SIN-sindicate
FORT-furtuna?

sice asi nesmysl, ale musel jsem se svěřit

K cemu by byla nova mala?Barunecka píše:wow, no už se nehorázně těším, možná že nová malá a s tím bude třeba spojená i ta magická pečeť:D
Bmlegend píše:Před půl rokem jsem psal jestli tu nebude zpátky něco na způsob casina bylo my odepsáno že se na tom pracuje takže tipuju něco se sázením
Doufam,ze to nic takoveho nebude.Sazky a kasina uz sou davno vymyslene na jinych metinech,takze by to snad netrvalo sem uvest tak dlouho:)DarkMagic píše:lol, mě napadlo, že by to byla ta sázková "něco" (kancelář) jak tu někdo psal o tom
SIN-sindicate
FORT-furtuna?
bože, jsem na mobilu a mám t9 tak my to z mapy opravilo na malou, jasně že jsem myslel novou mapu... :normal?:lordsword píše:K cemu by byla nova mala?Barunecka píše:wow, no už se nehorázně těším, možná že nová malá a s tím bude třeba spojená i ta magická pečeť:D![]()
A s magickou to nejspis bude mit souvislost.
Bmlegend píše:Před půl rokem jsem psal jestli tu nebude zpátky něco na způsob casina bylo my odepsáno že se na tom pracuje takže tipuju něco se sázenímDoufam,ze to nic takoveho nebude.Sazky a kasina uz sou davno vymyslene na jinych metinech,takze by to snad netrvalo sem uvest tak dlouho:)DarkMagic píše:lol, mě napadlo, že by to byla ta sázková "něco" (kancelář) jak tu někdo psal o tom
SIN-sindicate
FORT-furtuna?