Skupina - rozložení lvl nebo rovnoměrné ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- MadWizard
- Lv.21

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Skupina - rozložení lvl nebo rovnoměrné ?
chci expit malou postavu co funguje vic rozlozeni nebo dle lvl napr: saman 120 prez spojku 102 expi 85 lvl
jaky rozlozeni pouzit
troch banalni otazka
ale odpowed by se mi šikla 
- naprostej09
- Lv.8

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: skupka rozlozeni lvl nebo podle lvl
Ani netřeba spojku...
Dej si do skupiny postavu lvl110+ a k tomu třeba lvl80 a nič meteory lvl90 s rozložení lvl
Dej si do skupiny postavu lvl110+ a k tomu třeba lvl80 a nič meteory lvl90 s rozložení lvl
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
-
KahnWeder
- Lv.21

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Rozdíl lvlů musí být menší než 30, takže zakladatel má pravdu - je potřeba spojka
Teď k tomu rozložení:
Rovnoměrné - každý člen skupiny dostává stejný počet BZK
Zabiješ-li příšeru, která dává 200BZK. 100BZK jde jedné postavě, 100BZ druhé postavě.
Rozdělení levlů - větší level, víc expů. Zabiješ potvoru která dává 200BZK, tak třeba 150BZK jde k 120lvl a 50BZK k 80lvl. Znamená to tedy, že se členové skupiny expí procentualně stejně. 2% pro vyšší lvl i pro menší lvl. A jede to podle toho vyššího lvlu, takže pro "vyexpení menší postavy" nevýhodné.
Teď k tomu rozložení:
Rovnoměrné - každý člen skupiny dostává stejný počet BZK
Zabiješ-li příšeru, která dává 200BZK. 100BZK jde jedné postavě, 100BZ druhé postavě.
Rozdělení levlů - větší level, víc expů. Zabiješ potvoru která dává 200BZK, tak třeba 150BZK jde k 120lvl a 50BZK k 80lvl. Znamená to tedy, že se členové skupiny expí procentualně stejně. 2% pro vyšší lvl i pro menší lvl. A jede to podle toho vyššího lvlu, takže pro "vyexpení menší postavy" nevýhodné.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
-
GoogleToResi
- Lv.6

Když jsem expil kámoše (91 lvl) a já byl 121 a měl jsem rozložení podle lvl, tak ke mně nešlo ani 1BZK..
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Muselo ...bo rozlozenie podla lvl expi iba ten najvecsi lvl v skupkeGoogleToResi píše:Když jsem expil kámoše (91 lvl) a já byl 121 a měl jsem rozložení podle lvl, tak ke mně nešlo ani 1BZK..
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
- Electrix
- Lv.22

- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 956 poděkování
Re: Skupina - rozlozeni lvl nebo rovnoměrné
Ahoj, vím že už máš otázku zodpovězenou, ale přesto bych ti chtěl alespoň do budoucna ukázat odkaz na Expulator, který ti spolehlivě a rychle odpoví na všechny podobné dotazy:
http://mt2x.xf.cz/expulator/
Obě rozložení ti dobře popsal KahnWeder, já jen dodávám, že mezi levely 121 a 128 je rozložení levelů "bugnuté" a všechny expy jdou ostatním hráčům (co nejsou 121-128). Takže příspěvek nade mnou můžeš s klidem ignorovat (nic proti jeho autorovi).
Obě rozložení ti dobře popsal KahnWeder, já jen dodávám, že mezi levely 121 a 128 je rozložení levelů "bugnuté" a všechny expy jdou ostatním hráčům (co nejsou 121-128). Takže příspěvek nade mnou můžeš s klidem ignorovat (nic proti jeho autorovi).
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | TalismanyPomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]