Tak to se utíkej léčit :Hello:DontSleep píše:ne
Edit: Warn za osobní útoky.
/Script
A po jaké době ses tak vrátil? o_Oceddy píše:Tak já tu byl uplně na začátku a přestal jsem hrát, když jsem si chtěl znovu zahrát tak jsem nikde furt nepsal že chci nový server že tady jsou už všichni moc dobří, dá se krásně znovu začít aj tu tak si přestaň stěžovat, dokázalo tolik lidí začít znovu tak nechápu proč by jste v tom nemohli pokračovatZeDDys píše:Já to vidim tak že lidi co tady byli nazačátku tak by si to rádi opět zopakovali a ty co se sem přidali až tak po roce tak to nechápou vtom je asi ten problém..![]()
A DontSleep ty to samé, furt tady píšeš jak všichni brečí, nepříjde ti to ubohé?![]()
ty stojis za h*** vypadni uzZeDDys píše:A po jaké době ses tak vrátil? o_Oceddy píše:Tak já tu byl uplně na začátku a přestal jsem hrát, když jsem si chtěl znovu zahrát tak jsem nikde furt nepsal že chci nový server že tady jsou už všichni moc dobří, dá se krásně znovu začít aj tu tak si přestaň stěžovat, dokázalo tolik lidí začít znovu tak nechápu proč by jste v tom nemohli pokračovatZeDDys píše:Já to vidim tak že lidi co tady byli nazačátku tak by si to rádi opět zopakovali a ty co se sem přidali až tak po roce tak to nechápou vtom je asi ten problém..![]()
A DontSleep ty to samé, furt tady píšeš jak všichni brečí, nepříjde ti to ubohé?![]()
Počítám že víc jak měsíc rozhodně ne, tenhle server byl dobrej tak první rok, ale pak přišly fullky a hromada jiných věci a už to začínalo stát za ho***..
před půl rokemZeDDys píše:A po jaké době ses tak vrátil? o_Oceddy píše:Tak já tu byl uplně na začátku a přestal jsem hrát, když jsem si chtěl znovu zahrát tak jsem nikde furt nepsal že chci nový server že tady jsou už všichni moc dobří, dá se krásně znovu začít aj tu tak si přestaň stěžovat, dokázalo tolik lidí začít znovu tak nechápu proč by jste v tom nemohli pokračovatZeDDys píše:Já to vidim tak že lidi co tady byli nazačátku tak by si to rádi opět zopakovali a ty co se sem přidali až tak po roce tak to nechápou vtom je asi ten problém..![]()
Počítám že víc jak měsíc rozhodně ne, tenhle server byl dobrej tak první rok, ale pak přišly fullky a hromada jiných věci a už to začínalo stát za ho***..
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Se divíš?shvetseek píše:Divím se, že tuhle diskuzi dávno někdo nezamkl, protože to bylo dobrým zvykem provádět s diskuzemi o novém serveru.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |