Zmetek píše:
Člověk, co sem přijde a chtěl by to někam dotáhnut tak nemá absolutní šanci. Na nízkém lvl neni vůbec na čem vydělat, protože drop je tak mizerně nastaven že si akorát vyděláš tak na elixíry(beze srandy), chceš expit dál? Musíš mít slušnou výbavu, kde tu výbavu asi tak vezmu, když na stromě neroste? A tak se budu pohybovat v nekonečným kruhu, až si každý po chvilce řekne že tady začínat nemá žádný smysl.
Další majstrštyk bylo, že na kování věcí pro hráče s vysokým lvl se používají stejný věci jako pro hráče na nějakém 60 lvl. Přijde vám to normální? Jak si nízkej lvl muže něco dovolit ukovat , když sehnat runu díky zručnosti je nadlidský výkon. Perly.... kategorie sama pro sebe.
Že se to nedá? Já si schválně udělal pár pokusů na sinfě. Dá se to. Pomaličku, polehoučku, ale dá se to. Podívejte se na Esse právě na Sinfě. Má herbo M+ a karmu G+, což nemám ani já a to jsem na Sindi začal když Tichošlápek byl level 75.
Udělaly se určitý úpravy a PvM je možná těžší a drop krapet omezenej, no bože. Pořád je základem všeho buff. Na ten máš vyděláno za dva-tři dny na polobosech.
A kování... Víš ty vůbec o čem píšeš? S perlama je to sice, pravda, horší, ale věž je tu vždycky. X věcí je předělaných tak, aby perly, mnohdy ani rybí kosti a mušle nebyly potřeba. Jestli narážíš na runy, tak věz, že z metinů 55 ti padají hned po dvou a jestli jich na jednu věc do levelu 60 spotřebuješ 20, tak je to moc, vždyť i na blbý BSko jsou runy třeba až na +7 a výše. A levely 60 strašně vlastně potřebujou na vylepšování střepy, duše, elementy, pirátky, dračí věci a kdoví co ještě... Počty perel se taky dosti liší.
Zkrátka a dobře nemáš pravdu.
Všechno, co musí začínající hráč udělat je navštívit fórum, nebo se zeptat někoho trochu zkušenějšího, kdo mu poradí, kdy končí Kerindor a kde má čekat popadaný FMSka na zemi.