Návrhy týkající se HeroMarketu a/nebo BlackMarketu
-
PospyForko
- Lv.21

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 224 poděkování
Příspěvek
od PospyForko » úte 14. kvě 2013 19:24:48
Dobrý den! Takže šlo by o to, že by k hero marketu a black marketu přibyly ještě aukce:). Což znamená, že hráč1 udá věc kterou chce dražit, přičemž zadá vyvolávací cenu a jak dlouho bude aukce trvat (od 3 dní až do 30 dní). No a hráč 2 by přihazoval..

kdyby měl zájem. Platilo by se sd, nebo také by šlo na web založit jaké si účetnictví, kdy by jste si mohli dát pomocí trezoru na web yang a tak by tam nebyli pouze "sd", ale také yang..

Komentujte , hlasujte díky:)
ERZO - 150 lvl - Karma P (útok) - KONEC - již není v mém vlastnictví
Navarro - 141 lvl - Karma P (útok)
Pomalu se blížíme ke konci, nebo začátku? Nejspíše poslední mixtape v přípravě... =)
-
strnaj
- Lv.23

- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
Příspěvek
od strnaj » čtv 16. kvě 2013 16:15:31
Nápad to nieje zlý naopak výborný ale obávam sa hlavne toho že by tam ako vždycky nejaké decká dávali somariny za obrovské ceny aby to umyselne zashltili...
Ako príklad meč +5 vyvolavacia cena 50kk.
Museli by sa tam stanoviť určité podmienky (A ja navrhujem dosť prísne.)
Je to pekný návrh na spestrenie hry
Palec hore

Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
maraczx
- Lv.15

- Dostal poděkování: 21 poděkování
Příspěvek
od maraczx » čtv 16. kvě 2013 17:22:13
Jak psal hráč nahoře, museli by být nějaká pravidla. Protože by mohlo dojít k tomu, že by si hráč sám zvedal cenu svého předmětu. Jinak by to bylo zajímavé.

Překážky se stavějí do cesty obyčejným lidem proto, aby z nich stali lidé neobyčejní.

-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od HonzaM » čtv 16. kvě 2013 17:40:34
Já bych byl spíš pro Black market na principu Heromarketu. Vložíš věc a jenom čekuješ nabídky (v sd, šecích, věcěch atp.)
-
PospyForko
- Lv.21

Příspěvek
od PospyForko » čtv 16. kvě 2013 18:11:36
strnaj píše:Nápad to nieje zlý naopak výborný ale obávam sa hlavne toho že by tam ako vždycky nejaké decká dávali somariny za obrovské ceny aby to umyselne zashltili...
Ako príklad meč +5 vyvolavacia cena 50kk.
Museli by sa tam stanoviť určité podmienky (A ja navrhujem dosť prísne.)
Je to pekný návrh na spestrenie hry
Palec hore

S tím máš pravdu

.. Samozřejmě by se o to mohli starat nějací administrátoři.. a on by to zas takovej problém hlídat nebyl

)... Ještě k honzíkovi..
Honzo taky mě to napadlo.. ale blackmarket už má prostě jasné ceny a tak bych to nijak neupravoval... ty aukce mě napadli hlavně z důvodů:
1. Na trhu to 70% lidí dost brutálně laguje..
2. Přijde mi to jako zpestření hry (něco nového)
3. Další

vidím v komunikaci..

...
4. Když pořád vidím ve hře, jak někdo píše aukce... a blablalbal.. tak hrůza prostě..

Pomalu se blížíme ke konci, nebo začátku? Nejspíše poslední mixtape v přípravě... =)
-
sir elabor
- Lv.19

- Dal poděkování: 121 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Příspěvek
od sir elabor » ned 19. kvě 2013 21:17:58
Dávám určitě pro. Jelikož ve hře, když se dá něco do stánku, tak je riziko, že server spadne a stánek se zruší. Určitě by nebylo na škodu vymyslet potencionální "aukční síň," kde by se daly věci a hráči by na ně mohli reagovat formou přihození a pod. Ale s tím, že by se dalo platit i yangem a ne jen SD.
jsem zkrátka pro
...comming soon...
Jméno | charakter | level | říše |
---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
|
-
NoFun
- Lv.10

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od NoFun » stř 29. kvě 2013 22:58:21
nevivm jestli to nekdo psal...
ale muj navrh by byl takovy ze pro vlozeni by jsi zaplatil 1 SD a normalne formou aukce ja bych treba prihodil 50SD (ubylo by mi 50 SD ) a kdyby me nekdo prehodil tak by se mi 50 SD vratilo...atd atd... nevim jestli by to tak slo...(muj nazor

)
Sinforia

nový začátek

NoFans 110lvl Body Warior (Zelkovky hotové)
-
PospyForko
- Lv.21

Příspěvek
od PospyForko » čtv 30. kvě 2013 11:34:27
NoFun píše:nevivm jestli to nekdo psal...
ale muj navrh by byl takovy ze pro vlozeni by jsi zaplatil 1 SD a normalne formou aukce ja bych treba prihodil 50SD (ubylo by mi 50 SD ) a kdyby me nekdo prehodil tak by se mi 50 SD vratilo...atd atd... nevim jestli by to tak slo...(muj nazor

)
Ano takhle jsem to myslel..

Tady jde o to, že vlastně přes hru se těžko obchoduje s jinými říšemi..
-
TheSimon
- Lv.3

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od TheSimon » ned 09. čer 2013 23:47:39
Ja si určite za to aby sa to schválilo, aspoň by sme sa vyhli takýmto indivíduám ako nám ukazuje obrázok
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@cervik1234, pod mi to rict do hry
tak kříže vpohodě, pro všechny ostatní = křížů je 12, připravte si nervy než je pujdete dělat, mě a moje "nikdy se nevzdávající" ego to málem zlomilo, gg
Vydán patch na lesk zeleného skinu.
TomasFoxx píše: takže zajíčky buď vraždíme nebo dáváme pryč, to je hezký toto teda
jedině na pekáč
takže zajíčky buď vraždíme nebo dáváme pryč, to je hezký toto teda
V eventovce ve vodě na souřadnicích 667,445 (u rybáře) je zasekly zajíček a nejde zabít. Nemohl by ho někdo z teamu dát pryč? Děkujeme
jsem ten ukol vypnul a zapnul a našel další 2
Pokud si myslíte, že mátě něco buglé, prosím na support hry formou ticketu. Děkuji
a já bych se i vsadil že to mam zas bugly, 5 jsem jich našel docela lehce a teď už tak 20 minut nic
chtěl bych jen vyřídit tomu, kdo vymyslel v eventovce ukol s křížema, že mu přeju krásný a pohodlný život plný lásky a nadšení
Být adminem na Ekuře je přeci zkušenost a dobrá věc do CV.
Jaktože ne? Však jedno nejmenované BM psalo, že je to velká “zisková” firma a svoje zaměstnance nebude platit? To i těm otrokům na divokém západě dávali aspoň najíst
Powerm píše: U toho náboru vám tam chybí plat?
Ne?
U toho náboru vám tam chybí plat?
@TomasFoxx, Vietnamec, co dodržuje Ramadán v Česku, to je kombinace.
@TomasFoxx, tvl splést si kebab s Pho to už je moc
@Suko201, jo vpohodě, já o sobě za těch par let na ekuře i slyšel že jsem vietnamec, se stane
TomasFoxx píše: @Suko201, máš špatný info, já jsem rozenej čech ty imigrante
no tak slyšel sem něco jiného

tak sorrka
@Suko201, máš špatný info, já jsem rozenej čech ty imigrante
@angrylunaxx, a co že jsem napsal?

(vážně nevím teď, o který části mluvíš)
A tím, že píšu imigrant ho nechci urazit, jen sem chtěl poukázat na to, že je cizinec a stejně umí líp psát, než ten druhý.
angrylunaxx píše: @TomasFoxx, a v realu jsi to neřeknem.. ? myslel jsem že máš navíc. Kolikrát tu pišou opravdu blbouni ale o tobě jsme si to nemyslel..
ty někomu nadávej do blbounů, když neumíš ani psát

to i ten imigrant Fox umí lépe psát, než ty. Ostuda
@TomasFoxx, a v realu jsi to neřeknem.. ? myslel jsem že máš navíc. Kolikrát tu pišou opravdu blbouni ale o tobě jsme si to nemyslel..
No nic, jdu hrát asi prší, tam zažiju více nevraživosti než ne Ekuře.
Je lehký soudit rozhodnutí týmu z pohledu hráčů, ale rozhodnutí to lehký nebylo. Z jedné strany nestranost a brečení spousty hráčů a z druhé ekonomika v níž hraje ent obrovskou roli.
Pajik píše: @qSTRoNgMANp, tak nikde není napsané, že je to jen PVP hra, i "offik" to má hned vedle sebe s PVM

Jen prostě tu jsou mapy na "socializaci" (jako ent/keri), kde je prostě strašně jednoduché otrávit ty lidi, co baví spíše jiné věci. Ale to jsou debaty 7-8 let zpátky, nemá smysl se o tom dohadovat stále dokola. Já změnu náhodou cením, proč lidem, co pvp nechtějí, jej vnucovat.
”nikde neni napsano že je to jen pvp hra. Doslova tretia veta dnešného príspevku: “Je to PVP hra.”
Odpísať niekomu na ticket že pvp je OK a potom mu dať ban je mega úlet
@Pajik, jojo já to chápu, jsme na stejný vlně v tomhle

jen je to prostě škoda, zachvíli se v tý hře každej bude moct chovat jak prase a jelikož nikde nebude pvp, tak si nikdy nic nevyřídíš

což podle mě z velký části do tý hry prostě patří
@qSTRoNgMANp, tak nikde není napsané, že je to jen PVP hra, i "offik" to má hned vedle sebe s PVM

Jen prostě tu jsou mapy na "socializaci" (jako ent/keri), kde je prostě strašně jednoduché otrávit ty lidi, co baví spíše jiné věci. Ale to jsou debaty 7-8 let zpátky, nemá smysl se o tom dohadovat stále dokola. Já změnu náhodou cením, proč lidem, co pvp nechtějí, jej vnucovat.
@TomasFoxx, No problém je v tom, že ti hráči se snaží vyvinout nějaký "tlak" na tým. Já byl vždy zastánce spíše takového toho hesla "s teroristy se nevyjednává"

Teď mi to přijde spíše jako ústupek. Ale tak, chápu to. Ono, už když Mithra kdysi psal "vyřiďte si to sami" a ty jako hráč řešíš vlastně to, že ten jiný hráč má primárně problém s týmem, tak se to prostě blbě řeší
Bych zrušil pvp úplně, nechal to jen na války a invazi.
Postřehli jste také jistý Team Insult? Já ano. Když nechci říct nic špatného, ještě k tomu o GM, tak to prostě nepíšu. Pokud někdo něco špatného napíše, tak to napsat prostě chtěl. Uvedu příklad: Hodím kámen sousedovi do okna a potom řeknu, já jsem ale nechtěl.
TomasFoxx píše: @cervik1234, pod mi to rict do hry

chcipam
@cervik1234, pod mi to rict do hry
tobě měli dat banana tak též
hlavne mi tohle prijde jako hrooozne spatnej precedens, nekdo me vykosi ve swampu a ja pujdu kosit vsechny s tim, ze budu vypisovat gmkum at z toho udelaj pvm mapu

a kdyz reknou ze ne, tak zacnu vypisovat jak je to hrozne nefer, ze gmka dohlizi jenom na vysoky lvly, pripadne dokonce "na svoje herni postavy"

a tim nechci rict nic spatnyho, jen to uz mam uplne pred ocima jak toto nekdo vypisuje
no nevim, mne jen prijde hrozne trapny ze typek si tam tak tyden lovil vsechny a nikdo mu to ted nemuze vracet vis

ale zas aspon bobici moji si muzou vklidu dropit uz no, budu doufat ze nekdy vleze s tim greggem do valky
@TomasFoxx, no v podstatě nastane podobná situace jako v cidonce, kde dost pláče bylo i tak. Taky se bohužel zřejmě vyhoví "pláči" těchto otrapů. Ještě někde mám screen DLOuše roky zpět, kde se snažil dosáhnout toho, aby bylo pvp v entu omezené s tím, že pak bude chodit "dropit" s jinými - když si vzpomenu, tak ho asi někam hodím, podobných hlodů tenkrát bylo..

Možná je na čase udělat z hradu dongeon, kde vstup na klíč by byl vždy třeba pro nějakou skupinu s kódem a měli by třeba 3 hodiny na hrad, jen "pro sebe" (klidně 30 lidí).
Ja by som to nechal po starom+ by som dal do IS shopu mincu na pvp ochranu a win-win ako pre hráčov tak aj pre firmu.
Ahoj. Každý, co jakýmkoliv způsobem druhým hráčům znepříjemňuje hru a ještě se tím baví, tady nemá co pohledávat. Děkuji teamu za provedené potrestání individuí. Entarián je perfektní lokace, kterou nebylo jistě snadné IT pracovníky pro nás vytvořit. Pro nás nebylo snadné si do něj opatřit výbavu. Tak by byla škoda, aby tam nakonec nikdo kvůli dvěma zoufalcům, co asi nikdy nedospějí, nechodil. Přeji všem hezký den a pohodovou a nikým nerušenou hru.
A chápu to dobře, že ENT bude PvM (nebo jen nějaká část)? Ještě jsem ho nešel, ale asi se na něj začnu chystat, když bude PvM.
TomasFoxx píše: @cervik1234, cau jde ti hra?
podle toho, co tam je napsané, tak asi na chvíli ne
@cervik1234, cau jde ti hra?
Mionix píše: @Suko201, @Borda91, Tak už mám ověřenou informaci od GA, údržba kvůli technickým prolbémům ze soboty, kdy nám to trošku upeklo server, byla nutná udělat oprava DB, by měla být zítra dopoledne.
dobře, děkujeme za info
Chcem sa spýtať dá sa už v kľude entit bez toho aby ma niekto zabijal? Či to ani nezapínať zbytocne?
@Suko201, @Borda91, Tak už mám ověřenou informaci od GA, údržba kvůli technickým prolbémům ze soboty, kdy nám to trošku upeklo server, byla nutná udělat oprava DB, by měla být zítra dopoledne.