Máš to napsané pod videemChristAngel píše:Pěknýa optej se prosím extrema na název toho prvního dubstepu co tam má
Nebo kdyby jsi mi sem ty třeba hodil odkaz, díky
By ExtreeeMee
-
Ninjitsu
- Lv.8

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: By ExtreeeMee
- BloodRayne
- Lv.20

- Dal poděkování: 118 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování
Tady něco smrdí, právě někdo vylez z p...., bohužel lezeš nepravímuNinjitsu píše:ExtreeeMee se ptá čemu se takový rádoby "PvP" hráč jako ty smějeBloodRayne píše:![]()
- jsemhloupy
- Lv.9

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
-
Ninjitsu
- Lv.8

Já lezu někomu do prdele když mu vyhovím pokud mne o něco poprosí? si zabilaBloodRayne píše:Tady něco smrdí, právě někdo vylez z p...., bohužel lezeš nepravímuNinjitsu píše:ExtreeeMee se ptá čemu se takový rádoby "PvP" hráč jako ty smějeBloodRayne píše:![]()
- BloodRayne
- Lv.20

- Dal poděkování: 118 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování
Hele ty rektalní alpinisto, tobě se můžu jen chlamat a taky, že si mi pro smich, pokračuj v tom co děláš a bud si jist, že budeš na druhem místě jako nej pako na sindi, bohužel 1 být nemůžeš to už ti vyžral extrím 
- kira8
- Lv.2

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Rusilo když se ti to nelíbí, tak co takhle pro jednou zkusit se k tomu vůbec nevyjadřovat. Vidíš slovo Extreme a hned máš potřebu všechny hanit. Ale nezapomeň tvrdit, že je ti Exi i jeho kamarádi uplně šum a fuk..

děkuji Xiri za podpis
-
Ninjitsu
- Lv.8

Tohle si zarámuj a posílej to extremovi až mu budeš lést do prdelky hned potom spamu do PM aby ti šel pomoct do svaté mucíq :tutununu:BloodRayne píše:Hele ty rektalní alpinisto, tobě se můžu jen chlamat a taky, že si mi pro smich, pokračuj v tom co děláš a bud si jist, že budeš na druhem místě jako nej pako na sindi, bohužel 1 být nemůžeš to už ti vyžral extrím