HonzaM píše:Proč ironie? Tabulky mi tam padaj dobře a padaj tam i náčeníci takže tě nebude tak mrzet když dlouho nepadne tabulka :PPPObchodnik799 píše:počkej ironie ?HonzaM píše:běž nahoru na devítiocase.
Myslel jsi tisicibojovnika že

HonzaM píše:Proč ironie? Tabulky mi tam padaj dobře a padaj tam i náčeníci takže tě nebude tak mrzet když dlouho nepadne tabulka :PPPObchodnik799 píše:počkej ironie ?HonzaM píše:běž nahoru na devítiocase.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
souhlasslusnej píše:Přeskakuj CH, někdy to pomůže.. Mě to dřív vůbec nepadalo taky třeba hodinu nic a asi 300 pláštů i kolikrát pryč a fakt do slova nic..
Tak ono když jsem u toho keri za suru tak to taková nuda neníDetek píše:zkus to třeba dneska večer tam jítjá mam den, kdy dropnu za hodku 8 tabulek a potom mam den kdy třeba jen 2
na dýl tam ani nechodim, nevim jak tam někdo může vydržet 1000 pláštů
bych se unudil
to je hovadina jak nechcešChristAngel píše:a co třeba že máš už jinou tabulku v invu? :3 Pokud tam už nějakou máš tak ti druhá nepadne nikdy![]()
přesně tak, sice to tak v návodu napsané je, ale padaj normálně i když ji máš v invuHonzaM píše:to je hovadina jak nechcešChristAngel píše:a co třeba že máš už jinou tabulku v invu? :3 Pokud tam už nějakou máš tak ti druhá nepadne nikdy![]()