nejhůře 3GiVeMeLoVe píše:Chtěl bych se zeptat nejlépe GM týmu, jestli výherce ve skupině Super Masters kde je jen 10 soutěžících budou mít všechny odměny ( monokl pero povolení) stejně jako třeba Top Ten. Děkuji
Edit by Mithra: Nevidím důvod, proč by je neměli mít. Za to, že je ve skupině tak málo soupeřů přece nemohou.ale vás turnaj vaše pravidla:)
Turnaj není o výdělku. Tak já ty odměny od GM teamu zruším kompletně.
Stejně mám čím dál víc větší a větší pocit, že jen ony jsou předmětem všech nářků a křiku tady.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Jedine lakadlo v turnaji je gm odmena to by melo hodne lidi priznat. Pro zabavu tolik lidi valky najednou urcite nechodi.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Takže pročetl jsem celé téma a vyjadřím se k němu,ač věřím že můj názor nikoho nezajmá. Takže celé ,,pvp hry joan 2015" i ty předešlé,jsou k ničemu jelikož nemůžete srovnavat hráče podle CB,jako když támle dá někdo 1k cb a někdo 200,není to o výbavě,či jak tu hru ovladá( z většiny) je to otom kdo koho takzvaně ,,vyžere",název by tedy neměl býtz PvP hry joan 2015 ale ,,VyžerHry" joan 2015,nemám pravdu? Tak mi zkuste oponovat,dále je blbost aby se pvp hry posuzovali 1v1 ( kvůli setům,požehům a dalším věcem) z toho spočívá že ,,pvp" hry nemá cenu ani přádat jelikož to je o ničem. PvP hry můžou bejt na serveru kde nejsou spodní bonusy tzn nemůžou lidi udělat setku pokud to někdo nepochopil.
P.S.... na hrubky nekoukejte
P.S.... na hrubky nekoukejte

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.8
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Nestačím se divit co se tu píše. Upřímně řekne mi někdo, kdo vás nutil se zúčastnit a neustále tady pořádajícím cechům podkopávat nohy co udělali špatně? Myslím si, že věnovali přípravám dostatek svého volného času a aspoň trošku vděku by neuškodilo. Já sama bych si na to netroufla a vzhledem k tomu jak se chováte tak aspoň budou všichni do budoucna vědět, že jakákoliv soutěž pořádána pro vás, jako hráče, je zbytečná.
Pokud má někdo pocit a netvrdím, že to není až tak pravda, že je válka pouze o vyžírání, tak asi nevyžíráte správně. Holt můžeme to pojmout tak, že již neválčíme ale vyžíráme, tak kdo se chtěl zúčastnit a zúčastnil se nechť ať zvítězí ten největší vyžířka na serveru
a buďme rádi, že GM team podporuje tuto soutěž a "zatím" nás hodlá stále odměnit perfektníma odměnama! A kdo se nezúčastnil nebo se mu nelíbí rozlosování, pravidla apod. ať nechá své komentáře ve své hlavince a neotravuje s tím celý server. Upřímně, pravidla byla daná a věděli je všichni dopředu nikdo nikomu nic netajil a všichni věděli do čeho jdou. Ti co soutěží, soutěžit chtějí tak jim to všem nekažme.
Přeju všem ať zvítězí ti nejlepší a ať si to všichni užijeme
Pokud má někdo pocit a netvrdím, že to není až tak pravda, že je válka pouze o vyžírání, tak asi nevyžíráte správně. Holt můžeme to pojmout tak, že již neválčíme ale vyžíráme, tak kdo se chtěl zúčastnit a zúčastnil se nechť ať zvítězí ten největší vyžířka na serveru

Přeju všem ať zvítězí ti nejlepší a ať si to všichni užijeme

Nemmesis - dračí šamanka 150lv
- Krkovička
- Lv.19
- Dal poděkování: 635 poděkování
- Dostal poděkování: 210 poděkování
Muzou se hraci porovnavat podle CB a proc? No to je jednoduche hned nekolik aspektu : biolog,karma,lovec,bonusy,talismany,rozlozeni pvp bonusu a taky taktika to je velice dulezita vec je treba si rozmyslet kdy se zdekovat a kdy utocit a hlavne kam, sam jedinec nikoho neutluce takze muzes lovit slabsi kusy nebo utocit do davu a doufat ze tve kouzla budou silnejsi a pripocitaji se ti CB a o tom to je.Pokud se nepletu tak vyzirani uz neni o tom ze das posledni ranu a vyzeres nekomu CB bez zasluhy ale jak silne straty od tebe utrpi protivnik .
Ja hry hodnotim kladne ne proto ze nekdo vyhraje cenu ale proto ze pvp konecne ozilo-mohlo by to tak byt porad a stacilo by jen kdyby napr.za 1 CB se na seku v item skladu pricetlo 1 kk uz to tady pri nejake akci bylo a to byla parada , navstevnost ve valkach by se zvedla protoze kazdej nema cas hrat dlouho a kdyz se rozmejsli jestli jit dropovat a vydelat nejake drobne nebo jit do valky kde zisk je titerny tak mnohdy vyhraje drop.
Je parada ze se nekdo a tentokrat : ReLions a LosReyes s podporou GM týmu snazi udelat neco zajimaveho pro hru tak myslim ze nema cenu do toho plkat - kdo chce muze jit bojovat kdo nechce muze doma cumet na tyvku
Ja hry hodnotim kladne ne proto ze nekdo vyhraje cenu ale proto ze pvp konecne ozilo-mohlo by to tak byt porad a stacilo by jen kdyby napr.za 1 CB se na seku v item skladu pricetlo 1 kk uz to tady pri nejake akci bylo a to byla parada , navstevnost ve valkach by se zvedla protoze kazdej nema cas hrat dlouho a kdyz se rozmejsli jestli jit dropovat a vydelat nejake drobne nebo jit do valky kde zisk je titerny tak mnohdy vyhraje drop.
Je parada ze se nekdo a tentokrat : ReLions a LosReyes s podporou GM týmu snazi udelat neco zajimaveho pro hru tak myslim ze nema cenu do toho plkat - kdo chce muze jit bojovat kdo nechce muze doma cumet na tyvku

TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Nikdo nikoho nenutí,aby se her účastni.Věřím,že to dalo spoustu práce a času připravit celou soutěž a kritizovat umí každý,tak příště to můžeš moste zorganizovat ty,když tomu všemu tak rozumíš.A nevím,ale požehy ve válce říší pokud vím nefungují a sety ve válce říší to snad používá jen sebevrah.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Kde vidíš že jsem napsal že jdou ve war požehy? za druhé očividně neumíš číst psal jsem že pvp hry 1v1 se můžou pořadat na serveru kde nejsou spodní bonusy to asi tak vše k tobě.
K Harapsovi,to co jsi napsal je taková blbost jako by jsi napsal že jabko roste na asfaltu
Vyžírání je furt stejně ubereš hračovi např 30tisic z 35ti,příjde jiný hráč dá poslední kouzlo a cb jdou jemu,takže než něco napíšeš si něco zjisti 
Edit: Warn za vyvolávání hádek.
/Script
K Harapsovi,to co jsi napsal je taková blbost jako by jsi napsal že jabko roste na asfaltu

Edit: Warn za vyvolávání hádek.
/Script
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »