Tady si jedinej brecel ty a tobe podobni,ze nemuzete zacit a proto jste si vybrecely nove server.Tak se nejdriv podivej co sem pises ty.A predstav si je tu plno temat kde sou hraci proti novemu serveru a uz dirv byl novy server zamitnut,kvuli protestum hracu a ted navzdrovy je udelan. Vsak si to tam uzijte,nedokazete tam nic vic nez byste dokazaly tu na Ekure.ObriKnir píše:80%? Vážně? Docela by mě zajímalo jak jsi na to číslo přišel. Prošel sis všechna témata a z nich vydedukoval kdo je nebo není proti novýmu serveru? Nebo jsi se všech tady na foru ptal jestli ho chtějí?Andri píše:Opět, zamysli se ty. My že jsme si tu vybrečeli nový serverObriKnir píše:Ty vaše bláboly to je fakt něco. Čtete to vůbec po sobě než to odešlete?
Ač bych si vubec nemyslel, že k tomu někdy dojde, uplně ve všem tu souhlasím s filipem. Ten server už je spuštěnej, tak se s tím prostě budete muset smířit.
Nejdřív tu každej brečí jak na Sindicate už nemůže začít a bla bla bla a teďka, když se vám konečně vyhovělo tak zas všichni brečí jak to ničí ekonomiku a ať ten server teda radši zavřou...zamyslete se trochu proboha.![]()
![]()
. Tak k tomu nemám slov, 80% lidí tady z fóra bylo PROTI novému serveru, tak se nediv, že nám to teď vadí, když jsme nový Server nechtěli. A jak již někde psal HonzaM, můžeme jen říkat, že jsme měli pravdu
Přiznávám se, že já jsem si nic takovýho nezjišťoval, ale s jistotou můžu tvrdit, že tu byli lidi co pořád opakovali jak nový server chtějí a na starém se nedá hrát a nový by všechno vyřešil... A dokonce i ty jsi mi to teď potvrdil. Takže ho tu teď máte, deal with it.
Ach ty pruty
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Ach ty pruty
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Tohle je jedno téma, kde hlasovalo nějakých +- nějakých 180 lidí, z těch tisíců, kteří tento metin hrajou je to v podstatě nic. Máš sice pravdu, že ho asi většina dobrých hráčů nechtěla, ale pořád tu byli lidi, kteří ho chtěli. A navíc to nemůžeš hodnotit jen pouze těch TOP lidí, všichni by měli mít stejnou šanci a jejich názor by měl mít stejnou váhu.Andri píše:
viewtopic.php?f=19&t=100669
Jinak, omlouvám se, není to 80%.
A řekni mi ty lidi co opakovali, že chtějí nový server. Nic takového jsem tu neviděl, asi jsem ty příspěvky přehlédl v těch negativních poznatcích, že nechtějí Sinfortii
.
Jen jsem nepochopil co píšeš na konci. Co jsem ti potvrdil ? To že ho většina nechtěla (a ano, napíšu to takto, většina "dobrých" hráčů ho nechtěla ). Chtěli ho ti, co na Sindicate (většinou) nic nemají a tvrdí, že na Sindicate to už nejde, moc rozjetý server. Ale to je to samé furt dokolajako když házím hrách o zeď
A tohle není jen pitomá výmluva kvůli tomu že bych sám nic nedokázal, na Sindicate jsem mezi tu "topku" patřil, několik měsíců jsem byl 1. v tabulce, užil jsem si tedy svých 5 minut slávy a v pak poklidu skončil.
Btw. až teď jsem si všiml, že SD už budou rozdělený, takže tu vaši ekonomiku už vám nikdo kazit nebude, tudíž tohle téma se stává zbytečným.

- MegaSuraS
- Lv.21
- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Proč by normální hráči nechtěli nový server ?
Ti co se prostě nedokážou postarat o postavu znova tam určitě nepůjdou, navíc je to tam o dost lehčí a každý má možnost si dělat karmu bio zruč herb atd.. od znova

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
ale ludia co koli makamito prisli o nervy a uz maju hotovo tak sa nechcu zas tymi stovkami odovzdavani predieratMegaSuraS píše:Proč by normální hráči nechtěli nový server ?Ti co se prostě nedokážou postarat o postavu znova tam určitě nepůjdou, navíc je to tam o dost lehčí a každý má možnost si dělat karmu bio zruč herb atd.. od znova
![]()
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- MegaSuraS
- Lv.21
- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Kado, já jsem si tím taky prošel (G7) ale není nad to začít na čisto ..
E: Ted si v klidu expím na sinfortii na 90 pomaloučku na 90tkách, zkus to na sindi, tam je pořád plno .. nebo alespony bývalo
E: Ted si v klidu expím na sinfortii na 90 pomaloučku na 90tkách, zkus to na sindi, tam je pořád plno .. nebo alespony bývalo

- Turzak
- Lv.6
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
hráči čo predavali 100kk pruty a ešte predávajú za 30SD a nestihli prehodiť teraz dosť prerobili ked sa zrušil prevod 

- Nevidoucí
- Lv. 11
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Klasika
naházeli si tam SD a ostatní maj smůlu
ale jde hrát i bez toho 

Myslel jsem si, že je to hra pro zábavu. Ale jak koukám tak to dost lidí mega hrotí

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
no ono ale premka robia dost nevyhodu pre ostatnychNevidoucí píše:Klasikanaházeli si tam SD a ostatní maj smůlu
ale jde hrát i bez toho
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
Jakej chytrák tam dal zase za 34? Vy nechápete že jste sami proti sobě? Takhle dáte dvojnásobek za prémia a další věci. Proč nenecháte vykoupit pruty a potom prodávat v pohodě za těch 60? Fakt jak pošahanci, pak tu budete brečet že neprodáte ani za 10 SD.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Ahoj,Anfalas píše:Jakej chytrák tam dal zase za 34? Vy nechápete že jste sami proti sobě? Takhle dáte dvojnásobek za prémia a další věci. Proč nenecháte vykoupit pruty a potom prodávat v pohodě za těch 60? Fakt jak pošahanci, pak tu budete brečet že neprodáte ani za 10 SD.
to je jak házet perly sviním. Můžeš jim to vysvětlovat horem dolem, že tím vlastně zdražujou. Ale jak zní pořekadlo chytrému napověz, blbého kopni. Tohle oni prostě nechápou

Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Symbio « úte 5:58 am »

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »