Sindicate/Ekura Co bude dál?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Sindicate/Ekura Co bude dál?

Příspěvek od lordsword » úte 19. bře 2013 16:30:13

SvetaPan píše:
lordsword píše:

Az ted natocis v pohode taliky 3x stejny,prijd mi to rict.Tim myslel tu nevyhodu pro pozdejsi hrace a ne zvasty o vydelani atd..
Trosku premyslej nez sem neco napises.
A prodej uctu je ta nejvetsi hloupost co se tu kdy povolila.
a tvoje hloupost je ze jsi netocil taliky na zacatku jak to prislo do hry ....taky nikdo nebreci ze driv kdo sel do swampu kdyz zacal se vydelalo vic nez tedka a exp to same x))
A ty co hraji po zmene? Pak jakou maji nevyhodu,proti tem co hraly chvily pred nimy?
Ale na tebe radsi nereagovat.jen tu vecne brecis,ze nemas co delat.Nechapu co tu jeste delas kdyz se ti tu nic nelibi.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

GurenaimeYuraki
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 190 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GurenaimeYuraki » úte 19. bře 2013 16:34:00

Spoiler:
lordsword píše:
GurenaimeYuraki píše:
slusnej píše:Prostě to šlo dřív natočit, ti kteří si to natočili maj výhodu v tom že to jinčí teď už nebudou mít, stejně ten kdo založí postavu novou a nebo prostě novej člověk co bude chttí hrát na ekuře, bude mít fakt největší smůlu, protože aby dohnal ty průměrné hráče některé, prostě ti co začnou už maj smůlu a ti co hrají jsou v plusu teď, tak ty talismany bych tolik nehrotil.. Tím chci říct že ti co chcou začít jsou na tom 100x hůř než vy ostatní.
Zase tak znevýhodněně bych to neviděl...
V čem měli výhodu ti, co začínali rok-dva zpátky? Museli na většinu přijít sami, ne jak dnes, že zavítáš na fórum/youtube a máš tu kompletní návod až někde do 130lvlu. Nadřeli se na lvlech 2x tolik, dnes s postavou 101lvl vlezu do swampu a po víkendu vylezu s 115lvlem. Máš tu bezpečný obchod s postavami, takže si pomalu pokoupíš všechno. Muselo se přijít na to jak se chodí rokle metodou pokus-omyl.

Tak tu netvrďte jak jsou nově začínající strašně znevýhodněni, když to je blbost jako kamna v paneláku. :normal?:
Az ted natocis v pohode taliky 3x stejny,prijd mi to rict.Tim myslel tu nevyhodu pro pozdejsi hrace a ne zvasty o vydelani atd..
Trosku premyslej nez sem neco napises.
A prodej uctu je ta nejvetsi hloupost co se tu kdy povolila.
SvetaPan to napsal dost trefně, do každého takového tématu se akorát tahají začátečníci jak nemají šanci a bla bla bla. Prostě je to vývoj hry, Ti co mají 3 stejné talíky ve věcech tak mají akorát štěstí, že tenkrát holt už se pojali něco dělat. Taky můžu brečet, že mám nevýhodu proti těm, co šli do swampu dřív než já, a za jeden swamp udělal 3lvly a vydělali X stovek milionů.

Myslel jsem, že Tě mám v blok listu. Nemám, hned svou chybu napravím. Nemám náladu číst Tvoje neustále útočné a do někoho rýpající posty.
Obrázek

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » úte 19. bře 2013 17:09:49

Akorát jen to, že bez těch začátečníků na které se tu stále čím dál tím více nehledí se tu můžete za chvíli chytit kolem krku a plácat se po zádech jak jste dobrý, bohužel na poloprázdném serveru...

Každý král potřebuju prostý lid, aby měl komu vládnout, jenže na to se tady nekouká, tady se má jet dopředu, pro úzce profilovanou skupinu lidí, kteří nevědí kdy skončit viz Světapán...

Nemluvě o tom, kdo to vše zaplatí, protože nejvíc peněz se utrácí při rozvoji postav, nikoliv když si max level a máš vše a jen se tu nudíš...

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » úte 19. bře 2013 17:24:52

forumman píše:Akorát jen to, že bez těch začátečníků na které se tu stále čím dál tím více nehledí se tu můžete za chvíli chytit kolem krku a plácat se po zádech jak jste dobrý, bohužel na poloprázdném serveru...

Každý král potřebuju prostý lid, aby měl komu vládnout, jenže na to se tady nekouká, tady se má jet dopředu, pro úzce profilovanou skupinu lidí, kteří nevědí kdy skončit viz Světapán...

Nemluvě o tom, kdo to vše zaplatí, protože nejvíc peněz se utrácí při rozvoji postav, nikoliv když si max level a máš vše a jen se tu nudíš...

ten kdo chce neceho dosahnout bude hrat i tedka od zacatku ..dalsi vlna co by neceho chteli dosahnout ale jsou liny tak se radeji vymluvej na to ze server je rozehranej a uz tu nikoho nedozenou..pritom se jen musi chtit ..a jde vse

a porad se tu ma malej lvl lepe nez velkej...kde muze neco velkej lvl vydelat? jen v HG ale to jen v pripade ze uz ma draci veci hotovy ktery chce ...
Sieg oder Valhöll

MegaSuraS
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 50 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od MegaSuraS » úte 19. bře 2013 17:31:35

Já bych řekl, že je to naopak lehčí než my kdysi.. Stačí stát s lvlem 1 u NPCčka kde vyhazujou kerindoráci itemy a maj vyděláno, kdo to kdy viděl před cca rokem a půl že by se vyhodilo bsko +7 na zem??

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » úte 19. bře 2013 18:54:58

No to víš že ano, že bude hrát pro zábavu jako odreagování, v momentě kdy jim to začne z nějaké důvodu šrotovat a začnou počítat co jak a za jak dlouho jsou v háji.... jenom na karmu nadáváte a to jste mazácí :mrgreen:
Co se týká výdělků ve HG.
ad1) když nechceš všechno hned vyděláš.
ad2) elita má všechny dropy do všech lokací že :roll: :D
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

NepremoziteIny
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od NepremoziteIny » úte 19. bře 2013 19:20:02

Nepamatuju se, že bych někdy před rokem chodil do swampu a vydělal xxxkkk a naexpil xLv to je pěkná hovadina. Navíc yangy se dají nahrabat vždycky stejně jako level, ale kde mám sebrat věc, kterou mi nikdo neprodá a už téměř nejde natočit? Uznávám byla to moje chyba, že mi nedošlo , že pokud ty talíky nenatočím teď tak už nikdy :?
Nebuď jeden z milionu, buď jeden z 300..

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 19. bře 2013 19:25:27

GurenaimeYuraki píše:

SvetaPan to napsal dost trefně, do každého takového tématu se akorát tahají začátečníci jak nemají šanci a bla bla bla. Prostě je to vývoj hry, Ti co mají 3 stejné talíky ve věcech tak mají akorát štěstí, že tenkrát holt už se pojali něco dělat. Taky můžu brečet, že mám nevýhodu proti těm, co šli do swampu dřív než já, a za jeden swamp udělal 3lvly a vydělali X stovek milionů.

Myslel jsem, že Tě mám v blok listu. Nemám, hned svou chybu napravím. Nemám náladu číst Tvoje neustále útočné a do někoho rýpající posty.
Si me dej kam chces.ja te mam na jednom miste.Ale o tom tohle tema neni.Nechapu co sem porad tahas nejake vydelavani a zacatecniky? Ja si vydelam i ted,ale nezj a natocim 3 stejne taliky tak to budu delat rok a mozna se to ani nepovede a oni to mely za den :lol:
Ale co me je to stejnak jedno.Jen sem reagoval na zdejsi tema.Nejsem zacatecnik,tak vim,ze se stejne nic nezmeni :tutununu:
Proste se musi hrat s tim co je:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Numen
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Numen » stř 20. bře 2013 13:38:09

Tak se do toho taky vrhnu :-) jen až saggi vrátí zpět systém na kterém jsem začínaly my :-) My starší hráči jsme ze startu vydělávaly 100KK celej týden :-) vy to máte za par hodin na polobosech , tak mě řekni , jak to myslíš , že na tvůj prostý lid se kašle ? vše je vyvážený. :up:
Obrázek
Hraní: CH2
LVL127
Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady , jednoduše si hoď mincí.
Ne proto , že by měla rozhodnout za tebe , ale pro ten moment , kdy je ve vzduchu - a ty najednou víš , v kterou možnost doufáš

Postavy , věci na prodej zde: viewtopic.php?f=14&t=100973

Andri
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Andri » čtv 21. bře 2013 9:25:20

No, zase ale uznej, že dřív stál kámen+6 10kk, dneska... 60kk+. Možná, že stačí zbírat věci a výdělek je jistej, ale ta cena je celkově úplně jiná. Perly a tak dále. Dnes je možná výdělek 5x větši než tehdy, ale věci taky stojí 5x víc než dřív a navíc, je tu mnohem víc možností než dříve (talismany). Nebudeme se tu dohadovat jestli to dřív bylo lehčí nebo ne. Podle mě to je těžší dnes. Ale každý má svůj názor ;)
Podpis smazán moderátorem fóra.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »

Who is chatting

offline Kacii 
offline Kazuro 
offline Marph 
offline Mionix 
offline marexanax