Mentál aneb má to vůbec cenu?

Prostor k diskuzi o chrabrých válečnících používajících mentální sílu či sílu vlastního těla.
Odpovědět
Altrax
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 2 poděkování

Mentál aneb má to vůbec cenu?

Příspěvek od Altrax » ned 14. dub 2013 14:18:39

Zdravím všechny,

dostal jsem se k docela slušnému mentálovi = 95 level chybí odevzdat 14 červených větví. Moje otázka bude prostá. Dlouho jsem na serveru nehrál a vůbec nevím, jak to tady vypadá nebo nevypadá. Chci se zeptat někoho, kdo tady hraje mentála delší dobu a třeba i na vyšším levelu, jestli má cenu za tu postavu pokračovat. Jsem čistě PvP hráč a jde mi tedy jen o PvP. Za mentála hrát umím (1 místo asi na 3 turnajích v rámci Německých serverů) takže se chci zeptat, jestli ta postava má na Ekuře cenu nebo ne. ;) Průnikům se ubránit umím, takže tohle není problém. ;) Nebudu mít Tělo P jako 99% mentálů na serveru. Jde mi o to, jestli se s tím vůbec dá něco zabít. ;)

Díky předem za reakce - doufám, že budou psány v jazyce, kterému rozumím. ;) Tzn. česky/slovensky a ne nějakou hatmatilkou od 12letých dětí, o to opravdu nestojím.

S pozdravem Merox ;)
~"it's only after we've lost everything, that we're free to do anything."~

Každá mince má dvě strany ;)

~Mérox ;)

surman6
Lv.2
Lv.2

Re: Mentál aneb má to vůbec cenu?

Příspěvek od surman6 » ned 14. dub 2013 22:24:49

cenu to rozhodně má v pvp 1 na 1 je nehorázně silnej kuli průnikum a průrazu když trefiš průraz tak je to už otázka doražení.
Ale záleží to co máš za věci a bio ;-)

invader14
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Re: Mentál aneb má to vůbec cenu?

Příspěvek od invader14 » ned 14. dub 2013 22:36:37

no ked ho vieš ovladat tak mental je jasna volba... obrany na obojručku ma dost vela hracov trošku zanedbanu ale aj cez 60 obrany na vara a 60 na obojručku da slušnu pecku.
Koniec, nepíšte účet je zabanovaný.

Odpovědět