Prut šance na vylepšení
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				Selecto
 - Lv.10

- Dal poděkování: 5 poděkování

Prut šance na vylepšení
Ahoj četl jsem tu že když vylepšuju prut tak by měla být 100% šance na Sindicate, nevíte někdo jak to doopravdy je?

![]()  | Selecto | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Aura  | Chunjo  | 130  | G10  | P  | 30  | 12  | Hotovo  | |||||||||||
![]()  | Safos | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragon  | Chunjo  | Bílá perla  | 122  | M10  | G1  | 21  | 5  | 0  | |||||||||||
- 
				alen666
 - Lv.6

- Dal poděkování: 3 poděkování
 - Dostal poděkování: 1 poděkování

- 
				Selecto
 - Lv.10

- Dal poděkování: 5 poděkování

Re: Prut šance na vylepšení
Právě proto mě to zmátlo. Díky

![]()  | Selecto | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Aura  | Chunjo  | 130  | G10  | P  | 30  | 12  | Hotovo  | |||||||||||
![]()  | Safos | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragon  | Chunjo  | Bílá perla  | 122  | M10  | G1  | 21  | 5  | 0  | |||||||||||
- Electrix
 - Lv.22

- Dal poděkování: 172 poděkování
 - Dostal poděkování: 956 poděkování

Ahoj, snad se nepletu - stejně jako u krumpáče, ani u prutu se při vylepšování nezobrazují žádná procenta, nebo upozornění, že se předmět může rozbít. Proto lze předpokládat, že i tady je šance na zlepšení stoprocentní. Mluví pro to i fakt, že si Saggi dal práci s úpravou původní ofíkové tabulky tak, aby ta procenta odstranil.
Vyvrátit to může jedině Saggi a nebo někdo, komu už prut při vylepšování praskl (o nikom takovém nevím).
Edit: Tak nevím, asi se to zobrazuje až na vyskových +. A nebo se od té doby, co jsem to zkoušel, něco změnilo. Každopádně brát s rezervou
.
Edit2: Nejvíc jsem dával prut myslím na +6 a do té chvíle se žádné šance neukazovaly (alespoň pokud mě paměť neklame).

Vyvrátit to může jedině Saggi a nebo někdo, komu už prut při vylepšování praskl (o nikom takovém nevím).
Edit: Tak nevím, asi se to zobrazuje až na vyskových +. A nebo se od té doby, co jsem to zkoušel, něco změnilo. Každopádně brát s rezervou
Edit2: Nejvíc jsem dával prut myslím na +6 a do té chvíle se žádné šance neukazovaly (alespoň pokud mě paměť neklame).
					Naposledy upravil(a) Electrix dne čtv 11. dub 2013 13:38:12, celkem upraveno 2 x.

Návody: Bonusy I. | 
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) | 
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | TalismanyPomocníci: Skillculator(
) | 
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
- BlabosCZ
 - Lv.17

- Dal poděkování: 52 poděkování
 - Dostal poděkování: 17 poděkování

prut se mi nikdy nerozbil, maximálně přijdeš o pár bodů, ale to je stále lepší než aby praskl úplně 

![]()  | BlabosCZ | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min  | Jinno  | Darebni  | 132  | Full P  | Hotovo  | M1  | M6  | P  | |||||||||
![]()  | DaWe88 | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min  | Jinno  | Darebni  | 110  | Full P  | Hotovo  | 19  | -  | P  | |||||||||
- 
				Kox
 - Lv.20

- Dal poděkování: 22 poděkování
 - Dostal poděkování: 24 poděkování

Když nevyjde sníží se o stupeň pokud vim..A rybář na to i upozorňuje myslim..

Postavu jménem Kox ve hře nevlastnim tak mě s tim neotravujte!!!Díky
						- 
				Taznovejsi
 - Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
 - Dostal poděkování: 136 poděkování

Rybár nato upozornuje ... dokonce udáva hodnotu kolik prutú ze 100 mu rupne 
A mohu vám garantovať že prút rupnout umí ... kamarád dával na +8 a rupl na +6 ...

A mohu vám garantovať že prút rupnout umí ... kamarád dával na +8 a rupl na +6 ...