Stránka 1 z 1

Útok příšer po zamaskování

Napsal: pon 13. dub 2015 14:07:59
od crazy8
Keď ninju naháňajú príšery a dá si zamaskovanie tak sekajú aj do neviditeľného objektu nemali by v tedy prestať? a však keď pride do davu so zamaskovaním tak ho naháňať nezačnú čiže predpokladám že v prvom prípade ide o bug :)

Re: Zamaskovanie

Napsal: pon 20. dub 2015 8:25:05
od Cepino
Řekl bych, že toto není chyba. Když si WP sura dá strach mezi agresivními moby, tak po něm také jdou, ale pokud tam naběhne již se strachem, tak ne. Řekl bych že je to tak zamýšleno.

Re: Zamaskovanie

Napsal: pon 20. dub 2015 17:19:29
od crazy8
je to podla mňa potom oslabenie schopnosí charakteru, a keď sa to deje aj u suru WP tak dakujem že si to nahlásil lebo si myslim že je to také chyba alebo sa mýlim? :)

Re: Zamaskovanie

Napsal: pon 20. dub 2015 19:39:13
od Akemos
Podle mě to není chyba.I v PVP pokud si ninju označím a střílím do něj lukem kouzla tak i po zamaskování mohu stále utočit.tak to bylo už kdysi.

Re: Zamaskovanie

Napsal: pon 20. dub 2015 20:55:36
od Saito
Vážení čtenáři, :Hello:

sice je pravdou, že schopnost zamaskování nedopomůže k ochraně před monstry, pokud již jsou ve stavu agresivity vůči hráči, ale při PvP je jeho funkce nastavena tak, aby krátce před uvedením do stavu zamaskování tato schopnost protihráči či protihráčům zrušila označení ninje (červený kruh) a tedy do jisté míry zamezila možným útokům ze strany protihráčů. To, že protihráč může útočit na dotyčného i během zamaskování, je otázkou především štěstí, leč by se dala zmínit i škodolibost, která může hráčům bránit bojovat se ctí.

Uvažoval jsem o tom, co vlastně způsobuje, že se některým hráčům podaří útočit i nadále, a napadly mě dvě teorie.

Teorie č. 1: Je nutné ninju trefit ihned po momentu, kdy systém má rušit označení, a před stavem, který má ninju ochránit. Dalo by se tedy říci, že se jedná o určitou prodlevu, ve které lze doslova retardovat možnosti ninje.

Teorie č. 2: Je potřeba vyslat kouzlo nebo seknutí/šíp těsně předtím, než ninja udeří do klávesy, která má vyvolat zamaskování, a ubrat mu až po aktivaci maskovacího režimu, což opětovně označí ninju.

PS: Já osobně jsem na ninju v zamaskování vždy útočil pouze plošnými kouzly (dupnutí) či sekáním, i když se mi ho podařilo zaměřit.

S pozdravem

Saito