Jak to je s relogem v Hg?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Re: Jak to je s relogem v Hg?

Příspěvek od Ghibli » pát 22. bře 2013 10:42:19

Lemie - nikam nechoď. :)

Tohle se mi nějak nezdá. Saggi nepočítal? To sem radši nepište, nebo začnu něco o tom, že se zase nevyužil potenciál hráčů ke kvalitnímu testování. ;)

Ale k věci. Vstupní kvóta do Swampu je krev a kolik si seženu krví, tolik tam můžu mít postav. A jestli někdo utáhne Swamp na Bažinách na čtyřech účtech (dva dropeři sekají, každý svojí Bažinu a dvě buffky sbírají a buffují) tak klidně i tohle. A HG? Jestli někdo sežene dostatečný počet medailí nebo udělá hodnosti... Takže v čem je rozdíl?

Podle mě v ničem. Každá postava, co tam vlezla, zaplatila vstupné. Tečka. A už je na hráči, co tam s ní bude dělat.

To je jako kdybych se tady "divil" hráčům, co si "šetří" krev ve Swampu tím, že odhlašují buffku, přičemž já tu buffku mám nonstop zapnutou. A je to bugování času Swampu? Nee. ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pát 22. bře 2013 10:51:31

Dobře no, a jak je to s počítám času když se na tom účtu logne jiná postava a postaví si třeba stánek na tržnici?, nebo když si stejná postava na stejném účtu přiveze ke vstupu třeba kuličku proměny?
Ve swampu nemáš žádnou odměnu na konci a já opravdu myslím že to Saggi zamýšlel jako skupinu :think: a ne jako že si to někdo namnoží a pryč s postavama, to popírá záměr té lokace taková jaká je.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Lemie
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od Lemie » pát 22. bře 2013 10:56:11

Kluci neřešte to, stejně si tu každý bude tvrdit svou v co věří a co mu přijde logické. Saggi mi odepíše a ban popřípadě dostanu já, ne vy. Akorát Renegede neber to tak do hloubky, myslím si, že když si někdo namnoží Haegeron, tak nestíhá zapínat shopa na účtu nebo si nosit kuličky, prostě si to namnoží a dojde mapu ;)

Edit: Ale je to trošku nefér, lidi co mají lepší pc, si tam postavy nechají a lidi co mají slabší pc, tak tam můžou chodit jen s dvouma postavama, protože když si jich nechají víc, tak jim to seká?
ObrázekLimieCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
100. 000 min. +
Jinno
ARMAGEDON
141
M5
M5
G7
COMPLETE
Nesty
Ve hře offline, tady občas... THE END

Andri
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Andri » pát 22. bře 2013 11:15:17

Vždy je to o PC, já si udělal dropa do swampu (110lv na eza) a byl jsem tam 2x a už nemám náladu tam víckrát jít. Každejch 5 minut musím relog. Prostě celej swamp se přihlašuju a pak se divím, že s prémkem a 87% na yangy dám jen 400kk.

Ale k tématu, podle mě by to bug být neměl, snad o tom Saggi ví a z nějakého důvodu to tak je. Zřejmě proto, že víc postav = víc mobů. Byla by dost otročina shánět při každé výpravě několik lidí, kteří by tam nejlépe jen stáli a nic nedělali.
Podpis smazán moderátorem fóra.

Ghibli
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od Ghibli » pát 22. bře 2013 11:15:47

Renegade2 - nebo třeba jako Kerindor, hráči si tuším před uzavřením odhlašují postavy a nechávají je tam "přespat" do doby dalšího otevření. A s dalšími postavami na tom účtu můžou být ve hře. Hra to umožňuje.

Lemie - Neboj, nedáme tě. :fight: A jestli je nefér, že má někdo lepší PC než druhý? No jak se to vezme - já se chtěl taky narodit do bohatší rodiny a nějak to nevyšlo. Hold s tím musí i Hra počítat. :D Každopádně ne každý šetří třeba krev u buffa jen proto, že šetří yangy - někdo opravdu neutáhne na NTB dva účty a odhlašování je pro něj nutnost. A hledat hranici, kdo to dělá kvůli výhodě nebo pro nižší výkon PC... to by bylo na dlouho.
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pát 22. bře 2013 11:21:55

Kerindor o tom to bylo řečeno že je to dobrá vůle Saggiho o HG nic nepadlo :D
Jinak není to košér ale samozřejmně taky nejsem pro žádnej trest, to bych ho muslel dostat taky že nehraju košér a nechávám je na začátku a až potom tam s nima dojedu na konec.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Ghibli
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od Ghibli » pát 22. bře 2013 12:25:39

Renegade2 - počkáme tedy, co na HG řekne Náčelník. Ale nevím, jak by to v době multiúčtů a občasných nestabilit serveru šlo ohlídat nebo udělat jinak. :?

A i kdyby za to padl i nějaký trest, tak doufám, že to nebude nic absolutního (BAN) ale něco alternativního - třeba říši prospěšné práce (a že se na čas zase setkáme ve Válkách :wannafight: )
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » pát 22. bře 2013 12:31:24

Já chci abych mohl mít stejně moc příšer jako lidi co si můžou dovolit tahat víc postav. :ts:

Andri
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Andri » pát 22. bře 2013 12:37:05

Výborně, to by bylo geniální řešení. Klidně by to mohlo být tak, že na začátku by se u průvodce určila hustota monster. Lehká,střední těžka (jako příklad). Toto by zvolil vůdce skupiny. Většina by asi dávala co nejvíc mobů, ale kdyby někdo chvátal a šlo mu o to projet to rychle, tak by si jich tolik nedával. Byla by to každého věc. I takovéhle řešení se tu nabízí ;) :up:
Podpis smazán moderátorem fóra.

Ghibli
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od Ghibli » pát 22. bře 2013 12:47:03

HonzaM - ale jo, pořád máš dvě možnosti na výběr: buď vyexpit nebo nakoupit postavy s levelem 120+ (to je pro individualisty) a nebo jít za kamarády nebo spolucecháčky a naverbovat je a vzít do HG sebou (to je pro týmové hráče). :up:

Andri - tohle se mi líbí, ale jestli to jde, aby si hráč mohl nastavovat různou obtížnost mapy (těžší mobové a k tomu odpovídající drop, expy nebo jen víc mobů apod.). Každopádně šup s tím do Návrhů, ať si toho všimne někdo z programátorů hry a dá vědět, je li tohle vůbec možné. ;)
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Hakan 
offline Mionix 
offline libast 
offline marexanax