Druhý svět - obecná diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
EnsexSaman
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 19 poděkování

Re: Druhý svět - obecná diskuze

Příspěvek od EnsexSaman » úte 07. kvě 2013 8:22:27

Nový server se nesmí spustit, my +130 tolik roků,měsíců,dnů,hodin dřiny a pro nic nový server znamená že všichni opustí současný a půjdou na nový cpát se do topky ;)

Natsu
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Natsu » úte 07. kvě 2013 9:19:51

Lidi neopustí nový server, větší část zůstane, část zkusí druhý server a z toho se časem část vrátí + příjdou noví lidé a servery budou žít oba.
Že bude nový server mi je fuk, budu hrát tady a nic proti novému serveru nemám. Akorát bych se chtěla vyjádřit k HonzaM; pořád tady všem co chcou nový server vyčítáš že je to blbost, že to bude stejné atd. Ale ty těm lidem snad vydíš do hlavy? Víš co chcou a na co jak reagujou? Nutíš tu lidi ať se na nový server vykašlou a to ještě ani nezačal, hraješ tu na ně že myslíš objektivně, ale přitom si jen zastáncem toho ať nový server nevznikne. Proč je nenecháš? Je to diskuze, chcou vyjádřit názor a ty je za každý, tobě negativní komentář pošleš do háje. Nelíbí se mi co tu na foru předvádíš, když si sám ve hře úplná nula. Jo a co se týče toho jestli člověk hraje aby byl nejlepší, nebo jen pro zábavu, je to jeho věc. Každý člověk je jiný, má jiné cíle a priority, tak nechápu proč odsuzujete lidi, co mají zkrátka vysoké cíle a chtěli by ukázat, že mají na to být ta "Topka". Možná by bylo lepší zamyslet se první nad sebou a rozmyslet si to ještě jednou, než odešlete nový příspěvěk. Natsu

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » úte 07. kvě 2013 9:39:51

Natsu píše:Lidi neopustí nový server, větší část zůstane, část zkusí druhý server a z toho se časem část vrátí + příjdou noví lidé a servery budou žít oba.
Že bude nový server mi je fuk, budu hrát tady a nic proti novému serveru nemám. Akorát bych se chtěla vyjádřit k HonzaM; pořád tady všem co chcou nový server vyčítáš že je to blbost, že to bude stejné atd. Ale ty těm lidem snad vydíš do hlavy? Víš co chcou a na co jak reagujou? Nutíš tu lidi ať se na nový server vykašlou a to ještě ani nezačal, hraješ tu na ně že myslíš objektivně, ale přitom si jen zastáncem toho ať nový server nevznikne. Proč je nenecháš? Je to diskuze, chcou vyjádřit názor a ty je za každý, tobě negativní komentář pošleš do háje. Nelíbí se mi co tu na foru předvádíš, když si sám ve hře úplná nula. Jo a co se týče toho jestli člověk hraje aby byl nejlepší, nebo jen pro zábavu, je to jeho věc. Každý člověk je jiný, má jiné cíle a priority, tak nechápu proč odsuzujete lidi, co mají zkrátka vysoké cíle a chtěli by ukázat, že mají na to být ta "Topka". Možná by bylo lepší zamyslet se první nad sebou a rozmyslet si to ještě jednou, než odešlete nový příspěvěk. Natsu
Tak za 1) .. tak modrá barva se blbě čte :S A nevím kde si přišla na to, že se snažím být objektivní ... od začátku "Tvrdě bojuji" proti novému serveru... a o tom kdo jsem a nejsem ve hře ty víš prd. Btw. vlastně jenom potvrzuješ mojí teorii o tom, že když ve hře 24/7, že nemáš šanci ani kdyby těch nových serverů bylo 10. Takže příště až mě budeš chtít nějak shodit, tak zvol lepší argumenty ;) :P

E. a jenom pro info... nevím kde tady o sobě píšu že jsem ve hře dobrý :P Já se jenom snažím vidět co nejvíce negativně ( to už jsem myslím někde psal :P ) protože až dojde na má slova, můžu házet machry ... když ne, budu jenom rád ;)

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » úte 07. kvě 2013 9:53:23

no je to tezky pulka lidi breci ze nikde neni misto ze chce novej server ..2 zas ze nechce dalsi server ale vam to muze bejt prece jedno ne? kdyz hrajete pro zabavu pvp tu stejne je mrtvy a bude porad....naka nova mapa to nezmeni ale to jim porad este nedoslo ...tak muzete jet pvm k tomu nikoho nepotrebujete

dokud se nic nezkusi nic se neziska...je to jejich podnikani to je jak kdyby ste podnikateloj rekli tohle neprodavej kupuje to moc lidi ...

stejne je vse o case jak dlouho prosedite u hry ...muze bejt serveru milion ale ten kdo u toho sedi minimum casu bude chtit vzdy novej server protoze neunese ze kazdej je lepsi nez on
Sieg oder Valhöll

BlackAngels
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od BlackAngels » úte 07. kvě 2013 10:07:51

co tu melete za blbosti? NIKDO NIKOHO NENUTÍ JÍT NA NOVÝ SERVR. KDO CHCE TAK AT TAM DE A KDO NECHCE AT ZŮSTANE KDE JE.není co řešit. Zabívat se takovýma blbostma nechápu Vás :ouch: :normal?:
. Konec diskuze a tečka.

BlackAngels
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od BlackAngels » úte 07. kvě 2013 10:16:27

EnsexSaman píše:Nový server se nesmí spustit, my +130 tolik roků,měsíců,dnů,hodin dřiny a pro nic nový server znamená že všichni opustí současný a půjdou na nový cpát se do topky ;)
Copak? Bojíš se o post na TOP? :lol:

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » úte 07. kvě 2013 10:22:07

Ono na druhou stranu vždycky sem si chtěl zkusit singleplayer metin :P aspoň budu mít možnost :P

Alien
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od Alien » úte 07. kvě 2013 10:38:47

jednou to skoncit muselo
good game
=)
... and now his watch has ended

andyy2
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od andyy2 » úte 07. kvě 2013 10:46:54

prosimte co skoncilo?
Novinka i Andriana Jsou jiz minulost... :)

LovecStinu
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od LovecStinu » úte 07. kvě 2013 11:17:44

Malej pruzkum zde viewtopic.php?f=19&t=100669
-------------------------------
[spoiler]Omlouvam se za chyby[/spoiler][/u][/color]
Moje videa na YT- http://www.youtube.com/user/LovecStinu?ob=5

Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Matesak 
offline Mionix