Steeplechase 30.04.2020

Informace o vybraných událostech ve hře. Pro kompletní informace o novinkách sledujte web.
Užitečné odkazy: Pravidla, Seznam změn, Tým Ekura
Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Re: Steeplechase (edit: X. kolo 20.9.2015 ve 13:00)

Příspěvek od Mithra » ned 20. zář 2015 10:34:07

10steeple.jpg
Startovní pozice jednotlivých říší:
:shinsoo: u portálu do Zaniklé říše
:chunjo: u portálu do Chrámu Útrapy
:jinno: u portálu do Země Přitažlivosti

Cílové body jsou umístěné po jednom u každého portálu, kterým lze Rozcestí králů opustit.

Poznámka: Duch krále v Červeném lese vás na Rozcestí nepustí, pokud nemá postava alespoň level 50. Postavy s nižším levelem si tedy musí sehnat pergamen návratu do jedné z lokací, které na rozcestí vedou (najdete v Atlase na webu).

Konečné pořadí:
PořadíShinsoo :shinsoo:Chunjo :chunjo:Jinno :jinno:Odměna
1.LatterLilyanDropZeus110x Obrázek Výroční truhla
2.BuffermocxTOMEKxDXK5x Obrázek Výroční truhla
3.DlOChyumgoUnderControl3x Obrázek Výroční truhla
Gratulujeme.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Acarum
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Re: Steeplechase (edit: X. kolo 20.9.2015 ve 13:00)

Příspěvek od Acarum » ned 04. říj 2015 15:46:17

Obrázek
Startovní pozice :chunjo: :jinno: :shinsoo: je v prvním patře jeskyně vyhnanství.

Vzhledem k rozsáhlosti této mapy bude kontrolní bod pouze jeden. Na místě, které obyčejně obývá ledová čarodějka, na samém konci.
[center]Přejeme hodně štěstí, příjemnou zábavu a hlavně rychlé nožky.[/center][/i][/b]

Je zakázáno, zúčastnit se soutěže s více, než jednou postavou.

Vítězům gratulujeme!
1.DIOChyumgo-10x Obrázek Výroční truhla
2.UweArcherLyr6-5x Obrázek Výroční truhla
3.Omfg2Nugetka-3x Obrázek Výroční truhla
[GM]Acarum
Ekura Team

Rittas
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: Steeplechase (edit: XI. kolo 4.10.2015 ve 19:00)

Příspěvek od Rittas » stř 07. říj 2015 15:15:49

Steeplechase.png
Dnes večer se uskuteční "Kerindorská Steeplechase" v Ledové zemi.

:shinsoo: u portálu do Yongan
:chunjo: u portálu do Joan
:jinno: u portálu do Pyungmoo
Přejeme hodně štěstí a příjemnou zábavu.
Důrazně připomínám!!!
NEZAPOMEŇTE SI UDĚLAT MÍSTO V INVENTÁŘI!!!
JE ZAKÁZÁNO NAPADAT A ZABÍJET POSTAVY Z JINÝCH ŘÍŠÍ UVNITŘ JEJICH STARTOVNÍCH KRUHŮ!!!
JE ZAKÁZÁNO, ZÚČASTNIT SE SOUTĚŽE S VÍCE, NEŽ JEDNOU POSTAVOU!!!
dadasdads.png
Vítězům gratulujeme!
1.Darwy99ChyuChiyome10x Obrázek Výroční truhla
2.bufermocLadyYindynejborec5x Obrázek Výroční truhla
3.zbran951Cepino19731Dux023x Obrázek Výroční truhla
[GM]Rittas
Ekura Team

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://support.sindicate.cz

Acarum
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Re: Steeplechase (edit: XII. kolo 7.10.2015 ve 18:00)

Příspěvek od Acarum » ned 25. říj 2015 17:54:17

Obrázek

Halloween je časem duchů, strašidel i padlých hrdinů. Nezapomínejme ovšem na fakt, že duše psů ať už věrných mazličků či divokých čoklů, se kterými měl potíže nejeden hrdina se také odebírají na věčný odpočinek, do spárů Ducha smrti. Avšak duch smrti Vás výměnou za své svíce žádá o jednu laskavost. A tou je vyvenčení jeho psích miláčků po Červeném lese. Mapu však již neposkytnul, proto se budete muset spolehnout na čich a ostatní bystré smysly svých čtyřnohých kolegů. Chtěji se mazlit, hrát si a vyrazit na procházku. Avšak vlivem škodolibosti Ducha smrti i vlivem času nejsou moc pohlední. Proto jim prosím tuto "vadu" na kráse, odpusťte.
Startovní pozice pro :chunjo: :jinno: :shinsoo: jsou na začátku Červeného lesa.
Přejeme hodně štěstí a nechť Vás provazí věrný přítel s nejrychlejšíma nožkama.

Důrazně však připomínáme!!!
JE ZAKÁZÁNO NAPADAT A ZABÍJET POSTAVY Z JINÝCH ŘÍŠÍ UVNITŘ JEJICH STARTOVNÍCH KRUHŮ!!!
[GM]Acarum
Ekura Team

Script
Lv.33
Lv.33
Dal poděkování: 299 poděkování
Dostal poděkování: 1470 poděkování

Re: Steeplechase (edit: XIII. kolo 25.10.2015 ve 20:00)

Příspěvek od Script » ned 25. říj 2015 21:24:04

Gratulujeme vítězům třináctého kola Steeplechase! Toto kolo bylo mimořádně obtížné, což se projevilo také na cílových statistikách. Důležité je, že jsme potěšili Ducha smrti a psí duše tak mohou konečně dojít pokoje.
Shinsoo :shinsoo:Chunjo :chunjo:Jinno :jinno:Celkem :fight:
Účastníků26133170
Dokončilo1391436
1.TarbolLilyanJunkia10x Obrázek Magická vyřezaná dýně
2.myketisonLuca90ABCBuff5x Obrázek Magická vyřezaná dýně
3.WPFactoorMythywarChiyome3x Obrázek Magická vyřezaná dýně
Každý ze zúčastněných závodníků obdržel za odměnu jednu Magickou vyřezávanou dýni. Vítězové najdou zbývající dýně do počtu (dle tabulky výše) ve svém IS skladu, případně jim byly předány ve hře.

Přejeme příjemnou hru.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)

Nix
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 108 poděkování
Dostal poděkování: 307 poděkování

Re: Steeplechase (edit: XIII. kolo 25.10.2015 ve 20:00)

Příspěvek od Nix » čtv 12. lis 2015 17:04:46

Obrázek

Listopad je v plném proudu a ze všech stromů nám popadaly hromady listí. Naši pomocníci sotva stíhají úklid měst a přilehlého okolí, zatímco babky kořenářky se brodí po kolena v listí po lesích a dochází jim zásoby kouzelných bylinek.

Vyhrňme si rukávy a společnými silami máme všechny cestičky v lese uklizeny za pár minut.
úklid lesa.JPG
úklid lesa 3.jpg
[/comment]

Nejlepšími metaři se stali:
1.AlyxaRaguelChiyome10x Obrázek Výroční truhla
2.lanizekMerteJunkia5x Obrázek Výroční truhla
3.buffermocBaki2ulievak3x Obrázek Výroční truhla
Gratulujeme vítězům a děkujeme za pomoc.
... budeš příčinou svého vlastního pádu, neboť svým chováním připravuješ si kříž,
na němž dokonáš ...

Rittas
Lv.2
Lv.2

Re: Steeplechase (edit: XV. kolo 21.11.2015 v 15:00)

Příspěvek od Rittas » sob 21. lis 2015 6:52:47

1.png
Dnes netradičně v odpoledních hodinách proběhne XV. "Kerindorská" Steeplechase opět v Kerindoru s názvem " hon na lišku"
Jelikož v Kerindoru jsou příšery agresivní, nebudou otázky u cílových pilířů.

:shinsoo: na začátku Kerindoru
:jinno: na začátku Kerindoru
:chunjo: na začátku Kerindoru

[center]Přejeme hodně štěstí, příjemnou zábavu a rychlé ťapky[/center]

Důrazně připomínám!!!

Bez názvu.png
Nejlepší lišky:
1.DIOLiIyanJunkia10x Obrázek Výroční truhla
2.myketisonLadyYindyBerruska5x Obrázek Výroční truhla
3.MissFeyraKyrke1DropZeus13x Obrázek Výroční truhla
[GM]Rittas
Ekura Team

Rittas
Lv.2
Lv.2

Re: Steeplechase (edit: XVI. kolo 5.12.2015 v 21:00)

Příspěvek od Rittas » sob 05. pro 2015 4:58:02

Ker.png
Srdečně bych Vás chtěl pozvat na Mikulášskou Steeplechase, která nese název - po stopách zlobivých dětí.
Jelikož se dnes slaví Mikuláš, také ani my jsme nechtěli zůstat pozadu.
Dnes je den kdy se vrací Pán temnoty spolu se svými přisluhovači, aby si mohl s sebou do pekla odnést zlobivé děti, kteří celý rok neposlouchaly.
Jelikož je svět obrovský a přisluhovačů Pána temnoty je málo, poprosil zdejší obyvatele světa Ekury, aby mu s náročným úkolem pomohli.
Obyvatelé světa Ekury se temného Pána báli a proto souhlasili. Vaším úkolem je polapit 6 zlobivých dětí, kteří se schovaly v Ohnivé zemi.
Pán temnoty slíbil odměnu každému, kdo se zúčastní lovu 6 zlobivých dětí a všechny se mu podaří chytit.
Přeji veselého Mikuláše a příjemný začátek vánočních svátků.

:shinsoo: u portálu do Jayangu
:chunjo: u portálu do Bokjungu
:jinno: u portálu do Bakry

[center]Přejeme hodně štěstí, příjemnou zábavu a úspěšný lov[/center][/b]

Důrazně připomínám!!!

111.png
1.DIOLilyanI3ombaCz10x Obrázek Výroční truhla
2.bufermocxTOMEKxStormLord5x Obrázek Výroční truhla
3.GreivusChyumgoNoellik3x Obrázek Výroční truhla
[GM]Rittas
Ekura Team

Script
Lv.33
Lv.33
Dal poděkování: 299 poděkování
Dostal poděkování: 1470 poděkování

Re: Steeplechase (edit: XVI. kolo 5.12.2015 v 21:00)

Příspěvek od Script » čtv 21. led 2016 18:19:11

header.png
Dnes ve 20:30 proběhne další (již patnácté kolo) oblíbené soutěže Steeplechase. Závodníci nechť se dostaví do startovních kruhů, které budou umístěny na začátku Země přitažlivosti. Všem hráčům přejeme příjemnou zábavu.
Orientační trasa závodu:
Orientační trasa závodu
Orientační trasa závodu
Pravidla soutěže a upozornění:
  • Je zakázáno účastnit se soutěže s více, než jednou postavou
  • Je zakázáno napadat a zabíjet postavy stojící uvnitř startovních kruhů
  • Nezapomeňte si udělat místo v inventáři na odměnu
Výsledková listina
1.SpejsixT0MEKxSkeskas10x Obrázek Výroční truhla
2.AshtarothChyumgoStormLord5x Obrázek Výroční truhla
3.myketisonLilyanDropZeus13x Obrázek Výroční truhla
Pozn.: Patnácté kolo soutěže provázelo několik problémů v podobě zabíjení ve startovních kruzích. Přistižení hráči byli samozřejmě potrestáni. Pokud jde o ty, kteří byli v kruhu zabiti po startu závodu, budou samozřejmě odškodněni při podání řádné žádosti na tiketním systému.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)

Scrapik
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Steeplechase (edit: XV. kolo 21.1.2016 v 20:30)

Příspěvek od Scrapik » ned 07. úno 2016 11:06:58

:hello:
Obrázek
Dnes ve 20:00 proběhne 16. kolo soutěže Steeplechase. Soutěž se bude konat na mapě hadí pole. Přesný start naleznete na orientačním plánku níže :!:

Všem přeji příjemnou zábavu. :heart:
Orientační plánek:
Obrázek
Pravidla soutěže a upozornění:
-Je zakázáno účastnit se soutěže s více, než jednou postavou :!:
-Je zakázáno napadat a zabíjet postavy stojící uvnitř startovních kruhů :ouch:
-Nezapomeňte si udělat místo v inventáři na odměnu :idea:
Výsledková listina
1.HelenkaHakan1StormLord10x Obrázek Výroční truhla
2.DIOLilyanDropZeus15x Obrázek Výroční truhla
3.bizarreDJJazzmanncoronerr3x Obrázek Výroční truhla
Blahopřejeme všem vítězům a děkujeme za takto početnou účast ! :heart:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40

Who is chatting