na dropovy jsem ji udělal za pouhých 700kk a pak přešel na eza.. jako jestli seš línej udělat buffa tak to je pak tvoje - protože buffer už je nezbytnejSkillWarrior píše:mesiac som robil vybavu na orky.. a teraz čo? si ju mam spraviť na ezo dalsie xxxkkk v preč![]()
![]()
![]()
Swamp dnešní údržba
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- princik
 - Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
 - Dostal poděkování: 18 poděkování

Re: Swamp dnešní ůdržba
PrincBenHur 110 war
						- GraciusJohnus
 - Lv.9

- Dostal poděkování: 8 poděkování

- 
				BossBM
 - Lv.7

- Dal poděkování: 9 poděkování
 - Dostal poděkování: 2 poděkování

a ked mam buffa ale nestačí to?princik píše:na dropovy jsem ji udělal za pouhých 700kk a pak přešel na eza.. jako jestli seš línej udělat buffa tak to je pak tvoje - protože buffer už je nezbytnejSkillWarrior píše:mesiac som robil vybavu na orky.. a teraz čo? si ju mam spraviť na ezo dalsie xxxkkk v preč![]()
![]()
![]()

- Giant
 - Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
 - Dostal poděkování: 114 poděkování

Tak si udělej buffa, však ho tam zaparkuj a vydrží ti na 4-5 tvých vstupu, maš v tom vyhodu, pak mužeš ezo víc peněz a všeho...SkillWarrior píše:mesiac som robil vybavu na orky.. a teraz čo? si ju mam spraviť na ezo dalsie xxxkkk v preč![]()
![]()
![]()
![]()  | Giant | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ | 
- 
				BossBM
 - Lv.7

orkovia mi berú okolo 700 na sek ezo beru len o necelých 300 viac
to mam najlepšia si zariadit najlepší buff aký môžem a isť na ezo...

- GraciusJohnus
 - Lv.9

- Dostal poděkování: 8 poděkování

Kto ti v tom bráni?BossBM píše:orkovia mi berú okolo 700 na sek ezo beru len o necelých 300 viac

I am famous.
- 
				patriceeeq
 - Lv.17

- Dal poděkování: 21 poděkování
 - Dostal poděkování: 10 poděkování

Máš podle popisu level 103 a hned se valíš na orky, kteří mají level 120+ (se mi zdá). Tak když na to nemáš, jdi na zvířata nebo liliputy.. I na těchto dvou charech se dá hodně vydělat i naexpit....BossBM píše:orkovia mi berú okolo 700 na sek ezo beru len o necelých 300 viac
d-_-b
- 
				BossBM
 - Lv.7

ide o to že mam na nich 0%, neviem ako to mam ešte vysvetliť orkovia boli najslabší vo swampe...patriceeeq píše:Máš podle popisu level 103 a hned se valíš na orky, kteří mají level 120+ (se mi zdá). Tak když na to nemáš, jdi na zvířata nebo liliputy.. I na těchto dvou charech se dá hodně vydělat i naexpit....BossBM píše:orkovia mi berú okolo 700 na sek ezo beru len o necelých 300 viac

- 
				BossBM
 - Lv.7

patriceeeq píše:Máš podle popisu level 103 a hned se valíš na orky, kteří mají level 120+ (se mi zdá). Tak když na to nemáš, jdi na zvířata nebo liliputy.. I na těchto dvou charech se dá hodně vydělat i naexpit....BossBM píše:orkovia mi berú okolo 700 na sek ezo beru len o necelých 300 viac
chcel som tím povedať že orkovia boli najslabší a ezo najsilnejší teraz su pomaly rovnaký...

- 
				kado
 - Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
 - Dostal poděkování: 174 poděkování

a vsak liliputov ide davat v pohode v 101 a 5% lidi som ich kosil v pohodeBossBM píše:ide o to že mam na nich 0%, neviem ako to mam ešte vysvetliť orkovia boli najslabší vo swampe...patriceeeq píše:Máš podle popisu level 103 a hned se valíš na orky, kteří mají level 120+ (se mi zdá). Tak když na to nemáš, jdi na zvířata nebo liliputy.. I na těchto dvou charech se dá hodně vydělat i naexpit....BossBM píše:orkovia mi berú okolo 700 na sek ezo beru len o necelých 300 viac
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
						© kado 2014
We are workout