myketison: proč to píšeš na můj koment?

jo a takový nováček si Bio spraví za týden ne ?ceddy píše:Každému nejde o to dohnat TOP hráče_MoOn^_ píše:Pujdou tam leda ti co neobstáli tady nebo prostě začali pozdě a je nemožné aby dohnali ''top'' hráče.Já osobně bych tam nešla jenom z jediného důvodu.Bude to to stejný a budou tam ....a navíc vždycky to jde, stačí jen chtít
na věci si vydělat můžeš, karmu a bio si taky udělat můžeš takže
je nemožné aby dohnali ''top'' hráče
je dobrá blbost
ježiši a myslíš že tam to bude jiné?Kruxx píše:jo a takový nováček si Bio spraví za týden ne ?ceddy píše:Každému nejde o to dohnat TOP hráče_MoOn^_ píše:Pujdou tam leda ti co neobstáli tady nebo prostě začali pozdě a je nemožné aby dohnali ''top'' hráče.Já osobně bych tam nešla jenom z jediného důvodu.Bude to to stejný a budou tam ....a navíc vždycky to jde, stačí jen chtít
na věci si vydělat můžeš, karmu a bio si taky udělat můžeš takže
je nemožné aby dohnali ''top'' hráče
je dobrá blbost
Protože sem myslel že to píšeš na měDarkMagic píše:ZeDDys: toto ale není offik kde se opravdu už nedá začlenit s rozehraným světem ale toto je privát chápeš?
myketison: proč to píšeš na můj koment?
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
To ty radši zalez do sklepa a nic nepiš.ZeDDys, ty sem už nic prosim tě nepiš
Jsi hloupý.ZeDDys píše:To ty radši zalez do sklepa a nic nepiš.ZeDDys, ty sem už nic prosim tě nepiš
Jinak vy si to všichni představujete jak hurvínek válku, prostě VŠECHNO se podle vás dá udělat i tady, ale jedinej problém je vtom za jakou dobu?
Za jak dlouho bych dodělal biologa?
Za jak dlouho bych udělal herbaření na P?
Za jak dlouho bych udělal minimálně 100K CB do topky?
A jedno s druhym, vy jelikož už většinu ztoho máte splněnýho, tak vám se to dobře kecá když už jste vté vyšší skupině a vy radši řeknete že už si můžem koupit postavu s HM a hotovo, ale většinou si to každej chce dělat podstivě od začátku, ale to pak už nikoho nebaví zakládat novou postavu a dělat biologa když ví že než to dodělá tak si pár měsíců počká.
A to že tady někteří píšete že nám tam IS nepomůže tak PRÁVĚ oto mě osobně jde, aby tam každej měl stejnou šanci a né jak tady že přijde nováček a pošle si 10 tisíc a za den má jednu z nejlepších postav...
Ale já se tady s váma nebudu hádat, já to vidim tak a vy to vidíte jinak tak prostě až bude novej server tak si to povíme :Hello:
Si velmi hloupý a naivní člověk (spíš děcko).ZeDDys píše:To ty radši zalez do sklepa a nic nepiš.ZeDDys, ty sem už nic prosim tě nepiš
Jinak vy si to všichni představujete jak hurvínek válku, prostě VŠECHNO se podle vás dá udělat i tady, ale jedinej problém je vtom za jakou dobu?
A jedno s druhym, vy jelikož už většinu ztoho máte splněnýho, tak vám se to dobře kecá když už jste vté vyšší skupině a vy radši řeknete že už si můžem koupit postavu s HM a hotovo, ale většinou si to každej chce dělat podstivě od začátku, ale to pak už nikoho nebaví zakládat novou postavu a dělat biologa když ví že než to dodělá tak si pár měsíců počká.
A to že tady někteří píšete že nám tam IS nepomůže tak PRÁVĚ oto mě osobně jde, aby tam každej měl stejnou šanci a né jak tady že přijde nováček a pošle si 10 tisíc a za den má jednu z nejlepších postav...
Ale já se tady s váma nebudu hádat, já to vidim tak a vy to vidíte jinak tak prostě až bude novej server tak si to povíme :Hello:
Bio a herbaření si můžeš bez problémů koupitZeDDys píše:To ty radši zalez do sklepa a nic nepiš.ZeDDys, ty sem už nic prosim tě nepiš