V den kdy vhodil Frodo prsten do hory Osudu (Amon Amarth) zdálo se, že všechno zlo zmizelo ze světa, ale nebylo tomu tak, neboť Sauronův duch byl sice uvězněn v prstenu, který byl zničen... Ale... Sauron ovládl temného suru ze severu, v tamních zemích mu říkali Canavaro (česky Šílenství). Canavaro byl krutý ke každému, ale žil pod horou Sohan a ten kdo si nevšímal jeho, toho si nevšímal ani Canavaro. Temný sura dostal od Saurona důležitý úkol, měl získat Dračí kosti, vous Ďáblova Praděda a v neposlední řadě krev sebevraha... Ve chvíli, kdy všechny ingredience Sauron získal.. stačilo pouze jediné, najít si oběť do které se převtělí...
Původní plány byly takové, že se převtělí do Canavara, ten byl však příliš silný na to, aby ho mohl Sauron nadále ovládat.. Vybral si tedy suru ze západních zemí.. Nesl jméno Qemists, který byl pro Saurona tím pravým, neboť v sobě skrýval obrovskou sílu, ale nebyl po mentální stránce schopný obrany Sauronovi nadvlády. V tuto chvíli Qemists (Sauron) je sice smrtelný, ale má obrovskou magickou sílu a seskupuje armádu, aby se ještě naposledy utkal v boji o bájnou středozem!
A jaké že má náš cech podmínky? - Aktivita
- Komunikativnost
- Oddanost
- Ačkoliv věk není podmínkou, je nutno se umět chovat...
- Bez úhony (Transfer CB, podvody apod.)
- Alespoň nějaké zkušenosti
- Žebráky a lháře v cechu nestrpím
Co nabízíme?
V tuto chvíli nabízíme nový cech, který se bude nést na vlně cechovních válek, akcí a časem i soutěží..
TS3 server - 217.117.216.156
Sídlíme v Bokjungu (obávaný venkov)
V tuto chvíli netuším co bych mohl dodat, jakékoliv otázky pište prosím sem, potenciální zájemci do .
Naposledy upravil(a) PospyForko dne pon 23. bře 2015 15:02:57, celkem upraveno 2 x.
ERZO - 150 lvl - Karma P (útok) - KONEC - již není v mém vlastnictví
Navarro - 141 lvl - Karma P (útok)
Tak to aby Suve opustilo Valinor a postavilo se vám! Saurona ani jeho posluhovače nenecháme znova pustošit Středozem ! Chválím prolog a přeji hodně zdaru .
Tak to aby Suve opustilo Valinor a postavilo se vám! Saurona ani jeho posluhovače nenecháme znova pustošit Středozem ! Chválím prolog a přeji hodně zdaru .
Díky
Chyumgo píše:Dobrý nápad na prolog
Snad seženeš dost lidí, držím pěsti!
Díky!!
Yangovator píše:Snad by bylo dobré zmínit říši v niž hodláte bojovat
Ano, od začátku bylo jasné, že na něco zapomenu, díky!!
ERZO - 150 lvl - Karma P (útok) - KONEC - již není v mém vlastnictví
Navarro - 141 lvl - Karma P (útok)
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
Dobrý den,
chtěla bych vás informovat, že testovací války dnes 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí.
Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
ChunjoKing píše: Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
přesně tak, vyhypoval to ten typek na dc, jen diky němu se to rozjelo ve velkem
Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
Vy se zase nezlobte na mě, ale problém určitě nebyl v otázkách, ale v tom, že prostě v létě nejsou lidi a že některé vlny jsou velmi těžké, jelikož když je málo lidí, není dmg a navíc někteří nemají výbavy, takže například takové golemy bych nerfnul a ještě nějaké asi 2-3 vlny. To je problém, nikoliv otázky
Ono spousty lidí to mají předem u strážce nakliknuté a tím pádem jsou v aréně rychleji.Takže pokud čekáš na chat až se vyhlasí vstup a pak klikneš na stražce tak je pozdě.
Nezlobte se na mě, ale to je stále dokola. Nedochází se, špatně, udělejte změnu. Dochází se, špatně, udělejte změnu. Ať uděláme cokoliv, pořád je to špatně.
Jako můj názor je ten, že se začala docházet kvůli tomu, že několik lidí bylo ohledně toho dost aktivní na DC a zkoušeli to rozjet a když lidi viděli snahu, tak se chodí pravidelně, nemyslím si, že to zrušení těch otázek přitáhlo lidi a pokud jo, tak 2 z 25ti. Dal bych je tam zpět, jelikož dost ovlivňuje teď, kdo jaký má net atd.
PanNikdo píše: Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera
Testuje se to. Upravovali se i golemové, jak již hráči psali. A tak dostal jste se 1 z 4, ale došla se ne? Předtím se došla 1 z xy.
Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera
Dobrý den, plán na dnešní večer, jak jsem slíbila, je tedy následující: 20:05 -> Soutěž OX 20:55-> Soutěž „Sběr bylin“ 21:40 (+- po aréně) -> Soutěž „Steeplechase“ A kotlík do každé říše, v průběhu večera.
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.