Mental-pvp vybava

Prostor k diskuzi o chrabrých válečnících používajících mentální sílu či sílu vlastního těla.
disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Mental-pvp vybava

Příspěvek od disaster1591 » sob 06. říj 2018 11:41:24

Ahoj.prečítal som pár vlákien na túto tému ale nikde to nebolo až tak pododrobna rozpísané ako by som si predstavoval. Takže začnem mojou predstavou pvp( určite to nebude všetko správne preto by som Vám bol vďačný keby ste napísali prečo daný item nie+alternatívu a výhodu oproti mojmu výberu, ďakujem :heart: )
zbraň temná +9 12 sila 20rk+kritik a nateraz niaky baron +9 kde by bol 4 kameň čo bude chýbat v temnej( časom by som kúpil znesvěc)
helma medina podľa toho aká bude ponuka ale chcel by som niečo okolo 150hu+15/10a talíky 3x schop(niekde som počul že 2xschop+hú pre mentála vyjde lepšie, pravda či blud?)
brnko je jasné schopka +9 asi 3x15+10 alebo 2x15+2x10 podľa budgetu a ponuky
Pri štíte si vôbec nejsom istý čo som vydedukoval rytířský? taliky ako pri medine a aké bonusy by mal mať :help:
náramok( keďže rozrábam karmu ešte len) asi drači kvôli zníženiu poškodenia klasika 10/15
Botky-tu mám 2 favoritov- dračie 3x25+ obrany s talikmi alebo od65(extázky tuším?) 3x15+zb alebo kritik. Osobne by som išiel do dračích kvôli väčšiemu útoku ale nemám skúsenosti s dnešnym pvp tak si nechám poradiť od Vás
Náhrdlo- môj tip zdobené bíle zlato 3x15
náušky- tuto rozmýšlam medzi medenkami a ebenkami 3x15+5-10lidi( chcel by som tam lidi kvôli dmg)
A teraz trošku všeobecne: Keď budem zháňať veci, napr boty,nausky, radsej obetovat par stoviek dmg a kúpiť veci aj s odolnosťou na šípy? ako to vyzerá v dnešných válkach chodí tam veľa archerov?
Ďalej karma: asi by som išiel do útoku, ale chcem sa spýtať dá sa chodiť ent aj s mentálom keby má karmu P obrana? Skúšal to niekto? Lebo to budem mať ako hlavnú a časom by som ent určite chcel skúsiť a keby som nemusel kupovat postavu s karmou P bolo by to fajn.
je to trošku dlhšie čitanie, takže ďakujem za Váš čas a Vaše rady a tipy :heart: prajem pekný víkend

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Re: Mental-pvp vybava

Příspěvek od LycousOriginal » sob 06. říj 2018 12:07:54

PVP výbavu bych volil podle říše v "Červený říši" je hlavní dmg tam obrany nebo hpčka nehrají skoro žádnou roly díky počtům a wpčkům, co za tu říší hrají viz. statistiky chodí jich víc než ostatní dvě říše dohromady dají lidí do války... Modrá říše - volil bych tam já osobně, dmg + obrany (klidně s minimem % na šíp) hrají převážně ze spawnu a rozdávají cbčka tak moc, že díky nim červená vyhráva bodově války říší. Žlutá říše - obrany a hpčka co nejvyšší radši obětovat jak píšeš "pár stovek dmg" kvůli té obraně, ze žlutý válčí nejméně lidí a nemají absolutně žádná aktivní wpčka, válčí tam převážně postavy dálkové po postavách na blízko, tam není skoro ani vidu... Talismany 2x schop + hu - nejlepší volba, mentál s ní bere nejvíce. Štít jak nemáš nějakej kvalitní tvrzák, tak rozhodně štít od 61 10 lidi 12 síla bezv a 10/15 odvrátit. Karma útok - to si musíš vyzkoušet, co tobě osobně bude vyhovovat, na to žádná rada není. Rozhodně i za mentála v entarianu s karmou P obrana se dá vydělávat... je to postava jako každá jiná.

Soulicek
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 25 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od Soulicek » sob 06. říj 2018 12:26:55

LycousOriginal píše: sob 06. říj 2018 12:07:54 PVP výbavu bych volil podle říše v "Červený říši" je hlavní dmg tam obrany nebo hpčka nehrají skoro žádnou roly díky počtům a wpčkům, co za tu říší hrají viz. statistiky chodí jich víc než ostatní dvě říše dohromady dají lidí do války... Modrá říše - volil bych tam já osobně, dmg + obrany (klidně s minimem % na šíp) hrají převážně ze spawnu a rozdávají cbčka tak moc, že díky nim červená vyhráva bodově války říší. Žlutá říše - obrany a hpčka co nejvyšší radši obětovat jak píšeš "pár stovek dmg" kvůli té obraně, ze žlutý válčí nejméně lidí a nemají absolutně žádná aktivní wpčka, válčí tam převážně postavy dálkové po postavách na blízko, tam není skoro ani vidu... Talismany 2x schop + hu - nejlepší volba, mentál s ní bere nejvíce. Štít jak nemáš nějakej kvalitní tvrzák, tak rozhodně štít od 61 10 lidi 12 síla bezv a 10/15 odvrátit. Karma útok - to si musíš vyzkoušet, co tobě osobně bude vyhovovat, na to žádná rada není. Rozhodně i za mentála v entarianu s karmou P obrana se dá vydělávat... je to postava jako každá jiná.
To by som ti ukázal jak v červenej niesu potreba obrany :) :) ano pre healera netreba ale keďže je 70% ludi vo valke skor na dialku než na blízko tak mentala alebo auraka do utokov asi nepojdeš... takže to čo si napisal je blbosť :D Ano červených je najviac ale kvantita nieje vždy zárukou aj kvality... viď mevrik keď chodil za modru za mentála nemal problem vyhrávať valky takže tvoj komentár o "počtoch" je docela mimo... :D
ObrázekLuckySoulObrázekObrázekObrázekObrázek
🔥 Archer :fire:Jinno1451523/60

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od LycousOriginal » sob 06. říj 2018 13:14:09

Ty jsi přesně co za anonyma? Hele, když mi tam většina auráků nebo mentálu z redky je schopno šoupnout i o 6k víc než průměrnej mentál a nebo jiná postava na blízko, tak podle toho soudím, proč dělat obrany, když útoky jsou lepší kvantita = nos si klidně věci k zblití, stejně je to jedno přes tolik dálkových postav se k postavám na blízko, ani nepřiblížíš, takže si dej hlavně útoky, aby jsi byl schopnej vyžrat CB. Převážná většina postav na blízko z červený nosí víc věcí v inventáři a právě podle potřeby si vždy přehodí na útoky, říkám to jako člověk co teď války chodí a né jak nějakej anonym, co ve válce byl tak buffovat a nebo válčit právě za červenou a nebo ze spawnu. Takovej mevrik, když už jsi ho zmínil, co jsem se koukl na video od Weise, tak ten tam točí tak 4 věci, vzhledem k tomu, že mu weis s obranama někdy šoupe 1,5 bez kritu a někdy i 5 bez kritu to samé já za WP někdy dostane těch 8 někdy i 15... za mentála jsem to měl stejně. Jinak btw. tahač mevrik za Salpixe "výhry ve válkách" http://www.ekura.cz/statistiky/sindicat ... _info/1012 ,
http://www.ekura.cz/statistiky/sindicat ... _info/1013 , http://www.ekura.cz/statistiky/sindicat ... _info/1014. Netřeba komentovat asi špatnej Matrix. Mimochodem autor, jak píše o ebenách nebo měděných rozhodně ebeny, už jen kvůli HP... mentál není zas až tolik dělaný statově, ale hodnotou útoku.
Soulicek píše: sob 06. říj 2018 12:26:55
LycousOriginal píše: sob 06. říj 2018 12:07:54 PVP výbavu bych volil podle říše v "Červený říši" je hlavní dmg tam obrany nebo hpčka nehrají skoro žádnou roly díky počtům a wpčkům, co za tu říší hrají viz. statistiky chodí jich víc než ostatní dvě říše dohromady dají lidí do války... Modrá říše - volil bych tam já osobně, dmg + obrany (klidně s minimem % na šíp) hrají převážně ze spawnu a rozdávají cbčka tak moc, že díky nim červená vyhráva bodově války říší. Žlutá říše - obrany a hpčka co nejvyšší radši obětovat jak píšeš "pár stovek dmg" kvůli té obraně, ze žlutý válčí nejméně lidí a nemají absolutně žádná aktivní wpčka, válčí tam převážně postavy dálkové po postavách na blízko, tam není skoro ani vidu... Talismany 2x schop + hu - nejlepší volba, mentál s ní bere nejvíce. Štít jak nemáš nějakej kvalitní tvrzák, tak rozhodně štít od 61 10 lidi 12 síla bezv a 10/15 odvrátit. Karma útok - to si musíš vyzkoušet, co tobě osobně bude vyhovovat, na to žádná rada není. Rozhodně i za mentála v entarianu s karmou P obrana se dá vydělávat... je to postava jako každá jiná.
To by som ti ukázal jak v červenej niesu potreba obrany :) :) ano pre healera netreba ale keďže je 70% ludi vo valke skor na dialku než na blízko tak mentala alebo auraka do utokov asi nepojdeš... takže to čo si napisal je blbosť :D Ano červených je najviac ale kvantita nieje vždy zárukou aj kvality... viď mevrik keď chodil za modru za mentála nemal problem vyhrávať valky takže tvoj komentár o "počtoch" je docela mimo... :D

Creatiwe
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 180 poděkování
Dostal poděkování: 72 poděkování

Příspěvek od Creatiwe » sob 06. říj 2018 13:36:34

LycousOriginal píše: sob 06. říj 2018 13:14:09 Ty jsi přesně co za anonyma? Hele, když mi tam většina auráků nebo mentálu z redky je schopno šoupnout i o 6k víc než průměrnej mentál a nebo jiná postava na blízko, tak podle toho soudím, proč dělat obrany, když útoky jsou lepší kvantita = nos si klidně věci k zblití, stejně je to jedno přes tolik dálkových postav se k postavám na blízko, ani nepřiblížíš, takže si dej hlavně útoky, aby jsi byl schopnej vyžrat CB. Převážná většina postav na blízko z červený nosí víc věcí v inventáři a právě podle potřeby si vždy přehodí na útoky, říkám to jako člověk co teď války chodí a né jak nějakej anonym, co ve válce byl tak buffovat a nebo válčit právě za červenou a nebo ze spawnu. Takovej mevrik, když už jsi ho zmínil, co jsem se koukl na video od Weise, tak ten tam točí tak 4 věci, vzhledem k tomu, že mu weis s obranama někdy šoupe 1,5 bez kritu a někdy i 5 bez kritu to samé já za WP někdy dostane těch 8 někdy i 15... za mentála jsem to měl stejně. Jinak btw. tahač mevrik za Salpixe "výhry ve válkách" http://www.ekura.cz/statistiky/sindicat ... _info/1012 ,
http://www.ekura.cz/statistiky/sindicat ... _info/1013 , http://www.ekura.cz/statistiky/sindicat ... _info/1014. Netřeba komentovat asi špatnej Matrix. Mimochodem autor, jak píše o ebenách nebo měděných rozhodně ebeny, už jen kvůli HP... mentál není zas až tolik dělaný statově, ale hodnotou útoku.
Soulicek píše: sob 06. říj 2018 12:26:55
Škoda že v ani jednej válke ktorú si sem dal mevrik za salpa nebol :D
GAME OVER
*DARKO*

disaster1591
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od disaster1591 » sob 06. říj 2018 14:04:50

Diky a nahrdelnik by som volil aky, zdobene bile zlato?

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11

Příspěvek od LycousOriginal » sob 06. říj 2018 14:29:12

Přesně tak zd. bílé zlato ale určitě něco lepšího než 3x15... Možná rovnou bych doporučil i dračí náhrdelník - vysoká RK, netuším přesně kolik s tavbou, ale možná přes 50 by to mohlo být, ale to by jsi musel natočit :). Osobně zatím mám zlaté od 22 a to jen kvůli tomu, že zatím se nezadařilo natočit nějaké jiné, a hlavně mám v něm 3x15 hp i krit :).
disaster1591 píše: sob 06. říj 2018 14:04:50
Diky a nahrdelnik by som volil aky, zdobene bile zlato?

disaster1591
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od disaster1591 » sob 06. říj 2018 15:01:37

A naramok ten draci? Casom keby bola karma P a rozhodol by som sa pre obranu tak zdobene bile zlato kvoli posk.schop

Lorianne
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od Lorianne » sob 06. říj 2018 15:14:23

Spoiler:
Creatiwe píše: sob 06. říj 2018 13:36:34
LycousOriginal píše: sob 06. říj 2018 13:14:09 Ty jsi přesně co za anonyma? Hele, když mi tam většina auráků nebo mentálu z redky je schopno šoupnout i o 6k víc než průměrnej mentál a nebo jiná postava na blízko, tak podle toho soudím, proč dělat obrany, když útoky jsou lepší kvantita = nos si klidně věci k zblití, stejně je to jedno přes tolik dálkových postav se k postavám na blízko, ani nepřiblížíš, takže si dej hlavně útoky, aby jsi byl schopnej vyžrat CB. Převážná většina postav na blízko z červený nosí víc věcí v inventáři a právě podle potřeby si vždy přehodí na útoky, říkám to jako člověk co teď války chodí a né jak nějakej anonym, co ve válce byl tak buffovat a nebo válčit právě za červenou a nebo ze spawnu. Takovej mevrik, když už jsi ho zmínil, co jsem se koukl na video od Weise, tak ten tam točí tak 4 věci, vzhledem k tomu, že mu weis s obranama někdy šoupe 1,5 bez kritu a někdy i 5 bez kritu to samé já za WP někdy dostane těch 8 někdy i 15... za mentála jsem to měl stejně. Jinak btw. tahač mevrik za Salpixe "výhry ve válkách" http://www.ekura.cz/statistiky/sindicat ... _info/1012 ,
nebol ani v jednej no :D... Lycan ty si fakt myslíš že by mevrik dal za mentála 200cb ? nebud naivka. "weis s obranama" tak ten bol dobrý. Jinak k tématu udělej si nějaké věci spíš první obrany, pak si zkus válku a pozdeji to doladíš podle potřeby to je asi nejlepší.

Dokud nemáš karmu tak štít 61, rytířský ?? proč? Karmu si dej obranu s útokem to je bída.

disaster1591
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od disaster1591 » sob 06. říj 2018 17:03:42

Lorianne píše: sob 06. říj 2018 15:14:23
Spoiler:
Creatiwe píše: sob 06. říj 2018 13:36:34
nebol ani v jednej no :D... Lycan ty si fakt myslíš že by mevrik dal za mentála 200cb ? nebud naivka. "weis s obranama" tak ten bol dobrý. Jinak k tématu udělej si nějaké věci spíš první obrany, pak si zkus válku a pozdeji to doladíš podle potřeby to je asi nejlepší.

Dokud nemáš karmu tak štít 61, rytířský ?? proč? Karmu si dej obranu s útokem to je bída.
Pardon myslel.som kouzelnikuv a to kvoli 20% zb co pridava. A este tie boty radsej tie extaze alebo dracie

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « ned 2:12 pm »
@Gulik,  Neukazuje se to nikde a to z důvodu jiného počítání bonusu. A nefunguje na PvP, pouze na PvM.
@ Gulik « ned 9:07 am »
Ahoj, právě že po nasazení ve statech nic. Body 100% by neměly být potřeba.. ale diky prošel jsem si znovu příspěvky a foxx tam potvrzuje, že se to nikde neukáže:// to bych bral jako bug. Tak budu veřit tomu, že to funguje
@ ShienZhao « sob 10:48 pm »
Bug to není. Musíš byt trpělivý, ono se ke 100% dostaneš. Zkus postavy vice expit a měj je v dosahu, aby jsi nahoře v liště viděl srdce. Jinak už od začátku manželství, co nasadíš manželské šperky, tak by ti to mělo dát určitá procenta do kritiku. Jestli si o tom chceš více přečíst, tak zadej do vyhledávače na fórum “manželské šperky” a uvidíš, co vše už se na tohle téma řešilo.
@ Gulik « sob 9:02 pm »
Ahoj, zkusím se nejprve zeptat tu - mám 64% u bodů manželství a naušnice lásky nasazený (kritik).. ve statech se ale nic nezvedá už od samýho začátku... může jít o bug? kritik bych docela využil ://
@ Makarov « sob 6:46 pm »
Našel sem chybu v eventu... mám psát ticket nebo ne?:D
@ Vydesenej « sob 7:10 am »
Suko201 to má úplně jednoduché řešení vezmi kamarády a šup tam v pátek.
@ Lejno « sob 12:06 am »
Zas reveš
@ Suko201 « pát 7:44 pm »
Zdravíčko, neuvažuje se v týmu, že se zruší malá war? Dlouhodobě už tam nikdo nechodí a když jo, tak pro 1-2killy.. Co vy na to? Místo toho střední, nebo nějaký automaticky minievent?
@ MrDzenda « pát 5:16 pm »
Ahoj, nevíte někdo jak na generace, případně je někde nějaký návod i s vysvětlením? Děkuji
@ Mionix « čtv 7:05 pm »
Pokud někdo marně hledal lampiony v IS, zapomněli jsme, právě byly přidány. Hezký event všem.
@ Mionix « pon 3:41 pm »
@Gulik,  ať založí nový účet na existující mail, který vlastní a z něj napíše ticket. GM si mohou dohledat, že je to stejný hráč.
@ Gulik « pon 3:35 pm »
Ve hře shání "kubee385baf" pomoc od GM - nemá přístup na e-mail a něco asi potřebuje. Ticket nemůže potvrdit. Je mu pomoci?
@ Mionix « ned 10:55 am »
@libast,  nemůžete mít na té postavy u strážce města vypnutý event? Jinak pro vyber duziny musi hrac mit zasazenou jednu dyni za dany cech.
@ Mionix « ned 9:06 am »
@libast,  napište na support, hlavně dodejte postavu, ze které vám to nejde a pokud vím, tak odměny dostáváte za každou zasazenou dýni.
@ libast « sob 10:46 pm »
Položený dýně taky dárky nedávají tak nechápu co je to za event
@ libast « sob 10:28 pm »
Vůdce cechu nedostane dužinu z dýně
@ Makarov « sob 8:59 am »
Mionix píše: @qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
Je tu aspoň občas sranda.. :D
@ Mionix « pát 7:12 pm »
Aneb Slavnosti sněženek. Film z mého milovaného Kerska, kde mají moji rodiče chatu. "Vaše staré se posekají motyčkami na mezi, když se potkají."
@ Mionix « pát 7:11 pm »
@qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
@ qSTRoNgMANp « pát 7:00 pm »
Hoši, vy jste komedianti
@ MoCKeR « pát 5:00 pm »
Suko201 píše:
Lejno píše: Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
Hahahahahaha
@ Suko201 « pát 11:37 am »
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
@ Relly « pát 11:30 am »
@MoCKeR,  Dobře jsi mu naložil loupe.
@ MoCKeR « pát 10:35 am »
aspoň sa nevolá lejno :D :D :D :D
@ Lejno « pát 4:03 am »
Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)

Who is chatting

offline Gulik 
offline Hakan 
offline Mionix