Vim ze v kerindoru 75 nefunguje proto kazdej dela 10/8(sila)ale co v brnku hodnota 50 a co teprve hodnota 50 v taliku???!!!Myslim tim aby ten bonus fungoval porad bez nutnosti relogu nebo prehazovani vedeni.Hlavne me jde tet o HG jak to maka tam?!
Jde o to ze si tocim dračici a co kdyz me tam padne prisera , prumka a hodnota muzu to nechat kdyz budu jako ninja v promene chodit do HG?
Mam z toho hlavku v pejru psal jsem odbornikoj : ElectriX a ten si taky neni jistej myslim ohledne toho taliku.Psal jsem i ticket ale na nej teprva prijde odpoved.
ElectriX dale uvadi : Ony totiž existují různé typy těch bonusů na útok a ty se liší hlavně v tom, jak který z nich vyvolá "přepočítání statusu" - a to je v proměně klíčové, protože při proměnění se nepočítá se všemi bonusy a tak je potřeba to přepočítání statusu provést ručně, což udělá právě relog a nebo přehození vedení na útok.
Nj ale co kdyz si HG kde si relog dat nemuzes nebo ma zalozenou skupku nekdo jinej a ty to nemuzes prehazovat?
No a tet me jeden typek vysvetluje ze pry ta hodnota 75 nefunguje jen v kerindoru ale jinde funguje tak jsem zmatenej jak lesni vcela - vi to prosim nekdo na 100%?
Ja driv chodil v promene swamp a bral jsem nevim presne 36 K metinum a to jsem ale mel vsude 75/10 nikdy jsem to nezkousel s 10/8
A jeste ma to nekdo prepocitane co se v taliku vyplati vice jestli 8 sila nebo 50 utok?
Predem diky za rady prosim piste jen opravdu ohledne tematu.
Preji pekny den