E. a jak sem říkal, nechci aby to bylo prťavé, ale udělat to o trošku menší by neuškodilo ....
Píšeš blbosti, až se mi z toho chce brečet.BloodRayne píše:Nová mapa na války nic nevyřeší, když se podívam na shinsoo tak 100% ne.
At si z shinsoo myslí, napíše co chce po tom co tu napíšu otevřeně co si myslím, je to pravda.
Celé slavné shinsoo stálo jen na par hráčích, nic jiného nebylo, chodilo červených mraky do válek, pač jednoduche cb,výhra a nemusely se ani snažit..výhrra jista..
Ted přišla doba kdy se mají snažit a jediný co čtu v pm, nemám čas,nemám prachy na kosti, du rraděj Hg a podobně.
Kde na to braly čas a prachy když sme suveréně vyhravaly?To tam byly nasáčkovaný každou war, holt se jen ukázalo , že když se maj snažit tak se raděj ani nelognou.
Je v červené par skallních hráču kteří by tam šly i proti desetinásobný přesile, ale těchh je zoufale málo.
Hodně mě pobavilo nedávno war kdy bylo modrých o 20 víc jak červených (žlutych podobná přesila) a odpověd červených na to?Kosti sou drahý![]()
Tohle si myslím o červené, když se má snažit, hodí raděj flintu do žita..
PS:A o cechach v red nemám taky válné mínění, včetně našeho..nejsou schopní se domluvit ani na war cechu kort tak říší...
Křemílek píše:Píšeš blbosti, až se mi z toho chce brečet.BloodRayne píše:Nová mapa na války nic nevyřeší, když se podívam na shinsoo tak 100% ne.
At si z shinsoo myslí, napíše co chce po tom co tu napíšu otevřeně co si myslím, je to pravda.
Celé slavné shinsoo stálo jen na par hráčích, nic jiného nebylo, chodilo červených mraky do válek, pač jednoduche cb,výhra a nemusely se ani snažit..výhrra jista..
Ted přišla doba kdy se mají snažit a jediný co čtu v pm, nemám čas,nemám prachy na kosti, du rraděj Hg a podobně.
Kde na to braly čas a prachy když sme suveréně vyhravaly?To tam byly nasáčkovaný každou war, holt se jen ukázalo , že když se maj snažit tak se raděj ani nelognou.
Je v červené par skallních hráču kteří by tam šly i proti desetinásobný přesile, ale těchh je zoufale málo.
Hodně mě pobavilo nedávno war kdy bylo modrých o 20 víc jak červených (žlutych podobná přesila) a odpověd červených na to?Kosti sou drahý![]()
Tohle si myslím o červené, když se má snažit, hodí raděj flintu do žita..
PS:A o cechach v red nemám taky válné mínění, včetně našeho..nejsou schopní se domluvit ani na war cechu kort tak říší...
![]() | Limie | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
100. 000 min. + | Jinno | ARMAGEDON | 141 | M5 | M5 | G7 | COMPLETE | Nesty |
Proč třeba nezískavaj pvp hráči real prachy za každé získáné CB ? ...LOCO30 píše:No já to momentálně vidím z pohledu hráče, který si jde občas plácnoutTakoví hráč nemá v PVP šanci a ani důvod ho dělat. Radši si jde dropovat karmu, zručnost, yang atd.
Proč se vše dělá jen pro PVM hráče. Stěžovali si že nemají hodnost? Šup a hodnost se jim udělala.
Co má PVP hráč? Jaké má ulehčení hry, jakou má výhodu, co obdrží za snahu, co získá za čas strávený ve war a svaté?
Karma -1-2h každá den
Zručnost -10-45min každý den
Biolog -podle způsobu, koupit-vysekat
yang -spousta času
Takže tady máme každodenní plán na 3-4h hraní. Kde je čas na PVP?
Např.
Proč třeba PVP hráči nezískají karmy za určitý počet cb?
Proč se jim třeba nenavýší lv biologa, zručnosti atd?
Proč za cb nemají možnost nového biologa nebo vylepšování své postavy?
Proč nezískají cechy vylepšení za cechovní války.
Proč vítězná říše nezíská přístup do nové mapy a ostatní ne(nebo třeba jen na pár hodin)
Proč se neutvoří turnaj říší?
Zatím to vidím spíše na PVM směr, než PVP.
Proč nevidím tebe v PVP? Nestíháš, nemáš na to, nebaví tě to, nic za to neobdržíš, nemáš motivaci nebo proč?Lexion píše:Proč třeba nezískavaj pvp hráči real prachy za každé získáné CB ? ...LOCO30 píše:No já to momentálně vidím z pohledu hráče, který si jde občas plácnoutTakoví hráč nemá v PVP šanci a ani důvod ho dělat. Radši si jde dropovat karmu, zručnost, yang atd.
Proč se vše dělá jen pro PVM hráče. Stěžovali si že nemají hodnost? Šup a hodnost se jim udělala.
Co má PVP hráč? Jaké má ulehčení hry, jakou má výhodu, co obdrží za snahu, co získá za čas strávený ve war a svaté?
Karma -1-2h každá den
Zručnost -10-45min každý den
Biolog -podle způsobu, koupit-vysekat
yang -spousta času
Takže tady máme každodenní plán na 3-4h hraní. Kde je čas na PVP?
Např.
Proč třeba PVP hráči nezískají karmy za určitý počet cb?
Proč se jim třeba nenavýší lv biologa, zručnosti atd?
Proč za cb nemají možnost nového biologa nebo vylepšování své postavy?
Proč nezískají cechy vylepšení za cechovní války.
Proč vítězná říše nezíská přístup do nové mapy a ostatní ne(nebo třeba jen na pár hodin)
Proč se neutvoří turnaj říší?
Zatím to vidím spíše na PVM směr, než PVP.nechceš toho trochu moc ?