Mřenky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Re: Mřenky
Jo ja dropuji nejvíc co prijdu domu v 6-8 večer skoro každý den a vstavam v 7:30, mimochodem hrajeme spolu dva = nedropuji sama. Takže hráči jako sW4MP, Atrin, Clleopatra, + lidi z mého cechu a pár dalších jejich jmena si nepamatuji si to asi pouští sami ten sloup. hmmm jo a včetne tebe Evilku
+ jsou bonusy temer každy den když jsem kral na 3hodiny. také vždy kupuji 10/10 utok obrana na válku a za ty sloupy si od tech hráčů nic neptám pokud si nereknou o víc jak 3 vlny a to si tež neptam do kapsy ale max jim napíšu at si to tam dají protože riše na to sama nevydelá. A vlastně si pokaždé uklidím částečne i ten bordel. Na tvé trapné a ulhané komentáře zvědavá nejsem a myslím si, že ani nikdo jiný na to není zvědavý.

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
To by tu taky hunter mohl reagovat,že nedropuje sám .... prostě nejvíc se dropuje během panovaní těchto dvouch králů. Takže by se dalo říct že největší podíl na upadající se ekonomice mají tito 2 lidi. Samozřejmě že aspektů je více ale co si budeme povídat mám opět pravdu. Abych nebyl uplně tak offtopic tak nevím kdo se tu chlubil tím kolik má mřenek a když se zavede řeč na CB tak se vymlouvá že neměl mřenky vid Lori 

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.9
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Přestan si tu řešit komplexy a nějaké spory mezi náma dvěma, za které si vlastně můžeš sám protože pečeš tady se stormikem. Nikdy jsem se nechlubila tím kolik mám mřenek nemám důvod. O cb tu píšeš jen ty a ti dva, pro které to asi znamená celý svět - tak s nima závod určitě budou rádi. pochop už konečne, že nekdo nežije hrou jak ty a lidi mají aj jiné zájmy. Nemám náladu se tu hádat o nejakých nesmyslech je mi jasný, že si pořád budeš vymýšlet neco další a další jen aby ses mohl hádat. Starej se o sebe. Ješte tu kvůli tobě dostanu warn za spam. víc ti nemám co říct.MostEVILEK píše:To by tu taky hunter mohl reagovat,že nedropuje sám .... prostě nejvíc se dropuje během panovaní těchto dvouch králů. Takže by se dalo říct že největší podíl na upadající se ekonomice mají tito 2 lidi. Samozřejmě že aspektů je více ale co si budeme povídat mám opět pravdu. Abych nebyl uplně tak offtopic tak nevím kdo se tu chlubil tím kolik má mřenek a když se zavede řeč na CB tak se vymlouvá že neměl mřenky vid Lori
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Stále se ještě držíme původního téma? Nebo se to tu zvrhlo akorát do hádky o to, kdo je lepší nebo horší král?
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Ještě je možnost změnit bonus mřenky z neviditelnosti na rychlost kouzla.Rychlost útoku je z amura,ale rychlost kouzla nedává žádná rybka pokud se nepletu.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
z tebe jsem tam nadšený nebyl..ale je pravda že kdyby kdokoli přišel a většinou někdo dorazil nechal jsem ho klidně sekat...mě to nic neudělalo ..taky pár lidí chtělo jen zkoušet.MostEVILEK píše:Pajik píše:
Vesměs plně souhlasím, mřenky se zde neřeší, spíše už další věci, stejně tak souhlasím s tím kecáním evila (myslím, že ten jeho shop na tržce každý viděl a krom nahrdla hezkého to nějaké dělo není).
Stejně tak všichni vidíme toho jednoho "krále" jak často dropí (pondělí, čtvrtek, pátek + víkend to vidím snad vždy, když se podívám). U ostatních králů to takto vidno není, co vím, tak jiný nejmenovaný "král" zmínil výdělek 30-60kkk za týden s tím, že u toho posedí o něco déle.
Tak k mé výbavě... tam to není otom jak ty věci finalníě vypadají,ale než jsem je udělal to zaprvé. Když jsem nahoře napsal že mě výbava do entu stála 300kkk tak do toho počítam 127,9% buff,vybavu do entarianu + postavu na sekaní a to těch 300kkk dá.
Co se týče dropovaní králů tak nejvíc z králů dropuje headhunter po něm Lorianne a co jsem tak koukal tak když byl král Akem tak ten tam byl taky dost ... musím uznat že jediný Akem si to nenechaval pro sebe ... dokonce nechal i mě zabít pár bossů ! :O
Už aby byl update ohledně mřenky at mohu zas hrát

a jen na okraj vždy jsem psal do chatu že třeba v poušti hodim bažiny / v hadim poli klasické meteory v x :y a počet lidí kteří dorazili? 0 a ničil jsem si to zas sám

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Ade - řeší se to tady vše, protože je to s mřenkama úzce provázané, kdyby nebylo sloupů pro krále, tak není takový chtíč tím králem být a nepoužívali by se mřenky jak na běžícím páse.
Pajik - přinesly to, že jak ty píšeš, chudší se dostane k lepším, ale průměrným věcem, kterých je na trhu mraky a nikdo to nechce, jejich cena šla proto dolu. Mapa je tak bezcenná, že pro dropera to je míň jak hodinový výdělek, jen malé přilepšení, před sloupy a Cido stály mapy i 700 mega. Tak že ano, na jednu stranu dostupnější věci, levnější, na druhou stranu menší výdělky pro ty zas chudší. Pak díky nadropovaným prutům ze sloupů, se vrhlo do ekonomiky takové množství yangů, že ty opravdu velmi kvalitní věci jsou naprosto pro 95% hráčů na serveru naprosto nedostupné, i kdyby tu hráli 5 let. Uvedu příklad. Schopka +9 4x15 plus 10 šípy prodávaná na tržce Crashym kdysi byla k mání za 100kkk a ležela tam nějakou dobu, protože to byly před zavedením sloupů takové peníze, že si to téměř nikdo nemohl dovolit. Dnes si ani nedokážu pomyslet, kolik by taková schopka stála dnes? To je krásný příklady naprosto zdevastované ekonomiky. Na jednu stranu bezcenné věci, na druhou stranu věci cenově naprosto mimo běžnou realitu.
Lorien - musím se Evila zastat v té ceně výbavy do Entarianu. I nás, kovali jsme od počátků zavedení Entarianu, kdy věci itemy a věci na kování byly naprosto téměř nedostupné a za závratné ceny. Jen jedna helma na jednu postavu, nedařilo se jí dostat na +9, asi 30 pokusů, nás vyšla na 30kkk. Tak že věřím, že při schodě okolností v tom někdo může být za stovky miliard.
Pro všechny - nerad sám dělám nějaké srovnávání výdělků vs hodina vs mapa. Ale je tu obrovský nepoměr možností výdělků, mapa, výbava, čas. Na jedné mapě vyděláte za hodinu 100kk, na druhé 500kk na třetí miliardu a na poslední možnosti miliard několik. Ovšem k tomu vás stojí výbava na tu nejvýdělečnější méně, jak na tu horší možnost. Pak se nelze divit, že hráči preferují jen určité možnosti a na jiné kašlou. Hráči si vždy najdou pro ně nejjednodušší možnost největšího zisku. A protože největší zisk za určitý časový úsek s relativně přijatelnými náklady je drop krále ze sloupů, tak prostě mřenky pojedou o sto šest. A to nemluvím o tom, že králové se již ani v podstatě moc netočí, protože současným stačí jen točit pár postav, třeba stejného charu co týden jinou se stejnou výbavou. Pak se sice virtuálně král mění, ale fyzicky je to stále stejná osoba.
Pro tým - nemusí si z toho brát nic, ale jen mé doporučení. I sebelepší a výborná věc přidaná do hry může v konečném důsledku díky drobnosti naprosto zásadně negativně ovlivnit druhou výbornou věc a totálně ji zničit. Mělo by se domýšlet nad možnými důsledky.
Pajik - přinesly to, že jak ty píšeš, chudší se dostane k lepším, ale průměrným věcem, kterých je na trhu mraky a nikdo to nechce, jejich cena šla proto dolu. Mapa je tak bezcenná, že pro dropera to je míň jak hodinový výdělek, jen malé přilepšení, před sloupy a Cido stály mapy i 700 mega. Tak že ano, na jednu stranu dostupnější věci, levnější, na druhou stranu menší výdělky pro ty zas chudší. Pak díky nadropovaným prutům ze sloupů, se vrhlo do ekonomiky takové množství yangů, že ty opravdu velmi kvalitní věci jsou naprosto pro 95% hráčů na serveru naprosto nedostupné, i kdyby tu hráli 5 let. Uvedu příklad. Schopka +9 4x15 plus 10 šípy prodávaná na tržce Crashym kdysi byla k mání za 100kkk a ležela tam nějakou dobu, protože to byly před zavedením sloupů takové peníze, že si to téměř nikdo nemohl dovolit. Dnes si ani nedokážu pomyslet, kolik by taková schopka stála dnes? To je krásný příklady naprosto zdevastované ekonomiky. Na jednu stranu bezcenné věci, na druhou stranu věci cenově naprosto mimo běžnou realitu.
Lorien - musím se Evila zastat v té ceně výbavy do Entarianu. I nás, kovali jsme od počátků zavedení Entarianu, kdy věci itemy a věci na kování byly naprosto téměř nedostupné a za závratné ceny. Jen jedna helma na jednu postavu, nedařilo se jí dostat na +9, asi 30 pokusů, nás vyšla na 30kkk. Tak že věřím, že při schodě okolností v tom někdo může být za stovky miliard.
Pro všechny - nerad sám dělám nějaké srovnávání výdělků vs hodina vs mapa. Ale je tu obrovský nepoměr možností výdělků, mapa, výbava, čas. Na jedné mapě vyděláte za hodinu 100kk, na druhé 500kk na třetí miliardu a na poslední možnosti miliard několik. Ovšem k tomu vás stojí výbava na tu nejvýdělečnější méně, jak na tu horší možnost. Pak se nelze divit, že hráči preferují jen určité možnosti a na jiné kašlou. Hráči si vždy najdou pro ně nejjednodušší možnost největšího zisku. A protože největší zisk za určitý časový úsek s relativně přijatelnými náklady je drop krále ze sloupů, tak prostě mřenky pojedou o sto šest. A to nemluvím o tom, že králové se již ani v podstatě moc netočí, protože současným stačí jen točit pár postav, třeba stejného charu co týden jinou se stejnou výbavou. Pak se sice virtuálně král mění, ale fyzicky je to stále stejná osoba.
Pro tým - nemusí si z toho brát nic, ale jen mé doporučení. I sebelepší a výborná věc přidaná do hry může v konečném důsledku díky drobnosti naprosto zásadně negativně ovlivnit druhou výbornou věc a totálně ji zničit. Mělo by se domýšlet nad možnými důsledky.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Stormik
- Lv.9
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
No tvl ty máš fakt dostLorianne píše:Přestan si tu řešit komplexy a nějaké spory mezi náma dvěma, za které si vlastně můžeš sám protože pečeš tady se stormikem. Nikdy jsem se nechlubila tím kolik mám mřenek nemám důvod. O cb tu píšeš jen ty a ti dva, pro které to asi znamená celý svět - tak s nima závod určitě budou rádi. pochop už konečne, že nekdo nežije hrou jak ty a lidi mají aj jiné zájmy. Nemám náladu se tu hádat o nejakých nesmyslech je mi jasný, že si pořád budeš vymýšlet neco další a další jen aby ses mohl hádat. Starej se o sebe. Ješte tu kvůli tobě dostanu warn za spam. víc ti nemám co říct.MostEVILEK píše:To by tu taky hunter mohl reagovat,že nedropuje sám .... prostě nejvíc se dropuje během panovaní těchto dvouch králů. Takže by se dalo říct že největší podíl na upadající se ekonomice mají tito 2 lidi. Samozřejmě že aspektů je více ale co si budeme povídat mám opět pravdu. Abych nebyl uplně tak offtopic tak nevím kdo se tu chlubil tím kolik má mřenek a když se zavede řeč na CB tak se vymlouvá že neměl mřenky vid Lori

A aby to bylo k tématu možná fakt není špatný nápad snížit šanci na ulovení mřenky a když jí zabijete aby byla menší šance na to že dostanete mrtvou mřenku tím by mohla cena být úplně jinde. Nemyslím si ale že by to třeba Heada nebo mě zastavilo od kupování ani jeden si myslím že připlatit si za to problém nemáme nevím jak lori no tam je to trochu horší s yangama

Naposledy upravil(a) Stormik dne čtv 13. dub 2017 12:10:39, celkem upraveno 1 x.
- MagSham
- Lv.16
- Dal poděkování: 417 poděkování
- Dostal poděkování: 126 poděkování
Sory Lori ale výbava Evila se vším všudy odpovídá na částky které říká.
A ke sloupu, nepořádek po nich nechává drtivá většina. Tréninky nejsou pro celou říši ale jen pro krále či královnu a jeho či její kamarády což je Vaše věc.
K mřenkám - králové jsou ti, kteří mají nejvíce mřenek, nikoli ti, kteří si to zaslouží a válčí bez nich. Koukněme se na výsledky válek, nejen že tam chodí o dost méně lidí, ale podle CB poznáme, kdo je "mřenkař". Pak má smolíka i ten který si poctivě udělal skvělou výbavu, má karmu i bio... Ano škrtne si, ale jak....
Válku jako takovou jsem považovala za souboj pvp hráčů reprezentujících svou říši. Aby dokázali své schopnosti. Války říší byly "něco", byla to pocta, každý tam chtěl, a byli noví a noví hráči kteří je chtěli chodit protože to je byla jakási prestiž. Teď už není skoro nikdo "nový" kdo by tam chodil, ba na opak, mřenky odradily většinu dobrých pvp hráčů. Používání praporů se ještě tak nějak dá překousnout, to je "chvilková" záležitost a ikdyž si myslím, že by se měly používat pouze na mapách pvm. Ale co se týče mřenek je to záhuba válek jako takových i nových hráčů pvp. Prapor je výhodou i nevýhodou pro dotyčného jedince, na jednu stranu unikne ale na druhou je to i pro něj omezující.
Mřenka NEMÁ s férovostí NIC společného.
Tímhle stylem se dožijeme (a nebude to dlouho trvat), že ve válce bude jen Lori, Hunter, Stormik a pár dalších jedinců co se tam budou hledat v mřence.
Můj názor je ten aby mřenky ztratily svou schopnost, od toho jsou prapory když je tak nutně potřebujete, a byla jim dána jiná, například i ta rychlost kouzel by byla super viz rudlaninja.
Hezký den
A ke sloupu, nepořádek po nich nechává drtivá většina. Tréninky nejsou pro celou říši ale jen pro krále či královnu a jeho či její kamarády což je Vaše věc.
K mřenkám - králové jsou ti, kteří mají nejvíce mřenek, nikoli ti, kteří si to zaslouží a válčí bez nich. Koukněme se na výsledky válek, nejen že tam chodí o dost méně lidí, ale podle CB poznáme, kdo je "mřenkař". Pak má smolíka i ten který si poctivě udělal skvělou výbavu, má karmu i bio... Ano škrtne si, ale jak....
Válku jako takovou jsem považovala za souboj pvp hráčů reprezentujících svou říši. Aby dokázali své schopnosti. Války říší byly "něco", byla to pocta, každý tam chtěl, a byli noví a noví hráči kteří je chtěli chodit protože to je byla jakási prestiž. Teď už není skoro nikdo "nový" kdo by tam chodil, ba na opak, mřenky odradily většinu dobrých pvp hráčů. Používání praporů se ještě tak nějak dá překousnout, to je "chvilková" záležitost a ikdyž si myslím, že by se měly používat pouze na mapách pvm. Ale co se týče mřenek je to záhuba válek jako takových i nových hráčů pvp. Prapor je výhodou i nevýhodou pro dotyčného jedince, na jednu stranu unikne ale na druhou je to i pro něj omezující.
Mřenka NEMÁ s férovostí NIC společného.
Tímhle stylem se dožijeme (a nebude to dlouho trvat), že ve válce bude jen Lori, Hunter, Stormik a pár dalších jedinců co se tam budou hledat v mřence.
Můj názor je ten aby mřenky ztratily svou schopnost, od toho jsou prapory když je tak nutně potřebujete, a byla jim dána jiná, například i ta rychlost kouzel by byla super viz rudlaninja.
Hezký den

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 271 poděkování
- Dostal poděkování: 89 poděkování
To je super nápad. Pokud by neprošla rychlost kouzla nabízí se magická hodnota útoku (kolik by to bylo už musí zvážit tým, aby to nenarušilo pvp ). Pravdou je, že to je pouze pro magické charaktery, ale z druhé strany není ve hře elik na mhú, ale na hú jerudlaninja píše:Ještě je možnost změnit bonus mřenky z neviditelnosti na rychlost kouzla.Rychlost útoku je z amura,ale rychlost kouzla nedává žádná rybka pokud se nepletu.

Případně tu někdo psal, aby mřenka dávala obranu na keskiry a to by ne jeden hráč ocenil

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3
Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P --- propůjčen

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »