- Chuť hrát: Někoho kdo tu je jen z toho že mu to někdo přikáže fakt npotřebuju.
- Komunikace: Aby cech správně fungoval se v něm musí komunikovat bez toho to opravdu nejde.
-Level: Co se týče levelu je mi to opravdu jedno. Když je někdo snaživej hráč který to má v hlavě v pořádku ho příjmu i kdyby měl level 1.
-Chovat se slušne: Někdo by mohl říct "Copak je tohle za pravidlo?" ale není to zbytečný. Fakt nestojím o někoho kdo pořád uráží hráče a dáva týmu důvod aby mu poslali dárek nebo porušuje pravidla jiným spůsobem.
Character: Věřím že každej char má využití a přijmu každého bez ohledu na to jestli to je ninja Archer nebo war Mentál.
Výbava: Hledám spíše PvP lidi ale když je dobrej PvM a ustojí válku po případe je pár zabije má k nám otevřený dveře.
Skilly: Skilly by měli být tak G-P na tomhle trvám kdo to nemá ať neleze do war. Myslím že 4G na 75 po případe nejaký ten P skill není žádnej problém.
Tresty: Tresty za nedodržovaní pravidel budou různa od straty pravomocí až po vyhazovaní. Hráči který nerespektujou tým nechceme!
Zlatokopy: Nikdo nemá zájem o lidi typu "Půjdu do cechu když mi dáš 20kk/vyěxpíš mě" takže prosím neunavujte se mi to psát takoví lidi sem NEPŮJDOU! .
Kůň: Kůň by měl být WH nebo MH rád pomůžu při plnení questů.
Biolog: Biologa nemusí mít hotovýho nikdo ale bylo by fajn kdybyže tomu dávate pozornost.
Věková kategorie: To je jedno rád využiju rozum dospělích a energii mladých

Co bych ještě dodal rádi by jsme organizovali cechovní akce jako výjezdy do řiší, války cechů ale i války říší, občas dali věž demonů případne cechovní exp. Děkuju za pozornost a pište do PM, do hry, nebo můžete i tady.