Aura cido

Prostor k diskuzi o chrabrých válečnících používajících mentální sílu či sílu vlastního těla.
Odpovědět
lama4ewer
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 3 poděkování

Aura cido

Příspěvek od lama4ewer » pát 20. srp 2021 3:27:34

Ahoj, po delší pauze se vracím na ekuru a chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně cido:

1) Je cido stále narvaná, nebo už tam moc lidí nechodí?
2) Mám wara 141lvl, skoro full bio, ale bez karmy. Byl by použitelnej v cido? Ať už v proměně nebo bez.
3) Pokud v proměně, tak tipuju žraločku, ale kdyžtak mě opravte.
4) Jaké kosti do cido + jaké tam fungují obrany. Šípy vím, ale jestli spíš obrana proti schop nebo průměrné škodě.

Našel sem jen staré příspěvky na tohle téma, takže sorry jestli to tu už někdy bylo, kdyžtak poprosím o link. Díky

Zagoris
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Aura cido

Příspěvek od Zagoris » pát 20. srp 2021 6:43:47

1) záleží jak kdy, já tam třeba chodím jen dropovat karmy a nemám problém se dostat kdy potřebuji
2) určitě proměna, karma v cido není potřeba stačí level 96(120lvl pro lepší proměnu)
3) myslím, že war chodí do proměny především s žraločkou, kvúli vyššímu dmg (zjisti si jaká Rychlost útoku je potřeba, aby jsi moc neprosekával)
4) kosti do cido jsou zbytečné, odolnost proti šípům taky, pokud chceš chodit na ještěry (pokud chceš chodit na orky tak běž radši do kerindoru)
buff přes 101%, (jestli pomáhá vyší procento buffu si nepamatuji, ale myslím že ne) jinak šance na vyhnout šípům a šance odvrátit tělesný útok je jediné co ti pomůže proti průnikům, naopak čím větší obrana tím hůř, pak je potřeba převzít ZB

Tohle platí pro plášťování, na bosse nechodím. Ale mám tušení, že tam pomáhá obrana proti schopnosti a ZB

forbax2
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Aura cido

Příspěvek od forbax2 » čtv 26. srp 2021 11:05:29

do proměny určitě zem a rychlost útoku 240 ( proměna 120 ezo ) a ideálně karma útok

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Pajik « úte 8:24 am »
@Akemos,  já začal s ekurou 2 dny po jejím startu, pochybuji, že jsi mi to ukázal
@ Vydesenej « úte 7:02 am »
LoL ten převlek je luxusní, nevím kdo to navrhoval ale to logo EKURA nahoře na zádech top :D
@ Suko201 « pon 6:04 pm »
Kdy budou v IS ty obleky? Až ve čtvrtek? Nechtěli byste je tam dát už dnes?
@ Akemos « pon 12:32 am »
Pajik píše: @MadWizard,  tak z keri neprodávaj úlomky, ale drop, drtivá většina se dá nějak zužitkovat..
ty ještě hraješ? Teda pokud jsi to ty komu jsem tenkrát tu ekuru ukázal 😆
@ Pajik « ned 7:45 pm »
@MadWizard,  tak z keri neprodávaj úlomky, ale drop, drtivá většina se dá nějak zužitkovat..
@ MadWizard « ned 4:53 pm »
som tu po xy rokoch :D čo tu momentalne frči predavat , piratky akosi kukam moc nie keri tiež pokulhava tak neviem :D
@ MrDzenda « ned 4:52 pm »
Ahoj
@ MadWizard « ned 4:52 pm »
ahojte :D
@ MrDzenda « ned 4:26 pm »
Ahoj,kolik YANG cca padá z peněženky? Otevřel jsem jich 15 a vypadlo 3KK a 5KK yang.Děkuji
@ Vydesenej « sob 6:38 am »
Možná jim chtěl rozdvojit fmska
@ Makarov « pát 2:47 pm »
Suko201 píše: Hele nešlo by nám říct, jaký podvod na tým zkusil ten typek, co je od včera na pranýři? :D fakt mě to zajímá :D
nevím ale zajímá mě to taky,:D
@ Suko201 « pát 2:18 pm »
Hele nešlo by nám říct, jaký podvod na tým zkusil ten typek, co je od včera na pranýři? :D fakt mě to zajímá :D
@ Makarov « čtv 3:33 pm »
Suko201 píše:
Makarov píše: škoda toho amuletu.. používal sem ho na port do města, odkudkoliv :-D
já taky :D ale půjde určitě používat zas ten na vánoční oslavy :-) jen musíme počkat, kdy bude.. Snad už příští týden :-))
doufám!:D
@ Suko201 « čtv 2:11 pm »
Makarov píše: škoda toho amuletu.. používal sem ho na port do města, odkudkoliv :-D
já taky :D ale půjde určitě používat zas ten na vánoční oslavy :-) jen musíme počkat, kdy bude.. Snad už příští týden :-))
@ Makarov « čtv 1:08 pm »
škoda toho amuletu.. používal sem ho na port do města, odkudkoliv :-D
@ Makarov « čtv 12:51 pm »
noxforko píše: Dies Lucis - svátek světla ... pokud se nemýlím tak je to ekura verze vánočních svátků :D
tak uvidímeee :-))
@ noxforko « čtv 12:42 pm »
Dies Lucis - svátek světla ... pokud se nemýlím tak je to ekura verze vánočních svátků :D
@ Makarov « čtv 12:37 pm »
Příprava na Dies Lucius... že by ten zámečník fakt došel?:-))
@ Suko201 « stř 11:08 am »
Fozzy píše:
kovardominik píše: Tajemným dveřím nejspíš zarezli panty
Zámečník objednán, ale znáte to, dlouhé dodácí lhůty.
:D
@ Makarov « úte 6:54 pm »
Fozzy píše:
takže ve čtvrtek?
@ Fozzy « úte 3:42 pm »
@ Makarov « úte 12:43 pm »
Ja si myslim, ze ano, ze budou, ale trochu upravene… mio nam to stejne neprozradi😁
@ Pajik « pon 10:37 pm »
Já bych si vsadil, že budou ;)
@ kovardominik « pon 8:37 pm »
Tajemným dveřím nejspíš zarezli panty
@ Mionix « pon 6:30 pm »
@Makarov,  Neberte to od mě jako že ano či ne. Prostě nechte se překvapit. Buď budou nebo nebudou. :-) Máte to 50:50. :-D
@ Suko201 « pon 6:24 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Nechte se překvapit. :-)
:-)
@ Makarov « pon 5:37 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Nechte se překvapit. :-)
Mio moc dobře ví, ale nepoví :-))
@ Mionix « pon 3:15 pm »
@Suko201,  Nechte se překvapit. :-)
@ Suko201 « pon 5:28 am »
Mě by spíše zajímalo, jestli budou letos sněhuláci na exp, nebo pass? :D
@ Sirrey « ned 10:54 pm »
@Elear,  Tento dotaz by nás také velmi zajímal. Tyto takzvané ,,Tajemné dveře" se měly otevírat další částí eventu, ta ovšem už probíhá a vlastně i zanedlouho a to čtvrteční údržbou končí. Takže to asi s největší pravděpodobností bude v příštím roce? :) :D Díky moc.
@ Vydesenej « ned 8:18 pm »
Počkej si na druhou část eventu
@ Elear « ned 6:00 pm »
Btw.. v novinke o evente sa písalo.. že sa maju pootvoriť tajomné dvere.. otvoria sa ? Alebo ostanú navždy zatvorené ? :D
@ Suko201 « ned 4:24 pm »
Mionix píše: Dobrý den, díky pozitivním ohlasům na probíhající event, se GA nyní rozhodl tento prodloužit do čtvrteční údržby.
super :-)) zrovna ráno sem si říkal, že je škoda, že už to končí, že ty novinky jsou super :-))
@ Sandy « ned 12:29 pm »
Ahoj, chodí někdo ještě rokli pro Shellka? Červená říše
@ Mionix « ned 12:20 pm »
Dobrý den, díky pozitivním ohlasům na probíhající event, se GA nyní rozhodl tento prodloužit do čtvrteční údržby.
@ Mionix « pát 5:17 pm »
@Janko.Tlcik,  aby jste pochopil. Každý NPC, mob cokoliv má ve hře pevné časy respawnů. Někteří po hodině, někteří po dvou, někteří po pár minutách. Hra v tu chvíli hledá, zda na té mapě mobík je. Pokud ano, nic nedělá, pokud ne, spawne ho do spawnovací zóny. A ten mobík pak pochoduje. Něco jiného je, pokud je mobík bugnutý. Bugnul ho tam hráč. I tak pokud mi napíšete, je pro mě otázka pár vteřin ho najít, zabít, aby se začal spawnovat.
@ Mionix « pát 5:16 pm »
@Janko.Tlcik,  stane se. :-)
@ Janko.Tlcik « pát 2:52 pm »
moja chyba, hľadal som na nesprávnom mieste
@ Janko.Tlcik « pát 2:47 pm »
@Mionix,  modrá ríša, mapa Bakra
@ Mionix « pát 1:35 pm »
@Janko.Tlcik,  určitě se spawnují, napište mi mapu, říši a já se tam z GM kouknu. Mohou být odtažené, schované.
@ Janko.Tlcik « pát 9:48 am »
vie mi niekto poradiť, z koho padá vyřezávaný toulec? tie zelené lukostrelkyne b. prísahy sa nespawnujú
@ kovardominik « stř 6:54 pm »
@gagefranjo,  díky, jen jsem ji měl vysadit asi dřív, 100 hnojení už v jednom asi nedám
@ gagefranjo « úte 10:55 pm »
Jestli si pamatuju, tak s vůdcem cechu položíš dýni v ohnivce a dostaneš seminko pro cechovni dýni
@ kovardominik « úte 9:24 pm »
poradí někdo jak položit cechovní dýni?
@ Vydesenej « úte 8:07 pm »
Taky jsem to asi minul :D možná to bude ve třetí části
@ Makarov « úte 1:20 pm »
toto jsem minul, nebo ještě není druhá část?:D
@ Makarov « úte 1:20 pm »
Nicméně prim bude hrát v druhé části oslav, kdy se společně zapojíte do soutěže o velmi lákavé ceny. Více podrobností vám sdělíme až se pootevřou tajemné dveře.
@ Mionix « sob 6:42 pm »
@Hakan,  tak dnes se hra zbláznila, mám 25 dýní za 2h. Je tedy pravda, že já si tluču i s buferem, respektive házím kouzla na mobíky kvůli eventovým předmětům.
@ Hakan « sob 10:49 am »
ááháá hmm možná v tom bude trošku problém :D
@ Mionix « sob 8:27 am »
@Hakan,  ne na druhu mapy, ale kde sekáte. Pokud u stěn, tak ho hra může zkoušet spawnovat do textur, kde se to nepodaří.
@ Hakan « pát 7:26 pm »
@Mionix,  No tak jsem asi trošku smolař :D ale taky jako jestli to záleží na mapě tak to je paráda nooo
@ Makarov « pát 11:17 am »
NEvylepšoval se drop? dnes to padá ve swampu neskutečně :D
@ Gulik « pát 9:47 am »
Já upřímně mám pocit, že na mole jsem měl i předtím za hodinu 3 dýňáky, po úpravě jsem tam ještě nebyl na možný porovnání. Nepřišlo mi to nějak málo :D
@ qSTRoNgMANp « čtv 7:37 pm »
@Mionix,  Politicky zahrano do outu. :D
@ Mionix « čtv 7:32 pm »
@Hakan,  nyní za hodinu a čtvrt 3x z toho 9 dýní
@ Mionix « čtv 6:28 pm »
@qSTRoNgMANp,  To se musíš obrátit na boardy. Já hlasoval. :-D
@ qSTRoNgMANp « čtv 6:23 pm »
Nespletli jste si rok, ukončení soutěže memu? Nebo to datum je taky meme? Nebo se potřetí bude měnit? :D
@ Mionix « čtv 5:39 pm »
@Hakan,  No ono záleží také na mapě. Včera jsem měl během hodinky 3 kusy v zaniklé. Což byl záměr. V počátku to bylo daleko nižší. Zvedalo se již 2x a také se snižoval vzdálenost spawnu od sekající postavy.
@ Hakan « čtv 3:57 pm »
Jak velká je šance na zjevení dýňáka...na to že údajně byla zvednutá šance to teda vůbec nejde poznat
@ Makarov « čtv 11:23 am »
Gulik píše: Pardon, info o prodloužení jsem našel. Díky
24.11.

Who is chatting

offline Mionix 
offline Sasony 
offline eMco