Jako každý rok tak i letos přichází svatý Valentýn do každé z říší, aby naplnil své poslání a bezplatně oddával mladé páry.
A jako každý rok tak i letos chtějí císařští úředníci konečně polapit svatého Valentýna a zabránit mu v oddávání zadarmo. :wannafight:
CO: Dárky (na místě) KDY: dne 14.2. v čase mimo Kerindor a Války říší (14:00 - 16:00) KDE: neutrální mapy herního světa (CH1) JAK: GM oznámí v herním chatu lokaci Valentýna a první hráč, který najde Valentýna (GM v proměně), dostane vybrat - buď "bojuje za císařské úředníky" a nebo "chrání Valentýna" a podle toho dostane odměnu.
Zároveň se počítá, kolikrát padne "císařský úředník" a kolikrát "Valentýn" a podle toho bude říše s nejúspěšnějším "odchytem" odměněna.
POZNÁMKA (1): hráč hledá Valentýna POUZE na jezdeckých zvířatech typu Poník, Kůň pro začátečníky, Bojový kůň (WH) a Vojenský kůň (MH).
POZNÁMKA (2): každý hráč může získat odměnu za nalezení Valentýna jen jednou.
[center]Svatý Valentýn na útěku - VÝSLEDKY[/center] Mám dobrou zprávu - ani letos se nepodařilo císařským úředníkům polapit a zajmout svatého Valentýna.
Hledání proběhlo celkem na 22 pozicích nejrůznějších neutrálních map. Z toho 14x byl hráč-nálezce pro sv. Valentýna (tj. aby Valentýn utekl) a jen 8x byl hráč-nálezce pro Císařské úředníky (tj. aby byl Valentýn zatčen).
A jelikož je Valentýn i dobrotivý, odměnil říši, jejíž hráči se nejaktivněji podíleli v pátrání za účelem Valentýnova útěku, bonusem +25% BZK na 24 hodin. Gratulujeme tímto říši Chunjo.
Spoiler:
pro svatého Valentýna
pro Císařské úředníky
Chunjo
8 hráčů
4 hráči
Jinno
4 hráči
1 hráč
Shinsoo
2 hráči
3 hráči
Děkujeme všem soutěžícím a těšíme se na další soutěže. Jen připomínám, že zítra 15.2. ve 20:00 proběhne Valentýnská OX a stále běží velká obrázková Valentýnská soutěž 2015.
Osoby a obsazení: [TGM]Qentina jako sv. Valentýna a duo Císařských úředníků :wannafight: [TGM]Fineus a [GM]Bosacu. Kamera/Režie/Střih/Kostýmy/Scénář Valentýnský GM tým.
@Ezzo95, tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
Dobrý den, OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
No už vím čím to je u mě já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.