Celkem se bojím právě těch hlavních, ty tam klidně vlítneš, ale já ne. A i ti "blázínci" mají většinou hlavní.Wacer píše:Čau, já mám Dropa na 60 a vynáším za 2 hodiny cca. 210kk když padne Mapa pokladu tak i víc.
Jinak mám - Válečníka - Tělesný boj (57 Lv) 612 Obrany, Buff 81% a vydělávám v pohodě...když mě někdo začne otravovat, tak přijdu s hlavní a sundám ho...
Udělej asi 57 a můžeš chodit na 60,65 ty Pády vždy nejsou plné...třeba když jdeš v noci nebo ráno na ně tak jsou volné ale i přes den vidím někdy, že tam nikdo není..a tam můžeš vydělat...
Dropoval jsem na 60 přes víkend s prémkem a vydělal jsem si na buffa do swampu a už tam můžu chodit a vydělávat....
Nový začátek - prosím o rady ;)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Secreat
- Lv.20

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Nový začátek - prosím o rady ;)
...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.
- Wacer
- Lv.7

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
No nebo třeba napiš nějakému hráči ve městě jestli by tam nepřišel kdyby tě začal někdo zabíjet.
Nový začátek - Sindicate
1.12.2013
1.12.2013
-
Secreat
- Lv.20

Neříkám, že tady nejsou ochotní lidé, ale moc se jich nenajde... To už bych si vymýšlel moc, prostě holt kdyžtak změním ch.Wacer píše:No nebo třeba napiš nějakému hráči ve městě jestli by tam nepřišel kdyby tě začal někdo zabíjet.
Jakmile prodám ten jedák, začnu dělat wara 57.
Děkuji ještě jednou všem za rady a můžete LOCK
...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.
-
Secreat
- Lv.20

Byl by moc rozdíl dropit s warem 61? Našel jsem jeden účet, kde ho mám.Wacer píše:Čau, já mám Dropa na 60 a vynáším za 2 hodiny cca. 210kk když padne Mapa pokladu tak i víc.
Jinak mám - Válečníka - Tělesný boj (57 Lv) 612 Obrany, Buff 81% a vydělávám v pohodě...když mě někdo začne otravovat, tak přijdu s hlavní a sundám ho...
Udělej asi 57 a můžeš chodit na 60,65 ty Pády vždy nejsou plné...třeba když jdeš v noci nebo ráno na ně tak jsou volné ale i přes den vidím někdy, že tam nikdo není..a tam můžeš vydělat...
Dropoval jsem na 60 přes víkend s prémkem a vydělal jsem si na buffa do swampu a už tam můžu chodit a vydělávat....
...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.
- Barths
- Lv.15

- Dostal poděkování: 9 poděkování
sprav kludne aj 42, ja som 45 utieklo a uplne pohode dávam 65
lepší drop a viac yangov 
-
Secreat
- Lv.20

Měl bych mít někde ještě postavu 42-48lvl dropera, ale teď nevím, jak se jmenuje ten účet. Vím jen jméno té postavy + heslo. Nedá se to nějak zjistit?Barths píše:sprav kludne aj 42, ja som 45 utieklo a uplne pohode dávam 65lepší drop a viac yangov
Jinak pak mám teda ještě 61 wara, ale to už je asi moc.
...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.
neda se to zistit .. 61 je podle mne dost na 60 i 57 je promne moc na 60 ale tak ze 61 bez na 65ky nebo 70
- Wacer
- Lv.7

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Já mám 57 a chodím na Pády a vynáší mi to dost..když mám 42 tak je větší drop ale když třeba padne Mapa pokladu tak je větší problém ji v těch věcích co padly z metinu najít...Já mám 57 a dávám cca. 200kk za 2 hodinky - jak už jsem psal a někdy mi padne i 2x Mapa pokladu a to je hned 420kk. 
Nový začátek - Sindicate
1.12.2013
1.12.2013
-
Secreat
- Lv.20

Vyzkouším tu 61. Neměl bych na to prachy, dělat novou postavu. Ještě mě chybí koupit ebenky a zbraň. Na to mám 500kk...
...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.