A proč by se mělo něco dělat s PvP?

My bychom se taky rádi bavili, nesmí se brát ohled jen na vás, uplakance.
Napište si ticket, vybrečte se a bude to fajn

Kdysi znamená, když jsi tu ještě nebylDontSleep píše:Cloníku, kdysi se psalo, že nový server bude, ale nebyl jen kvůli tomu, že vy jste tu tak strašně plakali, jak vám odejdou hráči
A proč by se mělo něco dělat s PvP?Aby jste se vy "TOP" měli dobře a bavilo vás to?
A kdy ty konečně skončíš na tomto serveru ?sklepmistr píše:Dělaj si z vás srandu, kdy to konečně pochopíte?
sklepmistr píše:Dělaj si z vás srandu, kdy to konečně pochopíte?
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
To bys věděl, že se o novém serveru nemluvilo a žilo se spokojeněDontSleep píše:Chyumgo, ty nemel děcko, byl jsem tu jeden z prvních, tak se klidni smažko
michallu píše:ja si myslim ze kapanek kdyby odlehcilo ekuru by ylo fajn i veecir si zajit ve swampu EZo a co a na new server mi to jedno pokud bude aspon mi slapat premko kere mi konci zitra a po pulroku ho obnovovat nebudu protoze sou poruseny pravidla obchodu z tohodle duvodiz aktivovat zadny premko nebudu mozna nekdy na exp ale to nwm
Ty musíš mít strašlivé dětství. Tolik agrese a hlouposti v jednom postu... to se jentak nevidí. A ano, jsem fakin lamz a feťákDontSleep píše:Cloníku, kdysi se psalo, že nový server bude, ale nebyl jen kvůli tomu, že vy jste tu tak strašně plakali, jak vám odejdou hráči
A proč by se mělo něco dělat s PvP?Aby jste se vy "TOP" měli dobře a bavilo vás to?
ach jezisiHonzaM píše:Ty musíš mít strašlivé dětství. Tolik agrese a hlouposti v jednom postu... to se jentak nevidí. A ano, jsem fakin lamz a feťákDontSleep píše:Cloníku, kdysi se psalo, že nový server bude, ale nebyl jen kvůli tomu, že vy jste tu tak strašně plakali, jak vám odejdou hráči