Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
torin píše:Myslim že už tu bylo pár použitelných návrhů jak to vyřešit.
Vzdej to, to nemá cenu se sním dohadovat.. to máš větší šanci to vysvětlit praseti..
To nemá ale on to bude brát za své vítězství, že jste to vzdali ))))
promin ale ten kdo neumi ani cist co me chce vysvetlovat? ja v tom mam jasno ale koukam ze pulka lidi co by podnikala (tady z lidi ) by zkrachovala este driv nez by otevreli
Ále néé, on má vlastně pravdu teď mě dochází čas na kostech z HG, počkám až tam bude 6 minut místo 6.hodin no 6 jako 6 a hodím to za 250kk Počkám na vola kterej to koupí Ne že potom budete dávat kostí za 10kkk nepoužítý, to by bylo ty ty ty
Ale já to neřešim kvůli sobě, ale kvůli ostatním. Já chodim do keri, takže já kosti mam. Ale proč ti to tolik vadí a zastáváš se jich, pokud to teda ty sám takhle neděláš? Neměl by se server co nejlépe vyladit pro pohodlí hráčů?
SvetaPan píše:
promin ale ten kdo neumi ani cist co me chce vysvetlovat? ja v tom mam jasno ale koukam ze pulka lidi co by podnikala (tady z lidi ) by zkrachovala este driv nez by otevreli
Nejde o to kdo neumí číst ale o chvilkovou nepozornost ... ty si nejspíš dokonalej, tobě se to nikdy stát nemůže ... je to prostě pokus o podvod to je to samé jako když někdo chce vyměnit prachy přijde na pumpu zakecá pumpařku, zmate jí a obere o prachy ... kdo je na vině? Ona že byla chvilku nepozorná nebo on že toho využil ? ... pochybuju že by zavřeli tu pumpařku za to, že okradla majitele benzínky o peníze ... je to prostě zneužití nepozornosti a pokus o podvod a mělo by se to určitě trestat ... nikdy se mi nestalo, že bych dal něco na stánek za jinou cenu omylem ... hraju tuhle hru přes 6 let a nikdy se mi to nestalo ... takže překlep je opravdu trapná výmluva ... máš si to zkontrolovat když to tam dáváš ... jak jsem už řekl ... je zajímavé, že se nikdy nikdo nespletl v tom že by dal 6 hodinové kosti za cenu těch 6 minutovek ... mysli si a piš co chceš, dementuj si tento post jak chceš já už na tebe nebudu reagovat, protože prostě tvoje názory jsou pro mě irelevantní...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "
SvetaPan píše:
Nejde o to kdo neumí číst ale o chvilkovou nepozornost ... ty si nejspíš dokonalej, tobě se to nikdy stát nemůže ... je to prostě pokus o podvod to je to samé jako když někdo chce vyměnit prachy přijde na pumpu zakecá pumpařku, zmate jí a obere o prachy ... kdo je na vině? Ona že byla chvilku nepozorná nebo on že toho využil ? ... pochybuju že by zavřeli tu pumpařku za to, že okradla majitele benzínky o peníze ... je to prostě zneužití nepozornosti a pokus o podvod a mělo by se to určitě trestat ... nikdy se mi nestalo, že bych dal něco na stánek za jinou cenu omylem ... hraju tuhle hru přes 6 let a nikdy se mi to nestalo ... takže překlep je opravdu trapná výmluva ... máš si to zkontrolovat když to tam dáváš ... jak jsem už řekl ... je zajímavé, že se nikdy nikdo nespletl v tom že by dal 6 hodinové kosti za cenu těch 6 minutovek ... mysli si a piš co chceš, dementuj si tento post jak chceš já už na tebe nebudu reagovat, protože prostě tvoje názory jsou pro mě irelevantní...
kdyz clovek napise nazev stanku KOSTI a da tam kosti na 6 min za nakou cenu tak nikdo ho prece nemuze trestat nebo kdyz napise uplne jinej nazev stanku nez co tam ma.....
ale jiny je kdyz tam napises kosti a das tam 1 kosti na 6 hodin za nakou cenu a pak kosti na 6 min za nakou cenu to uz smrdi
to same kdyz napises kosti 6 hodin nazev stanku a das tam 6 min to taky smrdi a je to podvod chapes to konecne uz? jestli ne rekni mame a tatoj at ti to vysvetlej
ale porad plati KOUKEJ 3* NEZ NECO KOUPIS A NEVER TOMU CO MA NAPSANYHO V NAZVU STANKU
SvetaPan píše:
kdyz clovek napise nazev stanku KOSTI a da tam kosti na 6 min za nakou cenu tak nikdo ho prece nemuze trestat nebo kdyz napise uplne jinej nazev stanku nez co tam ma.....
ale jiny je kdyz tam napises kosti a das tam 1 kosti na 6 hodin za nakou cenu a pak kosti na 6 min za nakou cenu to uz smrdi
to same kdyz napises kosti 6 hodin nazev stanku a das tam 6 min to taky smrdi a je to podvod chapes to konecne uz? jestli ne rekni mame a tatoj at ti to vysvetlej
ale porad plati KOUKEJ 3* NEZ NECO KOUPIS A NEVER TOMU CO MA NAPSANYHO V NAZVU STANKU
tady sem ti to krasne napsal podle pravidel hry
Dobře opravdu naposled .... nikdo neprodává kosti na 7 minut ani na 5 ale každej na 6 ... neříkej mi že to není úmysl ... je to jasnej úmysl ... vidím jen jedinej důvod že to obhajuješ ... a to že jsi jeden z těch co ty kosti tak prodává/prodával ... ale tebe opravdu řešit nebudu jako takovej jsi mi absolutně ukradenej ... jen číst ty tvoje hloupé názory,výmluvy,komenty (jednoduše kecy) mě opravdu nebaví tudíž má debata s tebou definitivně končí...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "
jj v realu v krame te taky ojebavaj na kazdym rohu a stezujes si na ne? rves tam pres celej kram co si to dovolujou? takhle okradat lidi z nepozornosti?
@VOJTTANOOO, Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.