2 - Udelej tohle a nasereš víc než dost lidí

3 - nikdo ti nic nepújčí .. a když jo tak je idiot pač podporovat nekoho kdo chce krást ve swampu je fakt retardované
tak jsem přemýšlel ... máš nick a heslo -> znáš mail .... v případě slabého zabezpečení mailu se tam dá dostat pomocí nějákého chytrého programu uplně na pohodu ....-> máš účet .... neříkám, že musíš bejt zloděj nebo že máš něco takového v úmyslu, ale prostě když někdo napíše na forum "kdo mi pučí postavu lv 100+" tak každej by měl asi zbystřit ... proč myslíš, že se všude píše: " Nikomu nedávejte své přihlašovací údaje...."??Vandrak píše:Prečo šilenec ? ako by som ho okradol ak by mal email on ? ja iba meno heslo ?... rozmišlaj..
Už jenom to, že píšeš že si po nich půjdeš sbírat... Tohle ve swampu uplně nesnáším (ještě víc tedy lvl 125+ co mi pod nohy chodí sbírat zlatou karmu...), prostě toto se nedělá, a jak tu psali nademnou, roztaháš moby do :warn: a ještě to zalaguješ...Vandrak píše:Ja nepišem že ma o od začiatku nebavi ale že stale menit ch je na otravu..
A kto tu ku... piše že budem kradnut ? som napisal že to čo nechaju na zemy a nezoberu to !
Prečo šilenec ? ako by som ho okradol ak by mal email on ? ja iba meno heslo ?... rozmišlaj..
![]() | BlabosCZ | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min | Jinno | Darebni | 132 | Full P | Hotovo | M1 | M6 | P |
![]() | DaWe88 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
70 000+ min | Jinno | Darebni | 110 | Full P | Hotovo | 19 | - | P |