DontSleep píše:HonzaM, za monitorem je každý hlupák*
Nůbku, hrát co ty, jsem uplně někde jinde, kdybys trávil tolik času ve řhe co na foru, jsi možná jindeI když asi těžko!
MucQ vlasáči
Vysvětli co je "update stránky v provozu"DontSleep píše:Je to více než jasné, že tento nový server bude.
Zakladatel zřejmě narazil na update stránky v provozu.
Užijte si to tady
Spoiler:
Ano výhoda je taková, ale nevýhoda je že se zapomene na Ekura project, a bude se ladit ten nový na kterém bud menší hratelnost než tady..Barths píše:No, proste z tohotho starého sa ludia presunu tam, na nový, ale nových ludí to nepriláka, (ked nechceli hrata na starom prečo by mali íst na nový)
Takže sa to rozdelí na 2 tábory, v starom bude o polovicu menej ludí, teda viac priestoru ale inak žiadny iná výhoda nie je .. A to, že tím pozerá viac do penaženiek, ako na názory hráčov je stále viac a viac jasné ..
Pretože TEAM vie najlepšie čo je najlepšie a ty do toho moc čo nemáš kecať, a ak si si to skutočne ešte nevšimol tak ti v tom pomôžem, fórum nepoužíva ani 50% hráčov v hre, ešte menej.BlabosCZ píše:Nevím, proč se neudělala anketa... Myslím si, že by většina odhlasovala NE... Prostě tu ta komunikace Teamu a Hráčů neproběhla... Jinak já jsem rozhodně proti novému serveru!
Apríl=1.dubensem1rek píše:Tuhle jsem nakoukla při cestě do školy do tohodle tématu a velmi mě pobavil příspěvek o tom, že "ekura.sindicate.cz" je fake stránka, popřípadě podvodná stránkau správce české národní domény si může každý, kdo je počítačově trochu gramotný, zjistit, že majitelem domény druhého řádu je stejný pán, který je veden v obchodním rejstříku jako majitel a jednatel Sindicate Entertainment, s. r. o.
Takže fake by to byl jenom v tom případě, že si z vás ten pán dělá prču.