Zapomněl jsem email k memu učtu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
George230195
- Lv.1

Zapomněl jsem email k memu učtu
Vlastně ani nemam paru o uživatelském jméně, šlo by nějak zjistit učet i heslo? jako důkaz že se jedná o můj účet mohu předložit fotku z dob kdy byl účet aktivní, také mohu říct jake jmena účtu si myslím že to jsou, tuším i email, ale heslo k němu nevím
šlo by to nějak nebo je účet navždy stracen xD jedna se o Lesiel666 (další možné, Lesiel, Lesiel230195, George7374 xD)
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Re: Zapomněl jsem email k memu učtu
učet je navždy ztracen 
Naposledy upravil(a) Taznovejsi dne ned 28. dub 2013 22:29:14, celkem upraveno 1 x.
-
Nepremozitelnyyy
- Lv.10

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Mám stejný problém s bufferem, ale dokud se na účet dá přihlásit tak to neřeším. Na ticketu jsem se nedočkal ani po 2 měsících odpovědi takže jak říká Taz tak účet je ztracen 
- tyranka
- Lv.26

- Dal poděkování: 260 poděkování
- Dostal poděkování: 252 poděkování
Nepremozitelnyyy -tiket si asi napsal,ale pokud si ho nepotvrdil tak stejně se nikam nedostal. Musí se potvrdit na emailu právě.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ | |||||||||