Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Tak jak se vám líbí prozatimní Apríl ? Myslím si, že GM si na nás připravilo pár parádních kousků . A snad se ještě něčeho dočkáme . Už jen to, že začalo sněžit mě dostalo .
Vypuštění pár pirátů Tanaka (byla to zábava neustále za nimi běhat rozhodně se povedlo :yeah: ).
Tak diskutujte co jste kde zažili při dnešním Eventu
Prosím, špatnou náladu a hádky zanechte mimo toto téma
Chystá se i OX (aspoň předpokládám), někde se určitě bojuje s Bossy... hoďte sem taky nějaký pěkný obrázek, ať ostatní víme, jak to tam vypadá. A kdo přitom najde GM a vycvakne se s ním, tak to má za dva body.
Chystá se i OX (aspoň předpokládám), někde se určitě bojuje s Bossy... hoďte sem taky nějaký pěkný obrázek, ať ostatní víme, jak to tam vypadá. A kdo přitom najde GM a vycvakne se s ním, tak to má za dva body.
Ty bonusy bych bral celý týden, bych nahlasíl A-čko ve škole
Bonusy potěšily Na bosse asi nema smysl lízt, to nechám pro menší.
Giant - no, jestli moje "zdroje" nelžou, tak říše, která bude nejúspěšnější v soutěži OX, by nemusela v tomle týdnu do školy a mohla si užívat jak hru, tak i bonusky - nemusela, protože na co mají ti nejchytřejší chodit do školy, když všechno umí a ví.
Každopádně pro nás ostatní je tu ještě možnost si takový pěkný bonusek "zařídit" - v úterý, ve čtvrtek a v sobotu máme příležitost. (Válka říší). :wannafight:
NepremoziteIny - tolik princů a jen jeden Drak?
Nemáte ještě někdo další po ruce "foťák" a nepodělíte se s námi o vaše obrázky
Těch draků jsme tam měli asi 5 postupně a ono bylo těžký zabít i jednoho pokaždé, když udělal nějaký sklil jsem byl mrtvý viz. screen -40k
Tak tohle mě dostalo