Gradyy píše:BloodRayne píše:Tak dík za warV dnešní war s Wikings jsme si pěkně zabojovali, jediné co mě sklamalo bylo neustálé narážení v chatu od Rusila a DrJekyll na malé dmg a urážky jako: lamy, nic nedáte, easy apd.:..
Po válce jsem napsal hráči DrJekyll, čtěte spoiler
Spoiler:
No hele, čím to asi bude

Dál, tvá postava tomu taky nějak nepřilepšuje, podívej se do podpisu Pupu a pochopíš( i když věřím , že stím nemáš nic společného a vlastně ani nevím co si zač)
Dále , proč sem tam psala to dmg?Asi proto, kolik dělal bodíku za wary (extremí) a ve skutečnosti dmg 500-1500, nevím bud sou modří a žlutí tak slabí, že nemaj nic na sury nebo to bude něčím jiným, aby si to uhadl nechám na tobě.
Ale když sme v tématu války a cechy, ráda bych tu něco pisla.
V red sou 3 silnější cechy Wikings,Dragoni a vy, k tomu musíme připočítat hráče jiných menších cechu, kteří se svou kvalitou nijak nezadaj a sou skvělí viz Bacibaci(andromeda)Keeira,jJilinka,Tarbol(skyelite) a další, problém je v tom , že jak Neos vykopáva válečné sekyrky, tyhle cechy mají navzájem vykopané obouruční meče a jiné těžke zbraně, takže Neos hadra se svou sekyrkou, to se promítne hned v válkach cechu(vzjemná nevraživost) a hlavně války říší, běhaj tam červenáci po jednom a snaží se vyžírat navzájem i těch par blbých cb a to je chyba.
Žluti a modří na těhle neesvárech jen těží a k tomu platí i dvě přísloví.
"když dělá nepřítel chybu, nerušme ho, není to slušné"
"když se dva mlátí, třetí se směje" (bohužel pro nás to není třetí, ale přímo dvě říše)
Kdyby sme šly pěkně po spolu, máme více bodu a tedy i více cb a nestalo by se co mi včera psala Keeira, že tam nebude chodit, že jí vyžíraj vlastní i těch par bodíku co udělá,já jí chapu, pomalu je každý sám a když už něco, příde zoufalej zběrač a zbírá.
Další věc at má kdo výbavu nadupanou, nikdy vše neustojí sám, znám to u sebe, vyběhnu, valí do mě 2 žluti healove, 2 modří,modrej drak u mě řve, jeden archer modrý do mě valí průniky, žluty archer valí průniky a k tomu se přímíchá war či ninja který tahaj po zemi a je vymalováno.Nedělam si iluze, maš to ty, já, Extrim, naši s cechu a vubec každy kdo tam de.
Kdyby se nějak zachovala nevraživost, sou lepší war cechu a hned by se to promítlo i na war říší, ještě kdyby se probudily z letargie naší skvělí healove, vypadá to vše opravdu jinak.
Bohužel, to tak není, ale snad do budoucna, se každý chytne za tu hlavu a pochopí, že to dál tak nepůjde.
PS:Nebudu tu dál, psát do vašho téma, leda , že by to stálo za to, když tak pm..
PS:Ještě jedna věc,nejde mi o to být nějaký generál, vojevůdce či podobné žebříčky v hrdinech, to je mi ukradené, de mi o to , aby si nikdo a žádná říše nebyla jistá svou výhrou a doslova krutě se bojovalo o každý metr(pomyslně) na té mapě.