Právě je stř 04. říj 2023 2:35:15

• Nedávná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Témata
  • Témata
  • Témata
  • Fórum
    Témata

• You do not have permission to post in chat.
@ Skullhlav « úte 5:27 pm »
Taky jediný který tu není 🤡
@ NikolAstrid « úte 1:00 pm »
@Nonepovideeej,  Moje řeč. Četla jsem to 2x a zajímalo by mě, komu a s čím to jako mělo napovědět. :D
@ Suko201 « úte 12:56 pm »
Medvidek píše: Nu a než se odmlčím - ta pointa je v tomhle - nedělejte to co by tedy v představáách udělal ten Václav - uděleme si tým několika autorů - zaleží na nás. Odmysleme si odměny - a jako tým zkusme ten příběh vyprávět .... a dál napovídat nebudu ... :-) :-) :-)
ban pls
@ Nonepovideeej « úte 10:58 am »
Bot založený na generování náhodných slov
@ Pitulix « pon 10:07 pm »
@Medvidek,  Kolik ti je let?
@ Medvidek « pon 4:12 pm »
Nu a než se odmlčím - ta pointa je v tomhle - nedělejte to co by tedy v představáách udělal ten Václav - uděleme si tým několika autorů - zaleží na nás. Odmysleme si odměny - a jako tým zkusme ten příběh vyprávět .... a dál napovídat nebudu ... :-) :-) :-)
@ Medvidek « pon 3:39 pm »
A ted tedy k tomu eventu - jednu malou chvíli - no asi to tak bylo ne - dle příběhu, rozhodnutí ... a zde se zaměříme na myšlenkové pochody, ty mohli být přesně takové a vést přesně k tomu jak je to v té písni. A jasně že je to jen a pouze naše věc. Naše rozhodnutí nebo toho Václava. Takže na té chvilce záleželo - jak to dopadne, šlo o rozhodnutí - a opět jak v tý písničce - to vše pak bude špatně, protože ti bratři si asi nebudou věřit a moci se spoléhat jeden na druhého nebudou tudíž milovat, ale budou se nenávidět, až to skončí tou ranou .. . A kdo že tím nejvíc asi bude trpět - správně - přeci mamka. Jejich mamka, ona válku nechce, ona třeba chce ten valčík. A pokud z tohoto vytáhnete jisté slova máte ten příběh - a dokonce ho lze vsadit do této hry. Ale já to rozhodně pro tentokrát dělat nebudu - nevidím důvod proč. Až to jednou někdo pochopí situace se může změnit ... :-)
@ Medvidek « pon 3:34 pm »
TomasFoxx píše: @Medvidek,  já nevim, podle mě i když si to ty sám po sobě přečteš tak nevíš cos to napsal
Zdravím, dobrá - tak tedy to bude obtížnější - nejprve text - a s tím spojené obrázky - Orbis Pictus, autor J.A. Komenský - česky to je svět v obrazech neboli - škola hrou ... . A tu hru jsem ozvučil. A zde je to vlákno co posloucháte - vysvětlení přišlo jako poslední - výlet do bájí - no jistě že, takhle se tvoří báje, ale to je ta nápověda - takže nemám napovídat, přeci všíchni jsme někdy byli děti a měl i fantazii, proto jsme děti ráje :-)
@ Dejvx « ned 7:55 pm »
:-D :-D :-D
@ TomasFoxx « ned 6:33 pm »
@Medvidek,  já nevim, podle mě i když si to ty sám po sobě přečteš tak nevíš cos to napsal
@ Medvidek « sob 1:43 pm »
Ahoj, k jednomu eventu - nevím námět? :-) Pokud posloucháte - je písnička a text - Jednu malou chvíli. je jedno kdo to zpívá - Václav nebo Boleslav - úplně jedno, ten text - obrázky, je to příběh - o? Životě, minulosti, ne nepodobný jistému eventu byt s jinýma jmény - proč je nezaměnit? Proč si neuvědomit co máme - srdce. At tak či onak - cíl cesty - konec eventu bude vždy stejný -- :-) Jen indicie - protože za tohle nikdy doměnu chtít nebudu ... :-) -
@ Mionix « pát 7:45 pm »
@Suko201,  1 a 2 jsou relativně lehké, 3 je dle týmu brutál. Ale já se tohoto neúčastním, abych nemohl napovídat. :-)
@ Suko201 « pát 3:53 pm »
Je docela dost těžké přijít na postup úkolu. Kdyby mi někdo chtěl poradit, dal bych mu odměnu. Kdyžtak sz na foru
@ Mionix « pát 8:12 am »
@beniamino,  Bohužel ti co mají hotovo, tak nic.
@ Martin1986 « pát 7:29 am »
postava ktora ma hotove vsetky 3 knihy, tak nic .. jedine zopakovat s inou :)
@ beniamino « čtv 8:29 pm »
@Mionix,  a my co to máme hotovo, tak nič? hm, hm nebo mi to nefunguje
@ Mionix « čtv 7:29 pm »
@all Pokud letos v době eventu dokončíte třeba první kolo svatého Václava, tak můžete pokračovat na další kolo. Celkem jsou 3. Ale více vám napovídat nebudu. A rozbité to není. ;-)
@ Mionix « čtv 6:29 pm »
@Elear,  Je to jen na ch1 a začíná se první kolo u Soona. Více vám nebudu napovídat.
@ Elear « čtv 6:26 pm »
nasiel som len nejaku knihu u Soona
@ Mionix « čtv 3:58 pm »
Zeptám se, dělá někdo ten event a funguje?
@ Mionix « čtv 11:36 am »
@ Elear « čtv 10:54 am »
Event nieje ?
@ Pitulix « ned 11:49 pm »
A co takový Medvýdek Pů? :D
@ NikolAstrid « ned 11:32 pm »
@schvarz,  Neurážej ten nebohý chatGPT takovým přirovnáním... :D
@ Mionix « ned 12:39 pm »
@schvarz:-D
@ Suko201 « sob 7:39 pm »
schvarz píše: Ať mi nikdo netvrdí, že Medvídek není rozhraní ChatGPT pro zdejší fórum. Odmítám tomu věřit.
taky si to tolikrát říkám..možná to je nějaký pomocný bot ekury :-)
@ Dejvx « sob 5:29 pm »
@schvarz:D
@ schvarz « sob 5:05 pm »
Ať mi nikdo netvrdí, že Medvídek není rozhraní ChatGPT pro zdejší fórum. Odmítám tomu věřit.
@ Jeeza « čtv 11:29 pm »
Všechno jde když se chce. :D
@ fyxicek « čtv 10:08 pm »
Bisky píše: V aréně přežití lze nově vytvářet skupiny bez nutnosti dodržet maximální rozdíl levelů. Do skupiny můžete tedy přijímat postavy jakékoliv úrovně. Detail údržby naleznete na https://www.ekura.cz/patchlog :hello:
Za me supr, diky. Jen jsem jelen z jedne veci, pred tydnem jsem s timhle “napadem” prisel s udelal tiket a z odpovedi, kterou jsem na nej dostal jsem pochopil, ze to nejde a za tyden je to pridano do hry..
@ Elear « čtv 5:58 pm »
nefunguje to :D
@ gagefranjo « čtv 5:33 pm »
bomba paráda :-)
@ Bisky « čtv 2:54 pm »
V aréně přežití lze nově vytvářet skupiny bez nutnosti dodržet maximální rozdíl levelů. Do skupiny můžete tedy přijímat postavy jakékoliv úrovně. Detail údržby naleznete na https://www.ekura.cz/patchlog :hello:
@ Suko201 « pon 2:39 pm »
Diky za info , Mio.
@ Mionix « pon 2:37 pm »
Tma byla opravena. Bohužel se nám zatím nepodařilo odhalit, proč po čtvrtku nejdou v Entu použít pečetě. Do této části hry se nesahalo. Nějaký šotek. Bádáme dál.
@ Nejko123 « pon 9:41 am »
Nastala doba temnoty
@ Suko201 « pon 9:00 am »
Dobre ranko , proc nevyslo slunicko na Ekure ?
@ Mionix « ned 8:34 am »
@Elear,  Je to chyba. Předával jsem GA k opravě.
@ Elear « sob 9:09 pm »
Už nejde použiť VIP pečať pri plneni ent biológa ? Alebo je to len nejaká chyba u mňa ?
@ Medvidek « pát 9:59 pm »
schvarz píše: A teď nevíte, jestli jsem napsal něco sprostýho a někdo to smazal
Zdravím, přesně tak o to jde. Pokud budu "sprosták", pak si můžu myslet něco sprostýho, ale to pak nedělá sprostáka z vás ale ze mě :-) Nu a pokud jste napsal vtip, pak se nic neděje, jen zustane otázka o jaký vtip šlo a na čí účet se máme smát - a pokud se o to takhle budu zajímat, pak se ostatní budou bavit opět ne na váš účet, ale jen a pouze na můj - s tím tak nějak musím počítat. PRoto se neurazím a budu nad věcí .. ale to neřešte co brumlá méďa ... :-) Příjemnou zábavu nejen ve vám všem přeje brumla :-)
@ kovardominik « pát 7:58 pm »
:D
@ schvarz « pát 7:36 pm »
A teď nevíte, jestli jsem napsal něco sprostýho a někdo to smazal
@ schvarz « pát 7:36 pm »
xxx
@ kovardominik « stř 7:28 pm »
jako ukázkový čech na dovolené, igelitka kaufland, pivo v ruce, ponožky v žabkách, prostě dokonalé
@ schvarz « stř 12:23 pm »
neasi, to je zlato - fakt, že jste to neocenili, je zločin
@ kovardominik « stř 6:20 am »
za mě je jasným vítězem fotografické soutěže Powerm
@ kovardominik « pon 3:03 pm »
to je hluboký....
@ Medvidek « pon 12:56 pm »
Zdravím - úvaha pro dnešní den - Nikdy věci ani skutečnost není taková, jakou jí vidíme svýma očima. Protože to je jen to co my chceme vidět - ne skutečnost. Stačí se nad věci povznést, brát to s notnou dávkou nadsázky a najednou nám věci které jsme vůbec nemohli vidět vyvstanou okamžitě na očích .... :-):-)
@ O3VRS « pon 11:04 am »
xxx
@ Mionix « pon 9:14 am »
xxx
@ Skullhlav « pon 8:37 am »
xxx
@ Powerm « ned 8:44 pm »
:)
@ Medvidek « ned 7:54 pm »
Pokud řešíme orientaci lidu - potom nemůžeme vidět možná jejich bídu. Mají pčání, svoje touhy, nedělejme si z nich slouhy. :-) Dneska mě chytá zas básnické střevo - no nic, mejte se fajn .-)
@ Mionix « ned 7:52 pm »
@Keriden,  Pardon. TransGandalf. :-D
@ Keriden « ned 7:51 pm »
Mionix píše: A Gandalf šedý nebo bílý?
to je rasistické Mio. V dnešní době je to neutrální nebo duhová barva 😅
@ Medvidek « ned 7:46 pm »
Nezáleží přeci na barvě, ale na herní - zábavě. To co tvoří dobrou pařbu - nejsou barvy - ale komunita (hráči) přec. Bez nich to prostě také nejde, ale nanávidět se, hádáat se, to je možná důvod proč ta hra zajde ... :-)
@ Mionix « ned 7:39 pm »
A Gandalf šedý nebo bílý?
@ Medvidek « ned 7:37 pm »
Gandalf to je jiná liga, možná píše kde je chyba. :-) Může to být jakkoliv, ale hádat se, nenávidět se i ve hře - NIKOLIV :-)
@ Skullhlav « ned 7:32 pm »
Gandalf by ti na to něco řekl
@ Medvidek « ned 7:29 pm »
Situace byla skvělá, a kde a kdy nastala výrobní chyba? Není třeba chyba lávky, vyvolávat zbytečné hádky? Podstatné je účel přece, přejít v klidu po nebezpečné řece ... :-)

Who is chatting

offline Mionix 

Přihlásit se