Stránka 1 z 6

Piraňa obecná - možnost vidět neviditelné

Napsal: ned 27. lis 2016 12:35:14
od ondra852
Navrhuji pridat do hry novou rybku piranu obecnou. Tato ryba zije v ricnich tocich, dorustajici delky 30cm a po ugrilovani by pridavala novy efekt. Tento efekt by byl na 5 minut a umoznil by hraci videt vsechny hrace, kteri jsou normalne neviditelni (hrace co pouzili mrenku, prapory, zrcadlo neviditelnosti ci ninje v zamaskovani) a normalne na ne zautocit kouzly, ktera je nutno pouzit na konkretniho hrace. Sance na vyloveni rybky by mohla byt o neco malo vetsi nez je na mrenky.

Duvodem, proc si myslim, ze by stalo za to neco takoveho pridat at uz v podobe takovehle rybky nebo necoho jineho je, ze proti mrenkam neexistuje zadny counterplay a postavy, ktere nemaji plosna kouzla, ktera lze pouzit i bez zakliknuti konkretniho hrace nemaji sanci se nijak branit proti hraci, ktery pouzije mrenku.

Edit: Přidána anketa.
/Avery

Re: Pirana obecna

Napsal: ned 27. lis 2016 20:17:18
od Mithra
Nejsem proti. Až na výjimku v podobě zamaskování u ninji. To bych nechal tak jak je. Ostatně ninja v zamaskování se po prvním útoku odhalí, takže tam je efekt zbytečný.

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 7:09:32
od DejvkoB
Přesně :D
Pro ninju to je normální kouzlo jako pro tebe aura např.
Určitě by to nebylo na škodu, protože bojovat proti lidem co mají mřenky nemá moc smysl.

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 7:43:59
od Sabousek
Jsem rozhodně pro, ale je mi záhadou, proč úspěšnost vylovení této rybky má být větší. Viděla bych to naopak nebo dobu účinku zkrátila na 3min. Případně dobu účinku zvýšila i na 10min, ale s úspěšností dejme tomu kapra hladkého nebo zlaté ryby ? :)

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 7:56:21
od lordwojta
A nebylo by efektivnějši funkčnost mřenky ve valce říší zrušit uplně? Duvody si napsal přesně a to že se nejde branit proti někomu kdo nejde vidět.Samozřejmě s piranou nemam problem.Prapory a zamasko bych urco nechal jak je.

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 9:41:00
od Sabousek
Proč proboha mřenky rušit? Dokonale to zpestřilo válku... Konečně válka nevypadá jak nekonečné šťouchání tanků na srazu (což před pár měsíci bylo). Chápu, že každý toužíme po nesmrtelnosti, ono to ve výsledku ale zas taková zábava není. Však už válka klesala na počty 10ti aktivních lidí z každé říše. Takže určitě jsem pro více způsobů boje a zásadně jsem proti utlačování rozmanitosti taktik ve válce.

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 10:12:17
od Diabolkaa
Sabousek píše:Proč proboha mřenky rušit? Dokonale to zpestřilo válku... Konečně válka nevypadá jak nekonečné šťouchání tanků na srazu (což před pár měsíci bylo). Chápu, že každý toužíme po nesmrtelnosti, ono to ve výsledku ale zas taková zábava není. Však už válka klesala na počty 10ti aktivních lidí z každé říše. Takže určitě jsem pro více způsobů boje a zásadně jsem proti utlačování rozmanitosti taktik ve válce.

S tímto názorem vcelku souhlasím, až na jednu část, a to je ta, kde tvrdíš, že počet lidí ve válce klesal kvůli tomu, že války před pár měsíci vypadal jako sraz tankistů (pokud jsem to tedy správně pochopil). Momentálně těch lidí chodí do válek snad méně, než kdy jindy (ze žluté a z modré říše), viděl bych příčinu spíše v tom, že současná dominance červené spoustu hráčů z jiných říší naprosto odradila do těch válek chodit, protože se nedá většinou ani vyběhnout ze spawnu, jestli přijde nějaký chumel červených. To je ovšem trochu mimo téma, tak to asi nebudu nějak dále rozebírat a vrátím se k návrhu. :)

K samotnému návrhu: nemám nic proti, kdyby se taková ryba zavedla, obtížnost chycení bych dal přibližně stejnou, jako je u tomu u mřenek, nebylo by tak těžké ji chytit, a přitom by jich nikdo neměl za týden 200. Dobu účinku bych nechal na ty 3 minuty.

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 10:15:42
od Ade
Podle mého názoru by tato rybka měla velké využití a byla by to další hodnotná rybka pro malé i velké rybáře, kteří si takto přivydělávají. Podle mého názoru by to bylo velké plus i ve válce říší, ono by se pak i pročistilo to přemrštěné bodování ve statistikách ;)

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 10:58:41
od lordwojta
no válku to možna spestřilo teď na par měsícu ale počitam stim že za nedlouho bude mit dost lidi rybařeni na P a mřenky pujdou koupit za pusu a pak tam bude běhat 40 neviditelnych jakože válečniku,takže pak to nebude souboj tanku ale souboj toho kde ma a nema neviditelnost,když už ne teda zrušit tak by měl existovat zpusob obrany.

Re: Pirana obecna

Napsal: pon 28. lis 2016 11:08:58
od Diabolkaa
lordwojta píše:no válku to možna spestřilo teď na par měsícu ale počitam stim že za nedlouho bude mit dost lidi rybařeni na P a mřenky pujdou koupit za pusu a pak tam bude běhat 40 neviditelnych jakože válečniku,takže pak to nebude souboj tanku ale souboj toho kde ma a nema neviditelnost,když už ne teda zrušit tak by měl existovat zpusob obrany.
Rybaření na P na chytání mřenek zas tak velký vliv nemá. Já bych řekl, že pokud by se války měly ubírat takovým směrem, a tým by uznal za vhodné to nějakým způsobem upravit, tak by mohl například snížit úspěšnost získat mrtvou mřenku po zabití živé mřenky, či snížit šanci na zabrání na prut. Mně se nápad s piraňou celkem líbí, válku by to "zpestřilo" zase o něco více, na druhou stranu by bylo třeba investovat trochu více času do rybaření, pakliže by chtěl člověk něco proti neviditelným hráčům dělat.