Druhý svět - obecná diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
FullScreen
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Druhý svět - obecná diskuze

Příspěvek od FullScreen » pon 06. kvě 2013 21:06:35

Vandrak píše:Ano za mesíc a povieš nam tvoje tajomstvo sveteho mudrca jozefa ? :D Od nuly a za mesiac nekolik kkk ? a To čo robiš kradneš ?
proč kradeš? Stačí dropovat kuličky,dělat prsteny na svatbu pak chodit do keri nebo dropa do swampu... není to tak těžké...

Stejně začnu na novém servru tuto téma bych dal na :lock: :lock: :lock: stejně jsou tu jenom hádky nikdo vás nikam nenutí !!!

Edit: Warn za backseat modding.
/Script
Obrázek

NewBlizzard
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od NewBlizzard » pon 06. kvě 2013 21:13:46

Veeeeeelmi sa teším na nový svet a to z jednoduchých dôvodov:
1./Na**rú sa všetky velké lvli čo sa boja začať od znova a berú to ako druhú prácu po škole/práci. :up: (neberú to ako oddych/hru)
2./Sám si pamätám keď ekura začínala a bola to 100x väčśia zábava vytrápiť sa ako z lvlom tak aj z výbavami PVP/PVM, nie ako teraz polka serveru stojí pred skladom/na námku a hádajú sa/nadávajú si kto je lepší. :)
3./Reči ako "všetky deti pôjdu preč","slabý hráči pôjdu preč" pochopia keď prejdú všetci na nový svet a ekura padne ako jablko a bude tam hrať "elita" sama :fight:

Za seba hovorím ÁNO novému svetu!!! :+:

PS: hejtujte ma ale mám pravdu a za pravdu sa každý bije :inlove:

Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Naposledy upravil(a) NewBlizzard dne pon 06. kvě 2013 21:24:12, celkem upraveno 1 x.
KONIEC!

Krkovička
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 635 poděkování
Dostal poděkování: 210 poděkování

Příspěvek od Krkovička » pon 06. kvě 2013 21:23:54

Zdravicko ja kazdopadne zustavam na starem servru je to tady klasa :-) Me napriklad velice potesila ta splecna trznice a spousta dalsich vychytavek :-)
Hlavne si myslim ze na novem jim to nepustej hned vsechno najednou to by taky byla hloupost pekne postupne jako na starem takze si tam na nejakej swamp dlouho pockaj melo nebo musi to tak byt jinak se tam jak uz nekdo psal nekteri jedinci budou vyvyjet moc rychle a bude zase hodne ubrecanku :-)
Tady je vsechno super a hlavne nas jeste nejake to prekvapko ceka ,jedine co je takove nedotazene jsou ty draci brnka myslim alespon vzhledove -jestli jsem dobre koukal tak se vlastne ani neleskne a to i kdyz je +8 je to sice originalita ale kazdopadne vim ze se to spousta lidem nezamlouva vemte si napriklad samana to je skratka udesnej hadr pecka by byla kdyby saman mel neco jako treba drujd na karmu to by byl masakr a to nove brnko na ninju zenu to je prusvih vypada jak prostitutka s nozkama do X :-) Ninja jak uz zname s filmu neni slapota ale maskovan a napriklad zbrani bych na ten draci level umistil vicero v rozdilu utoku podobne ale vzhledove jine je to skratka moc jednotvarne - nudne.
No holt kdyz odejdou zacatecnici - droperi tak si treba expak budem muset dropnout a nikdo me nerikejte ze je problem udelat wara 60-65 s biologem vytunenyho na drop to je preci parada a odreagovani od velke postavi ja mam od zacatku ,nebo hold pak kupovat expaky za balik :-) Doufam ze se do hry dostane treba ten navrh jine aury kolem brneni at uz za CB nebo podle levelu atd.nebo i pridani tech ucesu neni spatnej napad - myslim zajimave a ne afro napr.nija by mel-la byt zahalena -maskovana nejakej hadr prez cumak a hlavu :-), no je porad spousa veci co se tady da vysperkovat aby hra byla zajimavejsi jen jestli nato bude mit sag cas zatim si myslim ze to vede dobre dokonce me i vzdy odpovedel na ticket a to osobne kdyz sem se na neco ptal takze za me to hodnotim tady pozitivne.
Ja osobne si myslim ze to nebude takovej prukak jak pise Ruska i kdyz ta zkusenost hovori dost jasne nicmene porad se lidi i vracej na napr.Thalion takze starej servr nezanikne a i na jatkach se sejde dost lidi ono by taky treba chtelo aby ty bony za valku risi dostal jen ten co se ucastni a ziska pro risi nejakej ten bodik :-)
No kvaknul jsem tady muj nazor nikomu ho nenutim ale obcas je treba taky neco ric :-)
Mejte se krasne a hodne spechu :-)

ps : jinak kdo nezna mrknete se na serial Hra o truny uz bezi 3 řada 6 dilek jsem stahnul a pecka
Naposledy upravil(a) Krkovička dne pon 06. kvě 2013 21:34:49, celkem upraveno 1 x.
TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » pon 06. kvě 2013 21:32:18

Ahoj, podle mě má spuštění nového světa (serveru) řadu výhod i nevýhod, tak třeba ty výhody, problém je že některé výhody se protínají s nevýhodami a tak dále :? .

:+: Více místa v lokacích (Země přitažlivosti, Údolí orků, Swamp, Kerindor ...)
:+: Menší nápor na server
Tohle myslím jak fyzicky (stroj), tak psychicky (admin team), pokud odéjde určita část komunity do jiného světa, zmenší se nápor na sever, tedy míně lagů a podobně. Taky bude méně ticketů na supportu (* tedy pouze pokud se bude hledat nový team pro druhý svět a nebude tento team taky teamem pro server druhý)
:+: Více materiálů pro lepší chod provozu => větší motivace tvořit?
Pokud se bude na druhý svět vztahovat také Item Shop (IS), bude server více vynášet, z toho můžeme vyvodit větší výkon serveru a podíl do života adminům, tím pádem bude větší motivace vytvářet nové mapy, systémy, eventy a podobně, s tím že zato budou mít odměnu.
:+: Šance dostat se do horních příček statistiky
Jak již bylo zmíněno máte větší šanci dostat se do hornějších příček (každý pojede za sebe), jenže to po dvou týdnech skončí, a vše se vyrovná světu prvnímu (Ekura project)

nyní přejďme k záporům...

:-: Ekonomika
Výměna věcí, účtů na světu 1 za věci na světu 2, to může při velké vlně těchto vyměňování udělat velké ekonomické rozdíly než známe doposud, bílá perla se klidně může prodávat za 500k, nebo také 500kk, déjme tomu že na druhém světě nikdo nebude mít bílou perlu, či bude stát mnoho yangů, nebo něco podobného, někdo se na víkend zašije na druhý svět udělá si super výbavu, pak to rozmění, vrátí se na svět první, vymění věci, na prvním světe dostane 2000 bílých perel, ty rozprodá, každý bude mít dostatek (většina odejde na druhý svět), tím pádem ztratí na ssvojí ceně.
:-: Méně času na svět první ( :!: pouze pokud bude jeden team)
Dále se nyní po spuštění bude na serveru dvě pracovat daleko intezivněji než na světu 1, tím pádem zde ztratíme tu atmosféru čekání na novinek, tedy pokud pro druhý server nebude jiný team, tím by se to částečně vyřešilo.

Co se stane za pár měsíců?
Podle mě jsou dvě možnosti, buď zánik celého Ekura project (siNDiCATE :? ), prostě tohoto metinu, nebo budou dvá naprosto stéjné servery, za mě tedy jasné :down: a nesouhlas, protože jsem jasný svědek toho jak se dá na tomto prvním světě rychle vystoupat nahoru :) a když nemáte plno keců, tak se za chvíli bijete s pánem smrti, ničíte meteory ve Swampu, nebo bojujete za bonusy pro svou říší :)

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » pon 06. kvě 2013 21:51:59

Chyumgo1 píše:
Výměna věcí, účtů na světu 1 za věci na světu 2, to může při velké vlně těchto vyměňování udělat velké ekonomické rozdíly než známe doposud, bílá perla se klidně může prodávat za 500k, nebo také 500kk, déjme tomu že na druhém světě nikdo nebude mít bílou perlu, či bude stát mnoho yangů, nebo něco podobného, někdo se na víkend zašije na druhý svět udělá si super výbavu, pak to rozmění, vrátí se na svět první, vymění věci, na prvním světe dostane 2000 bílých perel, ty rozprodá, každý bude mít dostatek (většina odejde na druhý svět), tím pádem ztratí na ssvojí ceně.

S tou ekonomikou to tak žhavý nebude. Zaprvý nen stoprocentě bezpečný způsob, jak tu výměnu provést. Bude se muset spoléhat na čest a poctivost, se kterou to je v MT2 na štíru. Lidi si prostě nebudou důvěřovat.

Navíc v jakém poměru bys chtěl vyměňovat? Zdobený ebeny+9 za obyč ebeny+9? Žádné straně to nebude připadat fér a jelikož jsme hádavý národ, tak se taky k dohodě málokdy dojde...
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » pon 06. kvě 2013 21:52:41

Zápláčeme, ale to víme všichni :cry:

Chyu
Lv.39
Lv.39

Příspěvek od Chyu » pon 06. kvě 2013 21:55:12

KahnWeder píše:
Chyumgo1 píše:

S tou ekonomikou to tak žhavý nebude. Zaprvý nen stoprocentě bezpečný způsob, jak tu výměnu provést. Bude se muset spoléhat na čest a poctivost, se kterou to je v MT2 na štíru. Lidi si prostě nebudou důvěřovat.

Navíc v jakém poměru bys chtěl vyměňovat? Zdobený ebeny+9 za obyč ebeny+9? Žádné straně to nebude připadat fér a jelikož jsme hádavý národ, tak se taky k dohodě málokdy dojde...

Jak v jakém poměru? To co bude potřeba vyměníš :)
Takže klidně zdobené ebenky za normální ebenky :)

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » pon 06. kvě 2013 21:58:02

Jedno pozitivum to má .. alespoň nemusím dělat pvp výbavu, protože se stejně do měsíce nebude s kým mlátit ... Je mi líto, že to takhle končí :( .. alespoň budeme mít více času na sebe a naše rodiny... admini to s náma myslí vlastně dobře :)

Chyu
Lv.39
Lv.39

Příspěvek od Chyu » pon 06. kvě 2013 21:59:55

HonzaM píše:Jedno pozitivum to má .. alespoň nemusím dělat pvp výbavu, protože se stejně do měsíce nebude s kým mlátit ... Je mi líto, že to takhle končí :( .. alespoň budeme mít více času na sebe a naše rodiny... admini to s náma myslí vlastně dobře :)
Zajímavý názor, ale většina po tom co si tu topku nevybrečí tak půjdou zpět, takže bych začal bonovat :)

andyy2
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od andyy2 » pon 06. kvě 2013 22:01:02

dalsi videj do budoucnosti :P radsi zjistete kdy to spustej :D
Novinka i Andriana Jsou jiz minulost... :)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:

Who is chatting

offline BlowBM 
offline Kacii 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline Tezzy