Chyba - Není detekován spuštený launcher
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
OrangEE
- Lv.20

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Chyba - Není detekován spuštený launcher
Není detekován spuštený launcher ! pomožte mi stím prosím som na pc po pol roku aktualizoval sa mi launcher a zrazu toto :/
-
ceddy
- Lv.19

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Help me
Někde níž se to řešilo, takže si to tam zkus najítOrangEE píše:Není detekován spuštený launcher ! pomožte mi stím prosím som na pc po pol roku aktualizoval sa mi launcher a zrazu toto :/
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
-
OrangEE
- Lv.20

Re: Help me
Nenašiel som nikde :/ a taznovejsi skušal som a stále :/ceddy píše:Někde níž se to řešilo, takže si to tam zkus najítOrangEE píše:Není detekován spuštený launcher ! pomožte mi stím prosím som na pc po pol roku aktualizoval sa mi launcher a zrazu toto :/
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
OrangEE
- Lv.20

Zase
Problémy sa mi množia stále.. už pustím sindi normálne spustím postavu a jak mi začne načitavať tak mi vypne sindi a stále dookola čo stím možem mať prosiM? :/ poprípade PM dám skype a možte sa nato pozriet
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Re: Zase
vyhoď komp von oknom kašli na metin a choď robiť niečo užitočnejšieOrangEE píše:Problémy sa mi množia stále.. už pustím sindi normálne spustím postavu a jak mi začne načitavať tak mi vypne sindi a stále dookola čo stím možem mať prosiM? :/ poprípade PM dám skype a možte sa nato pozriet
-
OrangEE
- Lv.20

Re: Zase
Asi ma nechce , máš pravduTaznovejsi píše:vyhoď komp von oknom kašli na metin a choď robiť niečo užitočnejšieOrangEE píše:Problémy sa mi množia stále.. už pustím sindi normálne spustím postavu a jak mi začne načitavať tak mi vypne sindi a stále dookola čo stím možem mať prosiM? :/ poprípade PM dám skype a možte sa nato pozrietočividnejšie metin nechce aby si ho hral