Ahoj lidi, mám takové dilema. Nevím jakou si vybrat hl. postavu. Furt se nemůžu rozhodnout mezi drakem nebo healerem. Chcu byt dobrý jak v pvp, tak i v pvm. Omlouvám se jestli tady takové téma je, ale já jsem ho nemohl najít.
Děkuji všem za rady
Drak vs. Heal
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Universality
- Lv.15

- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- BrutaLSvK
- Lv.20

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
-
noxforko
- Lv. 12

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Re: Drak vs. Heal
Ahoj,
Za mě drak. Proč?...protože je na pvp celkem dobrý,neustojí tolik jako heal ale má větší DMG....a pořád lepší umřít dřív a někoho zabít (war) než tam pobíhat a jenom se healovat. A v pvm...pokud si uděláš výbavu pvm a v ní i 101% buff tak není co řešit...seslezeš nabufuješ a jedeš dál...ani věci přehazovat nemusíš...(řekněme si na rovinu, tahat 2 postavy je okej, ale když chceme někoho expnout tak 3 už sou moc.) tudíž za mě dragon
Za mě drak. Proč?...protože je na pvp celkem dobrý,neustojí tolik jako heal ale má větší DMG....a pořád lepší umřít dřív a někoho zabít (war) než tam pobíhat a jenom se healovat. A v pvm...pokud si uděláš výbavu pvm a v ní i 101% buff tak není co řešit...seslezeš nabufuješ a jedeš dál...ani věci přehazovat nemusíš...(řekněme si na rovinu, tahat 2 postavy je okej, ale když chceme někoho expnout tak 3 už sou moc.) tudíž za mě dragon
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: Drak vs. Heal
Heal je dobrej na pvp, sice shaman drak má buff a může zapálit ale jinak shaman heal může se vyhealovat a zrušit nějaké ty dotky, takže bych volil healera.